• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basliga takilmayin lutfen

Hanımlar,
sizde bu vesileyle Samire'yi ve içinde bulunduğu durumu daha iyi analiz etme şansı buldunuz, bu genç kadının içini dökmeye, evliliğini daha yaşanır hale getirmeye ihtiyacı var, ona yol gösterin, elinden tutun, ki kayıp düşmesin.

Samire,
okuma işini ciddiye alın mutlaka, o arada eşinizle geçinmeyi de öğrenin, kavga ederek küserek değilde, her ikinizinde sakin olduğu zamanlarda konuşarak sorunları çözmeye çalışın.
Eğer mümkünse eşiniz karşı çıkmayacaksa ve kızınıza kayınvalideniz bakabiliyorsa birde işe girmeye bakın, bu hem çevre edinmeniz hemde yitirdiğiniz özgüveninizi kazanmanıza yardımcı olur.
Sosyalleşin muhakkak ve sürekli Öğrenmeye, kendinizi geliştirmeye çalışın.

Hanımlar,
sizde bu vesileyle Samire'yi ve içinde bulunduğu durumu daha iyi analiz etme şansı buldunuz, bu genç kadının içini dökmeye, evliliğini daha yaşanır hale getirmeye ihtiyacı var, ona yol gösterin, elinden tutun, ki kayıp düşmesin.

Samire,
okuma işini ciddiye alın mutlaka, o arada eşinizle geçinmeyi de öğrenin, kavga ederek küserek değilde, her ikinizinde sakin olduğu zamanlarda konuşarak sorunları çözmeye çalışın.
Eğer mümkünse eşiniz karşı çıkmayacaksa ve kızınıza kayınvalideniz bakabiliyorsa birde işe girmeye bakın, bu hem çevre edinmeniz hemde yitirdiğiniz özgüveninizi kazanmanıza yardımcı olur.
Aynen guzel yazmışsiniz boyle erkeklerle dikesirsek daha kötü oluyorlar basindaysa cekeceksin yoksa gideceksin baska caresi yok allah büyük, kim. neyaprsa yaptigi yarina kalir ama yanina kalmaz sabir ver dua etmekten baska birsey elden gelmiyor allah herkesin yuvasına huzur versin

Hanımlar,

Samire,
aynı bi anne gibi yaklaştın tavsiyeler verdin, bende yaptığım yorumlardan utandım biraz açıkçası

aynı bi anne gibi yaklaştın tavsiyeler verdin, bende yaptığım yorumlardan utandım biraz açıkçası
İşin açıkçası Kızımın yaşına denk evli veya bekar kadınları görünce kendi evladıma nasıl yaklaşacak, ne öğüt vereceksem, burdaki genç Kadınlara da aynı şeyleri söylüyorum.
İçim elvermiyor çaresizliklerini görmeye, güçlü olsunlar güçlü evlatlar yetiştirsinler istiyorum.

Evet mune ablanin yorumlarini okuyunca daha cok rahatladim sagolsun onunda evlatlarinin yuzude gulsun hic uzulmesin ins

Samire okumana çok sevindim. Senin temiz bir kalbin olduğuna inanıyorum. Başaracağına da..
Her şey gönlünce olsun :KK19:

Back
X