Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayrıntıları dinlemek çok mu güzel sanıyorsunuz ancak o anki psikolojiyi tahmin bile edemezsiniz,Bilmek ister anlattığında ise duymamak için kulaklarınızi kapatıp Avaz Avaz şarkı söylemek bastırmak istersiniz!yinede bilmek istersiniz.zaten mutlu olan bir kadının ne eksiği vardıki sizin mutluluğunuza göz dikti hemde mutlu yuvasıni göze alarak nasıl bir nefisperestlik diye sorarsanız elinizde olmadan!
"Benden güzel mi? "Diye mi bakcaksiniz???Biliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
Sen bu soruları sordukca adam " aramızda muhabbet oluyor " diye düşünüp tekrar tekrar aldatarak. Duymaya tahammül bile edememe bu ayıbını da hep su üstünde tutman lazım diye düşünüyorum.Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s
Kim için eksiklerini tamamlayacaksın?
Seni aldatıp bide utanmadan sana şöyleydi böyleydi diyen adam(!) için mi?
Yapmayın Allah aşkına.
Yazık etmeyin kendinize.
hayat film gibi degildir. buludugunuzda ne yapacaksınızBiliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
Ayrıntıları dinlemek çok mu güzel sanıyorsunuz ancak o anki psikolojiyi tahmin bile edemezsiniz,Bilmek ister anlattığında ise duymamak için kulaklarınızi kapatıp Avaz Avaz şarkı söylemek bastırmak istersiniz!yinede bilmek istersiniz.zaten mutlu olan bir kadının ne eksiği vardıki sizin mutluluğunuza göz dikti hemde mutlu yuvasıni göze alarak nasıl bir nefisperestlik diye sorarsanız elinizde olmadan!
+1 işte önemli kısmı bu!tsk kk daş,bide diğer bazılarının banane diyebilecekleri ama benim ne gamcılık edemeyeceğim şeyler yani karşı tarafın zavallı ailesi;O'nun gözlerinde bunları aramak istiyorum.Bu mesaja biri tuhaf demiş ama ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki vr o kadar güzel ifade etmişsiniz ki içinizdeki durumu..her şeyi bilmeden konuyu kapatmak yarım hissetmenize sebep oluyor.tam olarak her şeyi bildiğiniz ve daha fazla saklı kalan birşey olmadığına inandığınızda kabullenebileceksiniz umarım..
Cilveli demis ama.Bu daha vahim bence.Cinsel anlami kastetmisSenden güzeldi demesini beklemiyoruz zaten![]()
Oturup size çekinmeden onu anlatabiliyor,siz de affedebiliyorsunuz. Nasıl mideniz alıyorHayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s