- 2 Haziran 2016
- 159
- 94
- 13
Ah ah.. Ne diyimki .. Sen ne ilksin nede son. Bende dahil burada ve çevremizde birsürü kadın var nişanlıyken böyle sorunlar yasayıpta yinede evlenip boşanan yada hergün boşanmayı düşünüpte eli gitmeyen.. ve boşanmak cok cok daha agır hiç bi zaman bunu unutma.. Biliyorumki nişanlıyken insanın aklında hep ' ya benmi abartıyorum acaba.. Gelir gecer mi acaba bunlar.. Ufak sorunlar bundan nasıl ayrılıcam.. Ya pişman olursam ayrıldıgımda.. Evlenince düzelir belki... Ama seviyorum onu.. Ama o seviyo beni biliyoeum...' Bunlar yaz yaz bitmeyecek şeyler ve nişandan dönmesini engelleyen düşünceler insanın çok iyi anlıyorum ...
Ama kat kat büyüyor emin ol.. Bu sorunları yaşayanların %99u aynı şeyi söyleyecektir. Ve bu sorunları yaşayanların %70i de sonradan boşanmıştır :/
Sana tavsiyem acık acık konuş sakinliğini olgunluğunu koruyarak tabi bu konuların üstüne git ve karşı tarafın tepkisini izle. Ve kararını ver. Ben, biz, onlar yaktık sen yakma kendini olurmu. Birşeyler içine sinmiyorsa üstüne git. Gerekiyorsa ayrıl
Ama kat kat büyüyor emin ol.. Bu sorunları yaşayanların %99u aynı şeyi söyleyecektir. Ve bu sorunları yaşayanların %70i de sonradan boşanmıştır :/
Sana tavsiyem acık acık konuş sakinliğini olgunluğunu koruyarak tabi bu konuların üstüne git ve karşı tarafın tepkisini izle. Ve kararını ver. Ben, biz, onlar yaktık sen yakma kendini olurmu. Birşeyler içine sinmiyorsa üstüne git. Gerekiyorsa ayrıl