- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Yorum beğenmeyince sevmekten vaz mı geçtin o insanlarıEvet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun
sana katlanmamızın maddi değeri olsaydı emin ol ödeyemzdin samireHm tamam burdada beni anlayan yok artik konu acmiyacam burdada gidiyorum hepiniz sagolun bana bu kadar katlandiginiz icin
Evet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun
Evet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun
Aaa samireyi tanımayan da mı varmışsadece konunu bilenler yazacak sanırım?
Az bahsetseydin keşke?
sorunlarınızı bilmek için arşivine gitmek gerekiyor.
sana katlanmamızın maddi değeri olsaydı emin ol ödeyemzdin samire
Samirecim nasil pisman olmasini bekliyorsunki erkek bu sonucta bileklerinimi kessin kutu hapmis icsin. Bi erkekten ne sekil pisman olmasini bekliyorsun mesela? Yerinde olsam affetmem sana vurmus unutulmicak biseyHe oldu o beni uzsun kirsin cok pisman olacak yaptıklarına o zaman barisirim
Ben eski üyeyim de o yeni üyeAaa samireyi tanımayan da mı varmışarkadaş haftada bi kaç konu mutlaka açar.ben bu tatilde buralarda çok takılmasam iyi olacak
Aaa samireyi tanımayan da mı varmışarkadaş haftada bi kaç konu mutlaka açar.ben bu tatilde buralarda çok takılmasam iyi olacak
Biz sana bu düşüncenin saçmalığını anlatmaya çalışıyoruz alınacak bir şey yok.Evet yanilmisim konu acmakta yinede burda sevdigim insanlar vardi sagolun
Hm tamam burdada beni anlayan yok artik konu acmiyacam burdada gidiyorum hepiniz sagolun bana bu kadar katlandiginiz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?