• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım. Tüp bebek kararı.

3.5 yıllık evliyiz ben 33 eşim 34 yaşında. Saraçoğlunun kürlerini duydum ama şu an yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki elim varmıyor hiç birine. Sanki son çarem onlarmış gibi hissettim birden. Doktor aşılama da olmaz yaşın itibariyle dedi.

ilk çocuklarıma tüp bebek yöntemiyle kavuştum,hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum.

1 yıldır bebek istiyorsunuz olmamış yaşlarınız da tüp bebek için uygun ve doktorda başka çaresi yok diyorsa maddi durumunuzu toparlayınca bence tedaviye başlayın derim.tabii ki zor bir karar insanın o şoku üstünden atması bile günler sürüyor ama yaş ilerledikçe yumurta ve sperm kalitesi düşüyor bunu da göz önünde bulundurun lütfen.

3.5 yıllık evliyiz ben 33 eşim 34 yaşında. Saraçoğlunun kürlerini duydum ama şu an yaşadığım hayal kırıklığı o kadar büyük ki elim varmıyor hiç birine. Sanki son çarem onlarmış gibi hissettim birden. Doktor aşılama da olmaz yaşın itibariyle dedi.

canım ben de seninle aynı durumdayım.
tek fark ben 5 defa tüp bebek denedim olmadı.
yaşım 33, eşim 35.
en son denemenin üzerinden bir sene geçmek üzere içim içimi yiyor.
doktora gitmem lazım, tekrar denemem lazım ama ayaklarım gitmiyor.
ha bir de bu ara o kadar paramız yok.
yaş ilerliyor bişeyler yapmak lazım ve bu beni çoooook geriyor.
hiç birşeyden tat almaz hale geldim.
zor bela aldığımız bir arabamız var onuda satmak istemiyorum şimdi.
bir kaç aya borcu bitecek olmazsa o zaman gideriz diyorum ama ertelememem lazım onu da biliyorum.

Allah yardımcınız olsun, biz evlat hasretiyle yananlarında bi gün yüzü güler inşallah :KK61:

Mesaide olduğum için ancak girebildim foruma. Herkese tek tek cvp veremiyorum bu yüzden.
Sorunlar şöyle:
# bebeği etkilemeyecek şekilde rahim duvarında miyom var. 6 cm.
#polikistik overlerim bulunuyor
#hormonlar normal
#rahimde sorun yok yumurtlamamda da sadece yaş itibariyle kalitesi düşüyor dedi doktor
#eşimin sperm sayısı düşük ve hareketliliği azmış
Doktor tüm bunlar birleşince aşılama da olmaz dedi.

Mesaide olduğum için ancak girebildim foruma. Herkese tek tek cvp veremiyorum bu yüzden.
Sorunlar şöyle:
# bebeği etkilemeyecek şekilde rahim duvarında miyom var. 6 cm.
#polikistik overlerim bulunuyor
#hormonlar normal
#rahimde sorun yok yumurtlamamda da sadece yaş itibariyle kalitesi düşüyor dedi doktor
#eşimin sperm sayısı düşük ve hareketliliği azmış
Doktor tüm bunlar birleşince aşılama da olmaz dedi.

miyom 6 cm ise biraz büyükmüş ama siz bence doktorunuzu dinleyin ve gecikmeden tedaviye başlayın aşılama ile hem maddi hem manevi yıpranmayın.

Back
X