Başlık bulamadım

Adamın adını soyadını biliyorsan sosyal medyadan araştır bakalım canım.
Ya da yardım kuruluşuyla bağlantısından belki bulabilirsin. İnsallah gönlündeki gibi olsun :)

önce kendnin şu özgüvensizliğini yenip iddialı olmaya başlayabilirsin canım

Adamın adını soyadını biliyorsan sosyal medyadan araştır bakalım canım.
Ya da yardım kuruluşuyla bağlantısından belki bulabilirsin. İnsallah gönlündeki gibi olsun :)
Ne yazık ki.. Keşke onda da yaka kartı olsaydı... Birde benim yaka kartımda Adım Soyadımın baş harfi nokta var (Zehol K.) Gibi.... Herkesin soyadı yazılmış benimkini yazmamışlar. O da istese bulamaz sanki beni sosyal medyada

Bence de sizden etkilenmiş gibi, hadi hayırlısı:)
İşe yarar mı bilmiyorum ama, adamın yardım kuruluşu için alışveriş yaptığını yazmışsınız muhtemelen yüklü bir miktar tutmuştur. Mağazanın fatura bilgilerinden falan alışveirşi yapanın adına ulaşabiliyor musunuz?

Evet biz evliler ve özlediğimiz böyle heyecanlar Bence de yeşil ışık yakmış ama sizin utançla kaçışınızdan negatif bir anlam yüklemiş olabilir mi acaba. Aman Allah ım çok heyecanlı devamı gelsin hadi inşallah

Vay arkadas ben bile heyecanlandim olsun ya o da hoslanmis olsun insaallahh

Zeholll cuum benim kızımın adı Rahel bundan daha ifşa oluru bir isim diildir herhalde adın artık söylesen mi?
Çünkuu kızımın adı ülkemizde kizimdan hariç sadece iki kişide varmış
İkiside yabancı uyruklu
Eşim arastirdi

Ayy ne güzel heyecanlar
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…