- 4 Aralık 2014
- 724
- 1.067
- 113
- Konu Sahibi Samire tmv
Oda var zaten geyik bölümündetakılmayın da açmış ve gitmiş.
Bence kendisi geyik bölümünde falan genel paylaşım alanı kursun başlıbaşına bir topik gibi.
Yoksa bu konuların sonu gelmez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda var zaten geyik bölümündetakılmayın da açmış ve gitmiş.
Bence kendisi geyik bölümünde falan genel paylaşım alanı kursun başlıbaşına bir topik gibi.
Yoksa bu konuların sonu gelmez.
Allah onlara sabır versin ne diyim kp,KV,en çokta eşine...Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Herkes kadinin üzerine gidiyor dogum gununu kutlamaniz ne guzel. Dikkatli olan okuyucalar bu sefer nedense gozden kacirmis samirenin dogum gununu. Hatirlattigin icin tesekkurler.Dogum gunun kutlu olsun samire mutlu yillar![]()
Herkes kadinin üzerine gidiyor dogum gununu kutlamaniz ne guzel. Dikkatli olan okuyucalar bu sefer nedense gozden kacirmis samirenin dogum gununu. Hatirlattigin icin tesekkurler.
Dogum gunun kutlu olsun Samire![]()
Arkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
canim kac yasinda oldugunu bilmiyorum bildiyim tek sey bir evde kus kalmak imkansiz birde kadina siddet uyqulayan erkek hic bir zaman bundan vaz gecmez hep boyle kalicak bir gun kendini kontrol eder 3 cu gun ayni siddet uyqular o yuzden ya onu boyle kabul edip dayak yiyeceksin hayatn boyle devam edicek yada bosanicaksin yok bosanmak istemiyorsansa o yuzden katlanicaksin care yok nasil minlerle kadin katlanmaga devam ediorArkadaslar herkes sorunumu biliyor burda galiba bosammayacagimida biliyorsunuzdur ama esimle ne konuşmak istiyorum nede yuzunu gormek istemiyorum dun dogum gunumdu pasta almis hediye almis iste kusluk olmasin diye öptü falan ama ben hic birsey demedim acaba ne yapmam lazim ona karsi yumusamamak icin hele kv kp gorumcenin yuzunu bile gormek istemiyorum
Ben kaç tanesinin altına ayrıl, boşan yazdım. Ki onlarca üye de öyle. Artık cidden sinirlerim bozuldu. Bi insan bu kadar mı kendini değersiz yapar, ne bileyim kendine hiç mi saygısı olmaz? Bu da benim samire ye son msjım!ben okuyup üfledim
iyi olursunuz inşallah
artık senın actıgın konulara yorum yapmıcam samire
benim mesajımı beğenmiş. bazen öyle yumuşakki,kıyamıyorum da onaKızlar samire küstü cevap vermiyor zaten konuyu kapattırsın bari
Aynem ama kendine yazık ediyor maalesefbenim mesajımı beğenmiş. bazen öyle yumuşakki,kıyamıyorum da ona
biliyorum. kızım olsa kolundan tutup eve geri götürürümde işte değil. umarım ailesi gerekeni yapar.Aynem ama kendine yazık ediyor maalesef![]()
biliyorum. kızım olsa kolundan tutup eve geri götürürümde işte değil. umarım ailesi gerekeni yapar.