Başlığı başıma geçirdim zaten

görünce ne olacak, daha çok üzülürsün bide onun suratını hafızana kazıma

Eger affettiysen artik bu konuyu acma hem kocana hem kendine.Nolcak gorunce bu sefer gorunce daha baska seyleri merak edeceksin

Bana herseyi yazabilirsiniz affetmek le alakali ama çocuklara yaşlılara ve elsiz dilsiz kullara (hayvan dostlarimiz)olan duşkunlugum hariç değil kocam babam için bile bir çocuğu intikam aracı olarak görmem söz konusu değildir görenin gözünü ilk ben oyarim zaten!kadın çalışıyor olabilir çalışmak kadar güzel birsey varmı ha kadın ha erkek ben söz meclisten disari Fink atarak çaldığı zamanları kast ediyorum buna eşimde dahildir!ama annelik başka birşey,evlat annenin gözünün içine bakar anne bakmaya doyamaz bakmaya yinede Kıyamaz.

118 lerde kendi adına kayıtlı no yok sanırım hat eşinin üzerine çok kıskanç bir eşi varmış.

Ayrıntıları dinlemek çok mu güzel sanıyorsunuz ancak o anki psikolojiyi tahmin bile edemezsiniz,Bilmek ister anlattığında ise duymamak için kulaklarınızi kapatıp Avaz Avaz şarkı söylemek bastırmak istersiniz!yinede bilmek istersiniz.zaten mutlu olan bir kadının ne eksiği vardıki sizin mutluluğunuza göz dikti hemde mutlu yuvasıni göze alarak nasıl bir nefisperestlik diye sorarsanız elinizde olmadan!

Ayrıntıları dinlemek çok mu güzel sanıyorsunuz ancak o anki psikolojiyi tahmin bile edemezsiniz,Bilmek ister anlattığında ise duymamak için kulaklarınızi kapatıp Avaz Avaz şarkı söylemek bastırmak istersiniz!yinede bilmek istersiniz.zaten mutlu olan bir kadının ne eksiği vardıki sizin mutluluğunuza göz dikti hemde mutlu yuvasıni göze alarak nasıl bir nefisperestlik diye sorarsanız elinizde olmadan!

tuhafsınz valla ne dıyım.

Biliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
"Benden güzel mi? "Diye mi bakcaksiniz???

Hayır söyledi zaten çirkin senden ama çok Cilveli v.s
Sen bu soruları sordukca adam " aramızda muhabbet oluyor " diye düşünüp tekrar tekrar aldatarak. Duymaya tahammül bile edememe bu ayıbını da hep su üstünde tutman lazım diye düşünüyorum.

Kim için eksiklerini tamamlayacaksın?
Seni aldatıp bide utanmadan sana şöyleydi böyleydi diyen adam(!) için mi?
Yapmayın Allah aşkına.
Yazık etmeyin kendinize.

+1
Ayrıca kinse mükemmel değildir ki, bütün üstün özellikleri kendinizde toplayamazsınız
Sizde olmayan bir özelliğe sahip kadınlar her zaman olacaktır

Biliyorum çok saçma gelicek ama neredeyse bir yıl olacak bu takıntıdan kurtulamiyoruuum!aldatildim(esim)affettim...ama ama o kadını bulmak istiyorum sadece görmek yani ne biliym...
Sadece ad soyad var ama bulamıyorum
Bakmadıgim hiç bir sosyal ağ kalmadi zaten kullanmadigini söylemişti. bulabilirmiyimki yolu nedir?fikriniz varsa...
hayat film gibi degildir. buludugunuzda ne yapacaksınız
diyelim sizden daha güzel ? yada sizden daha cirkin ? beni bununla mı aldattın mı diyeceksin ? yada tüh benden daha güzelmiş mi diyeceksiniz?
daha zengisnse ? kirayerli ise vs.vs.sv. veya daha basit tarzda yaşacayan biriyse ? evli ise ?
ne olacak elinize hiçbirşey gecmeyecek. maden affetiniz unutun. bu mevzuyu !

Anlatamıyorum derdimi kk daş lar derdim kıyaslama yapmak değil görmek isteme nedenim sanki gözlerine baktığımda yüreğim soğuyacak tüm cevapları alacağım gözlerinden ve hemcinsimin neden bu kadar düştüğünü anlayıp belki daha kolay olacak yaşadıklarımı unutmam yani aslına bakarsanız tan olarak bilmiyorum ama kıyaslama değil kıskançlık hiç değil başka başka bir şey...

Hayatın vauuuvv filmden alıntı diyebileceğimiz nelerini gördüm tahmin bile edemezsiniz belki ilerde konu açabiliriz ama fake algilanacak kesin diye hala düşünüyorum bir taraftan da ne olursa olsun acmaliyim herkesin gözü açık olsun yavrularını korusunlar diye...neyse şimdiki konum eşim.

Sizden çirkin olsa içiniz mi rahatlayacak? Hersey güzellik değildir hanımefendi. . Affetiniz madem kurcalamayın dahada uzulursünüz. .. eminim zor bi histir Allah kimseye yasatmasin. Esinizé de o kadını anlaytirmaniz çok hoş olmamiş.

Ne yapacan bulup ta senden daha alimli daha guzel olup olmadigina mi bakican tövbe ya. Affetmemis gibisin. Affetsen asla aklina bile getirmek istemezdin. Duygularini tekrar gozden gecirr.

Bu mesaja biri tuhaf demiş ama ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki vr o kadar güzel ifade etmişsiniz ki içinizdeki durumu..her şeyi bilmeden konuyu kapatmak yarım hissetmenize sebep oluyor.tam olarak her şeyi bildiğiniz ve daha fazla saklı kalan birşey olmadığına inandığınızda kabullenebileceksiniz umarım..

Bu mesaja biri tuhaf demiş ama ben sizi o kadar iyi anlıyorum ki vr o kadar güzel ifade etmişsiniz ki içinizdeki durumu..her şeyi bilmeden konuyu kapatmak yarım hissetmenize sebep oluyor.tam olarak her şeyi bildiğiniz ve daha fazla saklı kalan birşey olmadığına inandığınızda kabullenebileceksiniz umarım..
+1 işte önemli kısmı bu!tsk kk daş,bide diğer bazılarının banane diyebilecekleri ama benim ne gamcılık edemeyeceğim şeyler yani karşı tarafın zavallı ailesi;O'nun gözlerinde bunları aramak istiyorum.

Cok istiyorsan bul kadini, tukur yuzune.
Hala esinle birlikteligi var mi acaba?!!
Ayrica affetmekle hata yapmissin demeye gerek yok, bariz ortada hatan.

sizi anlıyorum; ama içinizdeki bu merak rüzgarı fırtınaya dönüşmüş gibi. Ve sizi psikolojik olarak çok yoruyor gibi geldi. psikolojik destek almanızı tavsiye ederim. biraz içiniz durulabilir. Allah kolaylık versin...

Back
X