- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
Öyle dümdük diyeceksin, sen elindekine sahip çıkabiliyomusun ki bendekini istiyosun. Bu kadar.gunluk calisiyor calistigini veriyor nereye verilecekse ben toplayip veriyorum verme konusunda bende oyle dusunuyorum da hepsini isterse ne derim bilmiyorum acikcasi
cok sagol canim insallahUzaktan bakınca çalışmazdım çalışsam da parayı vermezdim diyesi geliyor insanın ama eşimin ticaret hevesi yüzünden batıp bir sene maaşımı borcuna yatırmış biri olarak da seni anlıyorum.
Çalış , borca da yardımcı ol. Ama tekrarı olursa boşanma ile bitmediği sürece ömür boyu tekrarlayacağını da bil...inşallah akıllanmıştır eşin. En kısa sürede düze çıkar , bu kötü günleri de geride bırakırsınız...
Ooohaaaaaaaa o ne öyle yaaa. Kazansaydı okadar parası olmazdi. Canım sen çalış bence borçları kapatın sonra çalıştığını kendine alırsın anlaş öyle gir işe. Yazık günah ama yapicak birşey yok birlikte ödeyin biran önce kapansinbuyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
İddia oynayan vazgeçmiyor,inşallah sizinki vazgeçmiştir.onceden hep yakalrdim ama simdi oynamadigina nerdeyse eminim diyebilirim
cocugum yok canim paranin bi kismini soylememk aklima gelmemisti iyi oldu bu :)Kendin için caliş sonuçta sen calissan da calismasan da o borç ödenecek.kazandigin maasinda birazini söyle söylemedigin kısmıda at kenara... birdaha böyle iddaa oynarsada baba na git ben bu adamin borcunu ödemek zorunda degilim boşayacagim de. Cocugun yoksada sakin yapma.
o sartla kabul ettim canim zatenİddia oynayan vazgeçmiyor,inşallah sizinki vazgeçmiştir.
Tüm paranın hesabını siz tutabilirseniz iyi olur.
Tüm borçlar ,giderler sizden geçsin,mutlaka oynamak için dürter bişeyler onu yoksa.
sagol canim is mi ariyorsunHayırlı olsun, darısı bana
Kesinlikle başla işe. Sen bazı ihtiyaçları ödersin eşin de kalanları. Paranı sen yönet. Borç yapsa bile o ödesin.
bende oyle dusunuyorum borclar bitsin sonrasini da kendim icin :)Ooohaaaaaaaa o ne öyle yaaa. Kazansaydı okadar parası olmazdi. Canım sen çalış bence borçları kapatın sonra çalıştığını kendine alırsın anlaş öyle gir işe. Yazık günah ama yapicak birşey yok birlikte ödeyin biran önce kapansin
Evet. 55 bin nedir bu arada yazık günah ya. Bu kadar olana kadar nasıl farketmedinsagol canim is mi ariyorsun
Allah guc kuvvet versinaynen oyle hala borc oduyoruz
buyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
Tam maaşını söylemesen ?gunluk calisiyor calistigini veriyor nereye verilecekse ben toplayip veriyorum verme konusunda bende oyle dusunuyorum da hepsini isterse ne derim bilmiyorum acikcasi
farkettim canim ama bu kadar oldugunu bilmiyordum ogrenince kiyameti kopardimEvet. 55 bin nedir bu arada yazık günah ya. Bu kadar olana kadar nasıl farketmedin
oyle yapayim olabilir :)Tam maaşını söylemesen ?
Missçeri ya şu mesajında gerçekten "bekara karı boşamak kolay" atasözünü gördüm canlı canlıOhannes!!
Bence ise girin. Cocuk ne yapmayin. Iyice gozlemleyin, hala da oynarsa isiniz gucunuz de varken bosanmayi otur dusunursunuz.
Bence parayi vermeyin. Ben kendi ihtiyaclarima harcicam dersiniz. Pedim, makyaj malzemem, gezmem, ustum basim kiyafetim var biliyorsun kadinlar masrafli diyin vermeyin. Cok da ustelerse senin taktigin borcu ben odeyemem yallah dersiniz olur biter. Is bulmusken kacirmayin sakin.
amin canim sagolAllah guc kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?