- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
He oldu o beni uzsun kirsin cok pisman olacak yaptıklarına o zaman barisirimAyy ne güz el barış gııı bi daha uzerse kulağını çek ersin
kv, kp ve görümce yüzünden eşine tavır alma bence, sen zararlı çıkarsın...Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Hayir tabiki yumusamiyacam ama bosanmak benim icin cok zorBence en son ki olaydan sonra gitmeliydiniz.
Size şiddet uyguladıktan sonra pasta hediye aldı diye yumuşamaktan mı korkuyorsunuz??
sadece konunu bilenler yazacak sanırım?Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
sadece konunu bilenler yazacak sanırım?
Az bahsetseydin keşke?
sorunlarınızı bilmek için arşivine gitmek gerekiyor.
Siyah bant tak gözüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?