Kreste calis ama kocan kendi borcunu kendisi odesin. Ben calisip iddaa borcunu odemezdim.
Missçeri ya şu mesajında gerçekten "bekara karı boşamak kolay" atasözünü gördüm canlı canlıçok tatlısın da evlenince öyle kolay vazgeçemiyor insan sevgisinden emeğinden düzeninden...
Doğru kumar bambaşka konu ...Ama kankacım bu adam bu şekil devam ederse bu kadın nasıl güvenip çoluk çocuğa karışacak....bilemedim. Kumarbaz erkek ömürden ömür götürüyor çok uğraştırıyor.
Kesinlikle katiliyorum bir zahmet borç odesinki.. Bir daha yapmaya cesareti de olmasin. Nasil olsa borc yapsamda oder kafasinda yaşamasinKreste calis ama kocan kendi borcunu kendisi odesin. Ben calisip iddaa borcunu odemezdim.
Oynamadığı kanısına nerden vardınız. Yani önce kupon mu yakamıyorsunuz. Bir de internetten oynananiyor ve onu yakalamanız zor tekrar ayni duruma düşmeyin diye söyledim. Ayrıca arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Çalışın fakat paranızı kendi ihtiyaçlarınız dışında hic harcamayın hayta eve bile neden derseniz eşinizin çalıştığı borç ev masrafı derken kalmasın ki 1 lira bile olsa tekrar oynamasin. İddaa çok kotu Bir alışkanlık. 1 tl simit yemez ac gezer ya tutarsa gider kebap yerin diye düşünür o zihniyetYorumlar icin tesekkurler kizlar
Tamamen katiliyorum size. Baska nedenlerden olsa eyvallah da adam8n kumar borcunu odemem hayatta. Hem geliri artinca daha rahat oynar. Nasilsa esi calisip odeyecekKreste calis ama kocan kendi borcunu kendisi odesin. Ben calisip iddaa borcunu odemezdim.
Aslinda normalde cok tasvip etmesemde bazi durumlarda olmasi gerektigine inaniyorumsagol canim is mi ariyorsun
kupon gormuyorum artik bide arkadasinin hanimina soyledim esi de oynamadigini soyledi insallah oynamiyordur oynarsa donusu yok zaten benim icin biter oda bunu iyi biliyorOynamadığı kanısına nerden vardınız. Yani önce kupon mu yakamıyorsunuz. Bir de internetten oynananiyor ve onu yakalamanız zor tekrar ayni duruma düşmeyin diye söyledim. Ayrıca arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum. Çalışın fakat paranızı kendi ihtiyaçlarınız dışında hic harcamayın hayta eve bile neden derseniz eşinizin çalıştığı borç ev masrafı derken kalmasın ki 1 lira bile olsa tekrar oynamasin. İddaa çok kotu Bir alışkanlık. 1 tl simit yemez ac gezer ya tutarsa gider kebap yerin diye düşünür o zihniyet
aynen oyle yapmayi dusunuyorum kimseden borc almiyor alsa kulagima gelir butun arkadaslarinin hanimlarini taniyorum insallah tekrari olmazAslinda normalde cok tasvip etmesemde bazi durumlarda olmasi gerektigine inaniyorum
Oda su
Maasini bir sen birde okul bilecek anne baba dahil 3,5 assagi soyle bir kenarda artir biriktir sadece sen bil kotu gunun icin
Esinin parasini sen al idare et ona harclik ver kendinden kalanida kat bir odeme plani olustur zamanla kapanir
Kupon islerine bulasanlar kolay birakamiyor onun icin kv kp den yakin arkadaslardan borc aliyormu ediyirmu elinin uzandigi yere kadar ustu kapali gozun ustunde olsun
Simdi ezik ama insallah borc kapaninca kabadayilanip baslamaz
ALLAH kahretsin böylelerini gerçekten.buyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
Bi 55 bin de gizlidir,şimdi 30 bitsin,başka başka borçlar elbet çıkacak...valla böyle kumar oynayıp vazgeçen ve de borcunu doğru söyleyen hiç görmedim...ayrıca niye sevindiniz onu anlamadım.adam kendi borcu için git çalış demiş...yanlış anlamayın ama çok mu safsınızbuyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
aynen oyle yapiyoruz gunluk aliyor bana veriyor evi ben ayarliyorum neyi yatirirsa dokumanini getiriyor bir daha oynarsa geri donusu yok zaten
Ya ordan burdan elden borçlanıyordur o...bizim bir tanıdık vardı,kız harikaydı çok güzeldi,gitti bir doktorla evlendi...meğer adamın mafyaya bile kumar borcu varmış,neyse kız dedi çalışır öderiz...kız SAF SAF çalışırken adam elden borçlanıp oynamaya devam...veee kız sonunda çoktan yapması gerekeni yapıp BOŞANDI...yani siz inanmayın maaşını bana veriyoraaslinda borclari odemek icin calisacam neyi yatiriyorsa dokumanini getiriyor aldigi para belli giden yer belli aldigini da bana veriyor ben topluyorum gunluk calistigi icin
+1500Kreste calis ama kocan kendi borcunu kendisi odesin. Ben calisip iddaa borcunu odemezdim.
55 bin liralik borç mubuyuk oynayinca oluyor canim 55 bin di 30 bin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?