Başlık bulamadım

zeholll insaAllah mutlu olacagin bi sonuca bağlanır her şey hayırlısıyla..
Capkin midir bilemem ama cok konuskan bi tip de olabilir, karsisindakinin ne dusunecegini dusunmeyerek boyle şen şakrak muhabbet edenler vardir, hatta sonrasında "aa ben arkadas olarak görüyodum, kendi umutlanmis" diyip siyrilanlar(bu cumleyi bana baska biri icin kurmustu bu tip bi arkadas, kizi asik ettikten sonra tabii).. O nedenle, biraz mesafe candir.. Gercekten isteyen zaten dağları aşar, aşmalı, bence..

Ben bu kadar karşılaşamamayı "olmayası var" a yordum artık lavantacım. Söylediklerini bende düşündüm. " keşke o da benden etkilenmiş olsa" dedim konunun sonunda hatta. Kilit nokta kendisi. Burdaki hanımlar faturayı bulmamı kimin üzerine kesildiğini falan bulabilirsin dedi örneğin. Bulsam ne yapacağım ne diyeceğim belki diyerek tüm yazdıklarını düşündüm.

Kadının pasif erkeğin aktif olması gereken bir konum benimkisi. Eğer niyeti farklıysa zaten bana ulaşabileceği imkanlar var ve kendini gayet iyi ifade edebiliyor...

Duygusal, fiziki her yönde mesafeliyim

Aynen oyle.. Beklemek en iyisi.. Zaten sen ulaştığında karşılık verecek kadar sana karşı duygusu olan adam kendi adim atsin, çaba gostersin bi zahmet
Hakkinda hayirlisi insaAllah, mutlu olacagin bi sonuc olsun..
Bu arada, ismini cidden merak ettim ya, kolay kolay meraklanmam, biz eskilerdeniz, bana bi kıyak geç hadiozelden yaz bari

İyi misiniz yoksa kötü müsünüz bilmem,
Ama çok tatlı göründünüz gözüme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…