Başlığı başıma geçirdim zaten

bunu okumamış olmayı dilerdim :silah:

Soylemıs işte eksiginizi cilveli değilmişsiniz. Öğrendiniz mi cilveli olmayı?
Saçı sarıymış, gidip boyatacak mısınız?
Boyu uzunmuş , ne yapacaksınız kemiklerinize dolgu mu?
Etine dolgunmuş, hemen kocaman pizza sipariş edin arasına makarna koyup yiyin...

Aynaya bakın ondan sonra, kendinizi mi göreceksiniz, kocanızın sizi aldattıgı kadını mı?!! Tey Allam!.
:KK67:
Coooooooooooooook doğru !!!

Sanmıyorum ki kainat üzerinde tek bir kadın olsun erkeğinin hayır diyemediği kadını merak etmeyecek .Kendisi ile kıyaslama dürtüsünün uyanmayacagi bir kadın öyle mi..Palavra.

Sadece şu üç mesajınız bize eksikliğinizi gösteriyor.

Sizdeki eksiklik bence ruh sağlığı ve biraz cesaret. Asıl bunları tamamladığınızda hayatın daha güzel olacak İnan'ın.

Mutlu erkek çocukları varken sırf cilveli diye aldatıyorsa mutlu!!!kadın neden aldatmasın ki?

Çalışan eşin sizden ve çocuklarından zaman çalmış onu dert edeceğinize öteki kadının çocuğundan çalınan zamanı mı düşünüyorsunuz?

O kadının çocuğunu alıp bakma düşüncesi de pek sağlıklı düşünce değil.

Bence sizin ve çocuklarınızın iyiliği için acilen psikolojik destek almalısınız.

Ayni is yerindeler miydi, hala gorusme ihtimallero cok yuksek bence

Nasil bir aldatmaydi mesaj vs mi yoksa cinsellik mi?

Nasil ogrendiniz?

Kadını bulunca görüşmek daha yakindan tanımak isteyeceksin, bırak böyle kalsın herşey. , inan tanırsan çirkeflik çıkar ve bu defa sen suçlu olursun. Hırsın geçmez. Kötü sen olursun. Madem affettim o halde yut olaylari.

biz kadın mılletı olarak en iyi bildigimz iş canımızı daha fazla nasıl sıkabılırz bence.Neden böyle bır caba ıcıne gırıyorsun elıne ne gecıcek senden guzelmı değilmi dıye mı merak edıyorsun yoksa paçasınımı cekıceksın affetmıssın tasvıp etmesek te tabıkı senın hayatın ama unut onune bak demekten baska bırsey kalmıyor bıze boyle seylerle ugrasmamanı tavsıye ederim.

Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s

ay ne ıgrenc detayları da anlatsın oldu olucak kankası gıbı olmusun adamın ya bu ne muhabbet gorunce yazmak ıstedım anında sogurdum antartıkaya dönerdi ortalık valla.

Hic bir kadin aldatilmayi haketmiyor, lutfen bu takintidan kurtulmaya calisin.. kendinizi yipratmayin.. deymez.. Allah affetsin Allah islah etsin onlari..

Sen affetmemişsin sadece kabullenmişsin.
Birde kankasıymışsın gibi anlatmış sana , senden çirkin vs. Bu ne rahatlık.

Şu kadar diyim: yapan bir daha yapar, çünkü onu yapabilecek genişlikte mide var

Ben olsam affedemem, çünkü bu o kadar basit bişey değil, kabul edilebilecek bişey değil

Birde kadını göreceksin de ne olacak, bugün Ayşe olur yarın Fatma, ne önemi var ki, senin eşim ondan daha suçlu

Yani bilmiyorum siz buna kişilik bozukluğu diyebilirsiniz ama ben baba yolu gozlemeye nazaran anneyi daha acı bulurum ,annenin annelik yapmadığı cocuKlar her zaman cigerimi sızlatir .eşimi affetmedeki en büyük rol zaten yavrularımdir babasız büyüme değil paramparça büyüme...eşimde böyle bir ailede büyümüş tanistigimizda anlatmıştı

Derdim o değil göreyimki eksikleri tamamlayabileyim
İyi o zaman, kocan tekrar bulur kadını değil mi, bulamıyorsa tuhaf? Bana nerede göreceğimi söyle yoksa boşanıyorum dersin.

Zaten bi yapmadığınız bu kalmış. Haklı bir nedeni olabilirmiş gibi tüm detayları sorarak adamın ağzından dinlemişsiniz

Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s
Öf ya öf .
Madem affetcektınız nıye bu kadar ince ince anlattırdınız.
Çok çirkin gerçekten bunları size anlatması çok çirkin.

İsim soyisim biliyorsanız 118 li numaralardan numarasını öğrenme şansınız olabilir

ben baba yolu gozlemeye nazaran anneyi daha acı bulurum ,annenin annelik yapmadığı cocuKlar her zaman cigerimi sızlatir
Ee siz bu forumda da çalışan birçok anneye bu lafı söylediniz bence yani ne alakası var bir anne çalışmak zorundaysa ne olacak? O kadının çocuğunu iyilikten değil de intikam gibi bir şey için almak istiyorsunuz ki sizi ne kadının çalışması ne çocuğu ilgilendirir eşinize bakın derim ben.

eşimi affetmedeki en büyük rol zaten yavrularımdir babasız büyüme değil paramparça büyüme
Aynı şey babasız büyümelerindense paramparça büyümesinler ben anlamadım ne demeye çalışıyorsunuz. Çocuklarınızdan ziyade bence gene kendinizi düşünüyorsunuz çocuk bahane. Şu kadın yüzünden mi boşayayım imza bende filan....
Belki ağır yazdım ama çocuklarım için boşanmam diye bahane eden kadınları görünce duramıyorum. O bir bahane çünkü tamam işi gücü arkasında ailesi olmayan kadınlar boşanmaya cesaret edemez ama tüm imkanlara sahipken boşanmayan bir üyemiz daha acı şekilde aldatıldığını öğrendi. Bu da dediğim üyelere ders olsun.

Neden ???

Unutsana madem affettin unut. Çünkü görürsen tekrar sorun olur hayatınızda... Kendini daha fazla uzmekten vazgeç

Biliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
Bende eşimin eski eşine takmiştım kafayı iki yıl sevgililik 6 aylık evliyim sonunda buldum başım göğe ermedi cnm boşver bence napican görüp de

Ben boşandıktan sonra bulup önce kimliğimi açıklayıp sonra da yüzüne tükürmüştüm hala hatırladıkça mutlu oluyorum

Ha sen madem affetmişsin bulma bence tekrar canını sıkmaktan başka bişey geçmez eline beni kime tercih etti diye merak ediyosun biliyorum ama yapma çünkü çok acı çekersin tekrar aranız bozulur

Back
X