- 20 Şubat 2017
- 854
- 3.067
- 28
- Konu Sahibi HAYALET CASPER
merhabalar.. 2 yıllık evliyim.. vajinismusu yılbaşında yendim. alerji hastasıyım yıllardır.. birkaç doktora gittim fayda göremedim. artık çocuk istiyoruz eşimle ve etrafımızdaki ailemizdeki herkes de soruyor önceden vajinismus olduğum için düşünmüyoruz diyordum direk ama şimdi bir şey diyemiyoruz. bir yandan da yeni bir alerji doktoru buldum ama hamilelik düşünüyorum dedim. bazı ilaçlar verdi hamile kalırsan bunları bırakman lazım dedi.. ben ilaç kullanmazsam bir günüm çok zor geçiyor hapşurmaktan burun akıntısından başka hiçbir şeye fırsatım olmuyor
hamilelikte ne yapacağım bilmiyorum.. benim gibi olan var mı aranızda.. bitkisel yollar da araştırdım ama pek bulamadım.. 2 aydır da çocuk için deniyoruz ama olmuyor.. acaba yıllardır kullandığım ilaçların etkisi mi bilemedim. haftaya da kadın doğuma gitmeyi düşünüyorum ama eminim bana ilaçlarımı bıraktıracak..
belki büyük bir dert değil benimki ama bu alerji bütün yaşam kalitemi düşürüyor yıllardır.. ve ilaç bağımlısı oldum doktorlar yüzünden..