• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım bu benim için dert oldu :(

eger yaşınız gençse ve 3. evliliğinizi yapıyorsanız bilmiyorum ama dışarıdan çok da hoş görünmeyebilir ve farklı yakıştırmalar yapılabilir. bu benim fikrim değil, toplumun genel yargısı. benim fikrim de birinci ve ikincide olmayan şeyin üçüncüde de olmayacağı ihtimali. yani ilk iki evlilik neden yürümedi ve bitti? üçüncü için de riske girmek doğru mu? bilemiyorum.
İlk evliliğimi saymıyorum çünkü hiçbir şekilde birlikte olmadık sadece resmiyette var ikincisi ise aldatıldım yani benden kaynaklı bir durum yok

eğer söz konusu 3 es ikinci es olacaksa evlenmeyi bence
Başkasını yeniden tanımak evlenmeye karar vermek uzun bir süreç bir de 3. kez farklı bir insanla evlendi denmesi de var bazen ikinci eşim düzelmiş başkası ile evlenene kadar onunla mı yeniden evlensem diyorum sonra içime bir sıkıntı giriyor ay bende bilemiyorum napıcağımı :( eski eşimle olsam dert olmasam dert ...

bi söz var denenmişi denemeyin... evlilik deneme dönemi zaten hep kuşku olcak en ufak problem de güvenszlk hortluyacak huyu buysa değişmicek belkide sen döndün diyecek 1.evliliğinizi saymadan devam edin güzelsiniz kısmetiniz açık olsun her neredeyse.... komşularda var 3.evlilik yapan 39 yaşında bir oğlu olan:dua:

"Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan; -nasıl olsa paspasın altındadır- rahatlığını vermeyeceksin kimseye.":kahve:

Yani seçiciyim derken çok yakışıklı olsun falan değil kolay kolay ısınamıyorum kimseye düşünüyorum adam iyi olabilir ama ben o adamla bir ömür aynı yastığa baş koyamam aşık olmazsam diye :KK43: hay aksi konum uykunuzu mu kaçırdı çok afedersin :KK66:
Hayir hayir estafurullah konu kacirmadi uykumu merakim y
bi söz var denenmişi denemeyin... evlilik deneme dönemi zaten hep kuşku olcak en ufak problem de güvenszlk hortluyacak huyu buysa değişmicek belkide sen döndün diyecek 1.evliliğinizi saymadan devam edin güzelsiniz kısmetiniz açık olsun her neredeyse.... komşularda var 3.evlilik yapan 39 yaşında bir oğlu olan:dua:

"Anahtar gibi sadece kaybolduğunda aranan biri olmak istemiyorsan; -nasıl olsa paspasın altındadır- rahatlığını vermeyeceksin kimseye.":kahve:
Net...

Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz ;) yoruma gelince haklısınız fakat eski eşimin yaşı baya var belki sen durulmuştur dedim kendimce ;)

Allah bir nasip verecek ise yazdıysa verir yazmadıysa zaten olmaz versede alır yanlızlık düşünme....:KK16:korkular daima yanıltır alışkanlIk ları silkele yenilik lere açık ol seni kaybeden üzülsün birazda mutlu olucağına inan gururlu ol

Allah bir nasip verecek ise yazdıysa verir yazmadıysa zaten olmaz versede alır yanlızlık düşünme....:KK16:korkular daima yanıltır alışkanlIk ları silkele yenilik lere açık ol seni kaybeden üzülsün birazda mutlu olucağına inan gururlu ol
Ah arkadaşım benim sorunum küçük yerde yasıyor ve herkesin eski eşimden dolayı da beni tanıyor olması çıkıp bir yere gidemiyorum eski eşim anında buluyor beni :(

Vay be boşandıktan hemen sonra mı buldu yani? Ben boşanalı 14 ay oldu daha hala Yen'i boşanmış gibiyim sanırım bir iki sene de anca toparlanırım sonrasında da evlenebilir miyim bilmiyorum :KK43: keşke bana da senin gibi biri bi dua etse hayrına :) ilk önce şu içsel sıkıntımdan kurtulmam lazım beni o mahvedecek :KK43:
Boşanma dilekçesini verdikten birkaç ay sonra buldu.Evlilik nedeniyle başka şehre tayin aldıracaktı çekti dilekçesini.Nisanda bayağı gelinlikli nikah olmuştu .Mayısta bozuştular.Haziranda boşanma davası açıldı.Eylül başında bunla tanıştı.Bir aylığına başka seviste çalışmıştı.Orda tanıştı.Çok da evlenmek istedi çocuk.Çok ilgiliydi .Bu şubatta diğerinden boşanır boşanmaz evlendiler.Çocuk acele etti.Yoksa arkadaşım hep tanıyayım dedi en az altı ay.Tani önceki nikahtan on ay sonra başkasıyla nikahı oldu.Yine gelinlik giydi:).Şimdi de hamile.Ama şanslı maşallah.Ama çok üzülüyordu gönülden dua ettim:KK66:Yakın arkadaşım.Hızlı kadın vesselam.:KK66:
Öncekine üç ayda nikah yapmıştı bunla 6 ay bekledi.Ama çok sık görüştüler herşeyiyle denedi.Bazen evinde ağırladı.Çpcuğun hiç falsosu olmadı.

Son düzenleme:
Back
X