Ortada buluşacağız az kaldı . Bu tarafa yolun düserse kahve içmeye beklerim :))Aaa bende Amasyalıyım ki :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortada buluşacağız az kaldı . Bu tarafa yolun düserse kahve içmeye beklerim :))Aaa bende Amasyalıyım ki :)
Dedikki arkadaşın maaşı fazla ondan mı.Ama hiç falsosu olmadı.Maaş kartını iatemem .Sözleşme imzalayım neyin varsa senin olsun falan.Ek geliri varmış arkadaşımın elini cebine attırmadı hiç görüşmeler esnasında.Arkadaşım da maddi konuda gözü açıktır çok konuştu .İşten çıkıp x bakacak dersen olmaz.Hiç falsosu olmadı.Hep bizi (oğlu) yedirme içirme giydirme dedrdinde dedi.Boşanma dilekçesini verdikten birkaç ay sonra buldu.Evlilik nedeniyle başka şehre tayin aldıracaktı çekti dilekçesini.Nisanda bayağı gelinlikli nikah olmuştu .Mayısta bozuştular.Haziranda boşanma davası açıldı.Eylül başında bunla tanıştı.Bir aylığına başka seviste çalışmıştı.Orda tanıştı.Çok da evlenmek istedi çocuk.Çok ilgiliydi .Bu şubatta diğerinden boşanır boşanmaz evlendiler.Çocuk acele etti.Yoksa arkadaşım hep tanıyayım dedi en az altı ay.Tani önceki nikahtan on ay sonra başkasıyla nikahı oldu.Yine gelinlik giydi:).Şimdi de hamile.Ama şanslı maşallah.Ama çok üzülüyordu gönülden dua ettimYakın arkadaşım.Hızlı kadın vesselam.
Öncekine üç ayda nikah yapmıştı bunla 6 ay bekledi.Ama çok sık görüştüler herşeyiyle denedi.Bazen evinde ağırladı.Çpcuğun hiç falsosu olmadı.
Hayır uzaklaşma imkanım yok işte şuan normalde bana zarar vermez ama hayatıma birisi girerse verirtelevizyonda haberler de eski eşler sevgili yapınca vuruyor ya Allah korusuntakınt yi bişey değil uzaklaşamazmısın
![]()
Mayısta gelicem canım tabiiki görüşürüz Şen'de uygun olursanOrtada buluşacağız az kaldı . Bu tarafa yolun düserse kahve içmeye beklerim :))
Benimde tam tersi herşeyim yavaş ilerledi hep yavaşBoşanma dilekçesini verdikten birkaç ay sonra buldu.Evlilik nedeniyle başka şehre tayin aldıracaktı çekti dilekçesini.Nisanda bayağı gelinlikli nikah olmuştu .Mayısta bozuştular.Haziranda boşanma davası açıldı.Eylül başında bunla tanıştı.Bir aylığına başka seviste çalışmıştı.Orda tanıştı.Çok da evlenmek istedi çocuk.Çok ilgiliydi .Bu şubatta diğerinden boşanır boşanmaz evlendiler.Çocuk acele etti.Yoksa arkadaşım hep tanıyayım dedi en az altı ay.Tani önceki nikahtan on ay sonra başkasıyla nikahı oldu.Yine gelinlik giydi:).Şimdi de hamile.Ama şanslı maşallah.Ama çok üzülüyordu gönülden dua ettimYakın arkadaşım.Hızlı kadın vesselam.
Öncekine üç ayda nikah yapmıştı bunla 6 ay bekledi.Ama çok sık görüştüler herşeyiyle denedi.Bazen evinde ağırladı.Çpcuğun hiç falsosu olmadı.
Aynen benimde hiç umudum yok şuan egedeyim Ege'de evlenilecek adam pek çıkmıyor maalesefDedikki arkadaşın maaşı fazla ondan mı.Ama hiç falsosu olmadı.Maaş kartını iatemem .Sözleşme imzalayım neyin varsa senin olsun falan.Ek geliri varmış arkadaşımın elini cebine attırmadı hiç görüşmeler esnasında.Arkadaşım da maddi konuda gözü açıktır çok konuştu .İşten çıkıp x bakacak dersen olmaz.Hiç falsosu olmadı.Hep bizi (oğlu) yedirme içirme giydirme dedrdinde dedi.
Şaştık kaldık...O mutlu oldukça ben de mutlu oluyorum.Biraz umut geliyor.Ama bana zor.
Tamam canım inşallah bende memnun olurum beklerim :)Mayısta gelicem canım tabiiki görüşürüz Şen'de uygun olursanmemnun olurum hatta :)
Gercekten seven sevdiği mutlu olsun ister onsuz da olsa yoksa sadece filmler demi oluyor . :/ Biz takıntilı tipleri çeken mıknatısmıyız nedir . :) Zararı verirse ziyan olur yok öyle zorbalık ağ mı bunlar, paşa mı?Hayır uzaklaşma imkanım yok işte şuan normalde bana zarar vermez ama hayatıma birisi girerse verir
bu sevgi değil bencillik olur demekki kendi dilediğini yapabiliyo olur huzur verecek insanı seçin psikolojikmi yıpratanı değil aslında konu sahibi bir psikolojk baskı hissediyor eşinden dolayı yardım aldımı bilmiyorum çünkü rahat bırakmıyor konu sahibi ni mecburiyet mi sevgimi bilemiyor biraz yanllız düşün konu sahibi boşa ayrılnadın normal de sabit bir karar versen onun rahat vermeyişini takmıcan kaygıların sizi ona sürükyor yani kararını vermiş gibisinizHayır uzaklaşma imkanım yok işte şuan normalde bana zarar vermez ama hayatıma birisi girerse verir
Ben normalde dik başlı bir kadınım başkası olsa hayatta iplemem ama bu eski eşimden korkuyorum cidden yalan değilGercekten seven sevdiği mutlu olsun ister onsuz da olsa yoksa sadece filmler demi oluyor . :/ Biz takıntilı tipleri çeken mıknatısmıyız nedir . :) Zararı verirse ziyan olur yok öyle zorbalık ağ mı bunlar, paşa mı?
Korkmuyoruz o kadar demi yeni hayatinda müdahele eden olamayacak istediği bu, ne yar ederim ne yaren var mı böyle dünya ?
Ben psikolojik yardım aldım zaten evliyken son zamanlarda başlamıştım ama eşimi ikna edemedim ona göre o normal ben deliyim :) tabiiki eski sevgim yok ama 8 yıla yakın beraber olduğumuzdan ve yaşadığımız yerde herkes bizi biliyorken ve arkadaşlarımız hep ortak olduğundan benim sıkıntım ... bir de gelecek endişesi oldu son zamanlarda bendebu sevgi değil bencillik olur demekki kendi dilediğini yapabiliyo olur huzur verecek insanı seçin psikolojikmi yıpratanı değil aslında konu sahibi bir psikolojk baskı hissediyor eşinden dolayı yardım aldımı bilmiyorum çünkü rahat bırakmıyor konu sahibi ni mecburiyet mi sevgimi bilemiyor biraz yanllız düşün konu sahibi boşa ayrılnadın normal de sabit bir karar versen onun rahat vermeyişini takmıcan kaygıların sizi ona sürükyor yani kararını vermiş gibisiniz
Nereye kadar o korkuyla sürecek ki canim ya ben o korkuyu atlattim desem de hayatima birini alsam ona da müdahil olacak başa bela.Ben normalde dik başlı bir kadınım başkası olsa hayatta iplemem ama bu eski eşimden korkuyorum cidden yalan değil
İşte bende aynı şeylerden korkuyorumNereye kadar o korkuyla sürecek ki canim ya ben o korkuyu atlattim desem de hayatima birini alsam ona da müdahil olacak başa bela.
Yoooo birincide gülmeyen ikincide gayet de gülüyor valla. Hatta kuzenim üçüncü eşinde buldu mutluluğu, karısına aşık deli gibi.
Konu sahibi , iki evlilik de bitmiş neden bitmiş ? Sizde de var mı acaba hatalar ?
Aminn canımmbir geldin yine umut verdin, holavida! inşallah bizlerinde ikinci şanslarında yüzü güler. Amin...
Konu sahibi arkadaş kendi iç hesaplaşmanızı yaptınız mı ?
ben hesaplaşmamı yaparken kafayı baya bi bozmuştum mesela, neden neden diye diye.
bir geldin yine umut verdin, holavida! inşallah bizlerinde ikinci şanslarında yüzü güler. Amin...
Konu sahibi arkadaş kendi iç hesaplaşmanızı yaptınız mı ?
ben hesaplaşmamı yaparken kafayı baya bi bozmuştum mesela, neden neden diye diye.
İkincisini büyükler tanıştırip ustunede kefil oldular..Beni gerçekten seven aklı başında Babam olmak üzere hala amca gibi aile büyükleriydi.İlkinden bile berbatti ve bitti.Yani çok çok iyi tahlil etmek gerekiyor bu bile yetmeyebilir.. ikisinde de ayağa kalktım ama üçüncü hayal kırıklığı ciddi yıkım olabilir...Çok üzüldüm. Bence bunların sebeplerini düşünün. Herşeyi terazinin kefelerine koyun. Hatalarınızı itiraf edin. Eğer en azından kendi hatalarınızı tekrarlamayacağınıza inanıyorsanız, kendinizden artık eminseniz evliliği düşünün. Hani bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, yaşadıklarınızın size birşeyler öğretmiş olması lazım. Karşı tarafın şerefsizliğine gelince, Allah iyilerle karşılaştırsın demekten başka çare yok. Bir de yerinizde olsam bu sefer görücü usulü, ailenin, büyüklerin tanıştırıp kefil olmasıyla evlenirdim.
İkincisini büyükler tanıştırip ustunede kefil oldular..Beni gerçekten seven aklı başında Babam olmak üzere hala amca gibi aile büyükleriydi.İlkinden bile berbatti ve bitti.Yani çok çok iyi tahlil etmek gerekiyor bu bile yetmeyebilir.. ikisinde de ayağa kalktım ama üçüncü hayal kırıklığı ciddi yıkım olabilir...