Baslik bulamadim:)

pismanligini gordugum icin istiyorum acikcasi ve begendigim birseyi dusunmeden almak istiyorum kimseye minnet etmek istemiyorum bu yuzden istiyorum calismayi

anladim.
Zaten tekrari olursa biter bunu iyi biliyor

Tabii ki çalışın. Ama aldığınız paranın bir kuruşunu bile eve harcamayın. Çalışmıyorken alamayıp içinizde kalanları alın. Kalanını biriktirin. Bu kumar illeti öyle kolay bırakılmıyor malesef. İlerde tekrarlarsa birikmiş paranız ve işiniz size güvence olur.

aynen canim haklisin

gunluk calisiyor calistigini veriyor nereye verilecekse ben toplayip veriyorum verme konusunda bende oyle dusunuyorum da hepsini isterse ne derim bilmiyorum acikcasi
maaşını eksık soyle
ya da tamamını verme

En yakınımda ablam ve eşi aynı problemleri yaşadı, sizib ki kadar yüklü bir miktar değildi ufak tefek şeylerdi ama.sanırım bu bir hastalık gbi bağımlılık gibi bişey sayısızz kavgaları , gürültüleri oldu adam üç ay oynamadı beş ay oynamadı, sonra biyerlerde kağıtları çıkıyodu , yakalanıyordu. Yani demem o ki çalışın tabiki ama borcu kendine has olsun eşinin , sorumluluğu alsın o borcun. Siz de farklı şeylere birikim yaparsınız.
İnşallah bidaha tekrarlamaz zor iş biliyorum...

sagol canim insallah evet zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…