başlık bile bulamıyorum

micuxax

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2016
13
6
1
30
Arkadaslar Merhaba. Nişanım vardı geçen hafta. Ama gelin görün ki nişan saatine kadar aksilikler yüzünden kuaförde bile ağlıyordum. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Alışveriş berbattı, nişan berbattı. Halbuki ben her şeyi planlamıştım. Alışverişe çıktık hiç bir şeyin pahalisina gitmedim bir şey beğendiğimde ben bunu beğendim demeden önce ilk fiyatını sordum uygunsa bu güzel dedim. Terlikmiş tarakmış o tarz hiç bir şey aldırmadım. Eşarp havlu falan konur ya onları bile kendi evimden koydum öyle getirin dedim. Çünkü sadece karşıma 3 tane eski havlulardan çıkarmıştı kayınvalidem. Babamla 7 tane bilezik yaptık tanesi 23 gramdan. Onlardanda tanesi 23 gram olmasını istemiştik. Kuyumcuya gittik 3 kere 23 gram dememe rağmen biz kupelere bakarken oradaki adama gizlice 19 gram olsun dediğini duydum Kayınpederimin. Durumu yok desem evleri var bir sürü. Hemde yetmez gibi nişan arifesinde ikinci yazlığı ve 80 milyara araba aldılar. Demek istediğim şu durumları varken bana neden böyle yaptılar. Alışverişte annem bohça seti gördü satıcı kıza yavrum bu ne dedi. Kız anlatıp 200 lira deyince hemen atladı kayınvalide buna gerek yok diye. Bu gibi çok şey yaşandı. Nişan günü nişanlıma evde araba var diye araba kiralatmadılar. Ama nişan sabahi abisi arabayi vermedi. Hemde sınava gideceği için vermedi. O kadar berbattıki her şey ağzımı açsam ben suçluyum. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Nişanlım ise sadece susuyor yeri geldiğinde ailesini savunuyor. Mesela araba konusunda ailen neden abine bir şey demedi dediğimde ne desinler diye tepeme çıkıyor. :(

sana tavsiye vermek isterdim ama yonlendirmek de istemiyorum..
Vaktin varsa konularimi oku canım.. az çok karşılaşabilirsin benzer sıkıntılarla.. Allah yardimcin olsun

Arkadaslar Merhaba. Nişanım vardı geçen hafta. Ama gelin görün ki nişan saatine kadar aksilikler yüzünden kuaförde bile ağlıyordum. Neresinden tutsam elimde kalıyor. Alışveriş berbattı, nişan berbattı. Halbuki ben her şeyi planlamıştım. Alışverişe çıktık hiç bir şeyin pahalisina gitmedim bir şey beğendiğimde ben bunu beğendim demeden önce ilk fiyatını sordum uygunsa bu güzel dedim. Terlikmiş tarakmış o tarz hiç bir şey aldırmadım. Eşarp havlu falan konur ya onları bile kendi evimden koydum öyle getirin dedim. Çünkü sadece karşıma 3 tane eski havlulardan çıkarmıştı kayınvalidem. Babamla 7 tane bilezik yaptık tanesi 23 gramdan. Onlardanda tanesi 23 gram olmasını istemiştik. Kuyumcuya gittik 3 kere 23 gram dememe rağmen biz kupelere bakarken oradaki adama gizlice 19 gram olsun dediğini duydum Kayınpederimin. Durumu yok desem evleri var bir sürü. Hemde yetmez gibi nişan arifesinde ikinci yazlığı ve 80 milyara araba aldılar. Demek istediğim şu durumları varken bana neden böyle yaptılar. Alışverişte annem bohça seti gördü satıcı kıza yavrum bu ne dedi. Kız anlatıp 200 lira deyince hemen atladı kayınvalide buna gerek yok diye. Bu gibi çok şey yaşandı. Nişan günü nişanlıma evde araba var diye araba kiralatmadılar. Ama nişan sabahi abisi arabayi vermedi. Hemde sınava gideceği için vermedi. O kadar berbattıki her şey ağzımı açsam ben suçluyum. Ne yapacağım nasıl davranacağım bilmiyorum. Nişanlım ise sadece susuyor yeri geldiğinde ailesini savunuyor. Mesela araba konusunda ailen neden abine bir şey demedi dediğimde ne desinler diye tepeme çıkıyor. :KK43:

Geçmiş olsun öncelikle
Başlık önerebilirim: Bu nişanlı ile yola devam etmeli miyim?
veya
Nişanlım ergen çıktı, çok mutsuzum
Nişanlımın ailesiyle ailemin denklik sorunu

Offf su hale bak ya nerden tutsan elınde kalmıs yol yakınken don bırde sen nıye bılezık yapıysun ya hemde 7 tane bak benden sylemesı yarın ayrılmaya kalkarsın senın bılezıklerınu bıle elınden almaya kalkarlar o pısırık nısanlında sana gelınve masallah dıklenıyr kaba dayı anası gıke gelınce kurugu kıstırmıs kedı sen bu bırak daha sımdıden byleyse ılerde cok cekersın hem aılesınden hem de pısırıklılıgından

nişan bunun için var zaten. görün tanıyın ölçün biçin.Daha yolun başında işin zor gibi görünüyor, anlattıklarına göre.

Sen ve nişanlının ailesi arasında daha şimdiden sorunlar varsa ve nişanlın daha şimdiden ailesine toz kondurmuyorsa ileride çoooooook çekeceğin var demektir.
Kesin evleriniz de yakındır sizin. Yani evlendikten sonra KV yakın oturacak mısınız ? Eğer öyleyse bırak 19 gramı, 23 gramı :D kuyumcu dükkanı açsalar sana, kaç bence :D

Gramlara kadar konuşmuşsunuz, enteresan...

Sonuçta başkasının parasını harcarken, neye ne kadar vereceklerine karışamazsınız.
Siz bunu beğendim dediğinizde muhattabınız nişanlınızdır, ailesi değil.
Sizin gönlünüzü yapması gereken, maddi manevi ihtiyacınızı karşılayacak olan yine nişanlınız.
Ailesinin yazlık ya da araba alması da sizi ilgilendirmez.
Karşılıklı değişik beklentiler içindesiniz bence...

Ben olsam sınav günü arabamı kimseye vermem, sınav o gün çıkmadı, benim tercihimde olan bişeyde değil, eğer kardeşim sınavım olduğu gün nişanlanıyorsa arabamı verip vermemesi de çok umrunda olmamalı
Bilezikler konusunda tantana yapmanız çok ayıp, kayınvalidem kısıtlı imkanları ile zamanında bilezik yapmış, bana ezile büzüle modeli için sordu kesinlikle değiştirmenize gerek yok dedim, ne gramı ne sayısı ile ilgilendim
Nişanda senin ailen niye sana bilezik takıyor, sen niye bilezik başına 4 gr kavgası yapıyorsun 19 olsa ne 23 olsa ne 10 gr olsa ne?
Bazı sıkıntıları insan kendi kendine çekiyor kusura bakma ama çok haklı bulmadım haklıyken haksız konuma düşmüşsün olan en güzel gününe olmuş.
Alışverişte gittiğimiz mağazalara ikinci gidişimizde mutluluğumuzu konuşuyorladı o kdr şaşırdılar halimize.
Ben iki adet bilezikle nişanlandım ama o gün herkesin dilinde bizim mutluluğumuz vardı.
Nişanlının ailesi sana ne yapsa hediyedir, kimse karışamaz.

Back
X