• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Basliga takilmayin lutfen

Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Allah onlara sabır versin ne diyim kp,KV,en çokta eşine...

Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum

Bu dediklerin nasıl mümkün olacak, yumuşamayıp napacaksın,mesela cinsellik meselesini, kv gorumceyi saymıyorum bile, aynı apartmanda değil misiniz

Allahım Yarabbim sonrada küsüyo hatun surat yapıyo bize de, dediğim mantıklı mı diye bir düşün, iki yetişkin aynı evin içinde ne zamana kadar küs kalabilir, ev arkadaşı olsa bir nebze ama siz karı kocasınız yarın olmadı diğer gün adam sevişmek isteyecek boşanmayım ama seks de yapmayayım diye birşey var mı, o koca anında gider bulur başkasını çok kıskanıyosun hepten kendini yersin o zaman

biraz böyle küs kal o zaman ne diyebilirim.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah düzelir.

canim kac yasinda oldugunu bilmiyorum bildiyim tek sey bir evde kus kalmak imkansiz birde kadina siddet uyqulayan erkek hic bir zaman bundan vaz gecmez hep boyle kalicak bir gun kendini kontrol eder 3 cu gun ayni siddet uyqular o yuzden ya onu boyle kabul edip dayak yiyeceksin hayatn boyle devam edicek yada bosanicaksin yok bosanmak istemiyorsansa o yuzden katlanicaksin care yok nasil minlerle kadin katlanmaga devam edior

Bak Samireciğim, sen eşimin burnu sürtülsün hatasını anlasın diyorsun ama bütün bu olan bitene rağmen senin surat asman, uzak davranman onun hatasını anlamasını sağlamaz. Çünkü evde ne yaparsa yapsın gitmeyen bir eşi var adamın. Normal olarak da madem ki bu kadın gitmiyor, gidemiyor o halde istediğim zulmü yapabilirim diyor.

Sen yine bildiğin gibi yap, ister surat as, ister küs kal ama bu müddeti uzattıkça zaten başka türlü sorunlar yaşayacaksın aldatacak(haksız ama kendinde bunu hak görme potansiyeli var o adamda) veya ben artık seni çekemiyorum boşanmak istiyorum diyerek gelecek sana. Kaçınılmaz son yani.

ben okuyup üfledim
iyi olursunuz inşallah
artık senın actıgın konulara yorum yapmıcam samire
Ben kaç tanesinin altına ayrıl, boşan yazdım. Ki onlarca üye de öyle. Artık cidden sinirlerim bozuldu. Bi insan bu kadar mı kendini değersiz yapar, ne bileyim kendine hiç mi saygısı olmaz? Bu da benim samire ye son msjım!

Back
X