onceden hep yakalrdim ama simdi oynamadigina nerdeyse eminim diyebilirimiddiayı hala oynamadığını nereden biliyorsunuz?
peki calistigim parayi isterse ne demeliyim aslinda bende borc icin calisacam bende huzursuz oluyorum bi hata yapmis silip atmak istemiyorum acikcasiKreste calis ama kocan kendi borcunu kendisi odesin. Ben calisip iddaa borcunu odemezdim.
buyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin varNe kadar borcu varki bi İddaa dan o kadar borç olurmu
aynen oyle yapiyoruz gunluk aliyor bana veriyor evi ben ayarliyorum neyi yatirirsa dokumanini getiriyor bir daha oynarsa geri donusu yok zatenKocan maasini sana versin sen ona garclik ver ,bu is anca boyke cozulur ,
Borc bitsin eger bur daha oynarsa bosarsin ,
Calis ki bir dayanagin olsun ,
Lutfen cocuk yapmayin
aslinda borclari odemek icin calisacam neyi yatiriyorsa dokumanini getiriyor aldigi para belli giden yer belli aldigini da bana veriyor ben topluyorum gunluk calistigi icinLigler başlamadı, başlasın öyle karar ver oynayıp oynamadığına. Çalış ama kendine biriktir.
aslinda bi hata yapti bir daha yapmayacagina soz verdi diye bi defaya masus affettim o yuzden istiyorum borclarimizin bitip rahat etmek istiyorum artikKocan iddia yüzünden evin rızkını yiyor bitiriyor, sen hala bana izin verdi borçlardan dolayı diye seviniyorsun.
Maaşını ona verme nasıl bulaştıysa öyle ödesin sen ihtiyaçlarını karşıla, eve yardım et. Ama şakın eline verme.
aynen oyle hala borc oduyoruzKumar kotu illet. Kurtulanida az..
gunluk calisiyor calistigini veriyor nereye verilecekse ben toplayip veriyorum verme konusunda bende oyle dusunuyorum da hepsini isterse ne derim bilmiyorum acikcasiYazık ya 55 bin havaya gitmiş..
Allah akıl fikir versin eşine umarım bidaha oynamaz,
Senin adına üzüldüm..
Bence çalış ama bütün paranı borca verme biraz kenara at eşin ödesin borcun çogunu nasıl yaptıysa çilesini çekerse bidaha yanaşmaz.
Onu istemen doğal ona birşey demiyorum ama sana izin vermesi, borçları rahat ödeyebilmek için için vermesi, senin çalışmak için izin beklemen..aslinda bi hata yapti bir daha yapmayacagina soz verdi diye bi defaya masus affettim o yuzden istiyorum borclarimizin bitip rahat etmek istiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?