Basliga takilmayin lutfen

Sana bir kaç şey söyleyip kirmak istemiyorum amayinede birşeyler söylemeden geçemeyeceğim...

1- mantıksız konuların sayesinde bende çok fazla özeme olduğuna dair büyük kanı oluştu..
2- esin çok hatalı özellikle şiddet konusunda ama senin surda yazdigin konular bana seninde %55 hatalı olduğunu düşündürüyor..
3.birde başka cocuklar oyun oynar kendini oyalayamayan cocuklar olur ilgi çekmek için sorun çıkarırlar yada ilgi çekici şeyler yaparlar sende kk da ilgi cekeyim de yada konu acayim diyorsn sanırım ...

İnşallah mutlu olursun

Samire neyin peşindesin vallahi anlamıyorum.
Yapman gereken boşanmak ama boşanmıyosan yalandan tripler küslüklerle kocanı daha fazla sinirlendirmekten öteye geçemezsin.
Boşanmak istemiyosan bari toparlamaya bak,ne kadar toparlanırsa tabi.

Bu kadar şeyden sonra bi at gözlüğü edin kendine dicem ama onun görünmezini zaten takıyorsun. .yolun çıkmaz sokak ama sen yolundan saşma! !

Hm tamam burdada beni anlayan yok artik konu acmiyacam burdada gidiyorum hepiniz sagolun bana bu kadar katlandiginiz icin

Hm tamam burdada beni anlayan yok artik konu acmiyacam burdada gidiyorum hepiniz sagolun bana bu kadar katlandiginiz icin

samire samire nereye ?
kimse anlamıyor ki ne yapmak istediğini belki daha açıklayıcı olmalısın..

boşanmak istemiyorum ama kocamın burnu mu sürtsün istiyorsun.. buna biz nasıl cevap verelim kocanı tanıyan sensin nasıl sürttürcen sen bilcen..

bir de dayak yedim ama boşanmıycam deyince alınganlık yapıp sana kızanlara küsüp kaçmıycan

Ben bilmiyorum işin özünü
Doğum iznime denk gelmişsin
Görmek istemediğin biriyle nasıl evli kalacaksın, ev arkadaşı gibi mi.
Kira ve giderler ortak gerisi tek takılmaca mı

Olsun yine sagolun

Samire ben senin ne peşinde olduğunu çözemedim.

Boşanmak istemiyorum ama surat yapıp oturcam diyorsun nereye kadar? Hayat boyu küstüm oynamıyorum diye kenarda durcak mısın?

Adamdan hazzetmiyorsun ama ille de evli kalıcam diyorsun.

Boşanmak istemiyorum ama evliliğimi sürdürmek de istemiyorum yazmışsın. Boşanmicaksan bir şekilde evliliği sürdürmeye karar vermişsin demektir bu.

Bu durumda dayak işini sindirmelisin. Sindirebilirsen tabi.

Son düzenleme:
Esinizin siddetini tasvip etmiyorum ama bu kadar da olmaz ya kusura bakmayin ama cok uyuz birisisiniz ben katlanamam yahu size adamin yerinde olsam direk kapiya koyarim sizi.ailesi sizin nazinizi ceksin gitme kizim siz hala onlara surat asmanin yolunu ariyorsunuz.esin hatali evet ama sen ya gidicen babanin evine yada yumusuycan ablacim ya.ne bu.bu kafa iyi degil bence psikologa git en iyisi.yada evlilik terapistine git

şu,
"dayak yedim ama boşan demeyin"
"kocam aldattı ama o yellozu yolucam"
"eşim beni sevmiyor ama ben çok seviyorum"
"sevgilkimi kıskanıyorum, çıldiricim benden başka tüm kızlar yere batsın"
içerikli konulardan fenalık geldi

boşan deme
ayrıl deme
suç sende deme
sevmiyor deme

e ne akla hizmet konu açılıyor o halde?

Bu nasil mantik dayagida yer cocugumun psikolojide bozulur bosanmam da konusmam da eee nereye varcak adama vahiy incek birden cok pisman olup bambaska bi adam olcak oyle mi insanlarin mayasi karakteri kisiligi neyse odur degiscegine inanarak kendini kandirirsin iki gun sonra esin ozune doner sende koca omru kendine ve cocuguna zehir ettiginle kalirsin

bi işe girip kendi paranı kazanmaya başlasan hiçkimseyle yüzgöz olmazsın. boşanamamakla ilgili bahanelerin var. kimler kimler boşanıyo da sen niye boşanamayasın. aynı evin içinde böyle saçma oyunlar oynayamazsın. ya adamakıllı git o evden ya da o evde kalıcaksan sus pus otur.

Evet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…