Basliga takilmayin lutfen

Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
133
Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum

eşinizle konuşmak istemiyorsunuz ama boşanmakta mı istemiyorsunuz?

kv, kp ve görümce yüzünden eşine tavır alma bence, sen zararlı çıkarsın...
hem ne demek ona karşı yumuşamamak için ne yapmam lazım...
'o' dediğin kocan yahu..
nasıl bir evlilik seninki samireeeeee?

Ne kadar sacma. Yumusamayip surat yapacaksaniz sizin evliligin amaci ne ki? Benim bildigim devam ettirilecek evlilikte huzur aranir, siz tutmus ne yapayim da kus kalalim, sert kalayim diyorsunuz. Benim aklim mantigim almadi acikcasi. Kendi bildiginizi okuyun en iyisi. Zaten belli ki guzel bir evliliginiz yok. E su zamana kadar ne yapiyorduysaniz, bundan sonra da oyle yapin. Zaten iyi gitmeyen evlilik icin ozel caba sarfetmenize gerek yok. Bu da ayri bir durum.

Yalan değil bu konulardan biraz gına geldi kizsanizda söylemeden gecemicem.bosanmicam bana yol gösterin ne demek.evli kaldığınız sürece o söyledikleriniz pek mümkün değil malesef.yaşadıklarınızı çekmeye devam ediceksiniz ,kadinliginizi unutup emanet gbi varliginizi surdurceksiniz..umarım yanilirim

:-(( hep öyle olmaz inşallah hatasını anlar kaç erkek eşini üzüp hani doğum gününü kutlar hediye alma dusuncesinde bulunur ki hayırlısı artık birgün pişman olur olmuş a benziyor..

samire beni her gün şaşırtıyorsun..
hala çözemedim senden ötürü mü eşin bu şekilde davranıyor yoksa eşinden ötürü mü sen böylesin..

sebebi ne olursa olsun şiddet işin içine girince tekrar nasıl için ısınacak o adama bilemiyorum.. kv kp görümce bunları neden kavgalarınıza dahil ettiğinizide anlamıyorum..

sadece konunu bilenler yazacak sanırım?
Az bahsetseydin keşke?
sorunlarınızı bilmek için arşivine gitmek gerekiyor.

Ha siz yoksa 'kocama eyvallahim olmasin' havalarina mi girmek istiyorsunuz? Kusura bakmayin da, o dediginiz sey bosanacak gucu olan, bosanmaya da niyeti olan kadinlar icin gecerli. Hem adamin getirdigi ekmeyi yiyip, hem surat yapamazsiniz oyle. Adam 3 gun sonra yeter be der, bir de bundan kavga edersiniz. "Bosanmayayim, ama surat yapayim, kus kalayim" diye bir sey yok. Ya yumusamayip evliliginizi bitirmeye dogru gideceksiniz, ya da devam edecek evlilige mantikli cozumler bulacaksiniz. Sizinkisi celiskili ve mumkun olmayan bir istek. Cok da mantiksiz yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…