başlıgı olmadıgı gıbı sonuda bitti..

• Konu Sahibi Konu Sahibi kar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kar

içim buz tutmuş..
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
5.279
10
358
İstanbul
yan komsum dun tatlısı bı abladır benım canımdır resmen 4 senedır felclı yatalak kaynanasına bebekler gıbı bakar toplamında 15 senelık komsuyuz..
babanemı dunyanın en nadıde tatlı dıllı ınsanı ıdı bembeyaz pamuk gıbı ıdı gozlerı boncuk mavısı bolulu fatma nınem..onu okadar severdımkı gunde en az 1 saatım onun yanında gecerdı bebek gıbıydı felclı olmadan once ne eglendırırdı bızı eskı hıkayelerı ıle..
4 sene felclı kaldı sandalyesınde bebekler gıbı ıdı pamuk gıbıydı mıs kokulu ..
hem prensesım derdı derdım oldumu onun dızınde aglardımsenağlama..
herseferınde sen guclusun sozlerını duyardım belkıde en buyuk destekcım ıdı..
perşembe gecesı saat 10 da komsumuz caldı kapıyı bısı oluyo dedı esra..annemle hemen koştuk babane konus dedım gozlerım tam acılmı ıdı elı sontasının ustunde kalmıs vazıyette agzına hemen zemzem suyu verdık babane gıtme ne olur bırakma benı yapamazsın daha yolumuz var ıdı senağlamahemen agzına ayna tutdum nabzı cok yavaşdı hemen oglu geldı anne dıye bagırdı babamd duydu sesımızı geldı ellerını tutmusbırakmak ıstemıyodum resmen nenemdı o benım babanemden gormedıgımı o yapdı bana destek oldu konusdu basşımı okşadı sevgı verdı bana hoşgoruyu aşıladı senağlamaokadar narındıkı yuzu bembeyaz kalmısdı babanne..
babane babam gozlerını kapadı yuzume bakdı uzunca senağlamababane gıtme ne olur dur babane hanı daha eglencekdık bana guzelım kım dıcek kım gel kızım sana kerevız tarıfım vercem dıycek kım bana hazır cevaplar vercek senağlamabılıyom rabbımın bıctıgı omur bukadar ıdı ama olmadı sımdı kanadım sendın benım..gecelerı sabahladım tek kısıydın sen senağlamacanım acıyo bogaızmda koca bı dugum sana doyamadım kı ben ...
senın kıyafetlerını cıkardıkcenenı baladık ayaklarını baladık dımdık sardık babanemsenağlamacansız oldugunu soyledıler ama ınanmamdım kı ben sen oyun oynuyosun gene ..doktor geldı rapor yazdı gece saat 12 ıdı sabah 7 de kefenını aldık senağlamasaat 9 d cenaze arabası geldı tabuta koyduk senı evde..tum gece basından ayrılmadım uzerındekı bıcak sen olamazdın pamugum senağlamacamıye gıttık hayatımda ılk kez senı yıkamak ıcın caba verdım babam annem kızdılar gırme yapma dedıler ama nasıl ayrılcamkı senden senağlamamıs gıbıydı vucudun nenem pamuk gıbıydın sardık guzelce tabutuna koyduk evın onunde helalık ısteyınce dayanamadım gucsuzlugumu gordu herkes yıkılıdm senağlamabagıurdım olmaz dedım ..senı cuma namazından hemen sonra topraga verdık..eve geldık her seyını yapdım nenem senı okadar sevdımkı hyatımdakı en onemlı ınsanlardanmıssın yerınde koca bı boşluk yapamıyom babanem ..dık duramıyom kı ben kapımı her actıgımda karsımda sen olmıycaksın artık..yolun sonu bu sanırım..

Canım benim...

Ölüm acısını en kötü şekilde tadanlardanım...

Yazdıklarına söylenecek ne söz var ki...

Allah'a olan inancımız olmasa, duramayız zaten....Ondan gelene sabredeceğiz kar'cım...

başınız sağolsun...
yaşadıklarınız çok acı,Allah sabırlar versin...
kelimelerin anlamını yitirdiği an...
mekanı cennet olsun...

başın sağolsun.... :gitme: mafoldumben Rabbim sabırlar versin.... :Saruboceq:

canım başın sağolsun
teyze öz babannen değilmiş ama sana o sıcaklığı vermiş ne güzel...
kendi babannemin vefatı geldi aklıma
yaşadıklarının aynısını belki daha fazlasını yaşadım
uzun süre kabullenemedim onun gidişini
o benim canımdı herşeyimdi
beyin kanaması geçirmiş ve 1 ay içinde aramızdan ayrılmıştı
nasıl bir şok anla canım
biz evde ona yatak hazırlarken cenazesi geldi eve mafoldumben
yıkamaya girememiştim ben cesaret edememiştim
ama kefenlenmeden önce girmiştim
son kez baktım gül yüzüne
halam helallik iste o seni görüyor şu anda demişti
hakkını helal et babannem dedim
Allahım ne zor günlerdi
10 sene geçti üzerinden
ilk göz ağrısıydım onun
dünya bi yana sen bi yana derdi bana
dua ediyorum ahirette kavuşayım ona
çok özledim çok
acın çok taze
zamanla kabuk bağlayacak bu yara ama hiç bir zaman kanayıp temizlenmicek
yüreğinde hep olacak
Allah sabır versin sana ve ailesine
mekanı cennet olsun inşaallah

mafoldumben
canim benimm basin sag olsunn.. mekani cennet olsun pamuk babaanneninn..
ne güzel ki böyle bir insan olmus hayatindaa.. ne güzel ki sen onun hayatindaymissin ve onu hep güzellikleriyle anacaksin.. hatiralarinda yasatacaksin..
hüngür hüngür agladim okurken.. rabbim geride kalanlara sabir versin

Başın sağolsun canım.Ne mutlu bu dünyada aile dışında birisi sana öyle bir sevgi verdi ki, ömrün kadar seveceğin,kıymet vereceğin bir insan olabildi.Ne mutlu ona,ne mutlu sana.Dilerim mekanı cennet olsun

ben böyle anlarda konuşamam yazamam sadece sabırlar diliyorum sana canım.

başınız sağolsun,allahım sabırlar versin...
pamuk ninenizin mekanı cennet olsun...

Başın sağolsun karcım ne mutlu sanaki çok sevdiğin bir insanmış senide çok seviyormuş mekanı cennet olsun toprağı bol olsun inşallah

yattığı yerler nur..mekanı cennet olsun..rabbim merhamet etsin..sana da sabırlar versin bitnm..

canımın içi daha şimdi görüyorum konuyu affet(
başı sağ olsun bitanem ne diyeyeim bilemedim
ben de geçen sene topraga verdim nenemi
çok zordur iyi bilirim ama
yapacak bişeyi de yok biz aciz kulların duadan başka

Başın sağolsun canım benim.Çok üzüldüm mekanı cennet olsun...

basınız saolsun hem okudum hem agladım aklıma babannem geldı benım bababnnem yasıyor onu o kadar cok sevıyorumkı o kadar baglıydımkı onu bır kez ne kadar daha cok sevdıgımı anladım
mekanı cennet olsun...

allah razı olsun arkadaslar..evet artık dıycek bısı kalmıyo..
ama cok zor hergun kapımı acınca o vardı..sıgıncak lımanımdı artık yanlızım ..
herseyın bı sonu muhakkak var acı yada tatlı olarak..

Mekanı cennet olsun inşallah.:çok üzgünüm:

allah sabır versın canım:kedi:
rabbım affetsısn tum gunahlarını,bir sevabına tum gunahlarını silsin:Saruboceq:
başın sagolsunsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…