Bi an bekar günlerime dönmek istedim valla bende :) zira evlilikte tek hatırladığım heyecanım doğuma giriş anımdı :)
İsmim bambaşka birşey çok az var adımdan ve dikkat çekiyor. Zehol bir anda uyduruğum bir isim sadece şapşikciğim
Adam fransız erkeği gibi kur yapıyor çok komik geldi konuşmaları.bence oda senden hoşlanmış bekle acele etmeSelam hanımlar. Bir giyim mağazasında yazımı değerlendireyim diye geçici iş buldum. Orda çalışıyorum.
24 yaşındayım başıma ilk kez geliyor ama adamı gördüğüm gibi ellerim titremeye başladı. Kalbim hızlı hızlı çarptı yüzüne dahi doğru düzgün bakamadım. Uzun saçı adamlara hiç yakıştıramazdım ama birine bu kadar mı yakışır diyorum şimdi. Çok yakışıklı biri değil ama inanılmaz sevimli geldi bana.
Dün ilk kez karşılaştık. Hayırsever bir gruba üye sanırım (bu durum da beni çok etkiledi). Dün birçok kimsesiz çocuklarla geldi. Onlara bayramlık alıyordu. Bende reyondaydım sonra yaka kartımı okudu. (Çok nadir bulunan ve farklı bir anlamı olan bir adım var)
"HIMMM. ADI ZEHOLMÜŞ. ANLAMINI BİLİYOR MUSUN ADININ ZEHOL" dedi.Biliyorum elbette, ben o kadar iddialı değilim ama adımın anlamı şu şu dedim Memnun oldu bu durumdan. "Siz sanırım biliyordunuz" dedim. Evet biliyordum senden de duymak istedim dedi.
"Niye iddialı değilsin.Gayet anlamını taşıyacağına eminim. İddialı olmalısın" dedi. Teşekkür ettim. Sürekli adımla hitap ederek şakalar yaparak defalarca kez yardım istedi. Ama inanılmaz bir elektrik hissettim inanın. Aslında olaylar çok saçma geliyor düşününce ama o his oldu işte. "Dur şuraları karıştıralım zeholü uğraştıralım" derken falan çok saçma ama sempatikliğinden inanılmaz etkilendim.
Sonra bugün oldu. Yemek molasına çıkmıştım. Yemek yediğim yerden çıkarken baktım o geliyor. Oydu yani pek emin olamasam da.Merdivenlerde karşılaştık ama kahveyi dökmemek için aşırı dikkat gösteriyordu görmedi beni kahveye bakarken. Beni görsün diye yukarı çıktım yaka kartımı masada unutmuşum gibi. Dalmış gitmişti kahveye görmedi beni. Molam da bitiyordu fazla vaktim de yoktu. Ama ne tevafuk
Yine gelsin diye evrene 17151816 kilowatt enerji yolladım yemekten sonra ve tata tekrar çocukarla geldi :) Onu gördüğüme o kadar sevindim ki. Adımın anlamını kendi cümlelerimle söyleyerek (örnek olarak; dünyanın en güzel çiçeği merhaba) merhaba dedi bana.gülümsedim ve aşırı utancımı saklamak için başka bir reyona geçtim. Aslında merhaba nasılsınız desem devam eder gider gibiydi sohbet ama ben offff.
İnanın ilk kez böyle hissediyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Keşke o da benden etkilenmiş olsa
mesela ismimin anlamı kadar iddialı dememeliydin canım. teşekkür edip tatlı tatlı gülümsemek daha iyi bir etki bırakırÖrneklerle açıklar mısınız lütfen. Nerde hata yapıyorum "baş şurda şöyle yapmalıydın" gibi... Çok mutlu edersiniz beni
madem işten ayrılıyorsun, oradaki çalışanlara sohbet arasında sor kimdir necidir?Kızlar merhaba. Yine doğaya 172528 kilowatt enerji yolladım ve tatam bugün de geldi. Ama nasıl geldi derseniz tam molaya çıktığımda grup üyelerinden birini gördüm. Açtım epey. Grup üyesi tekti dedim belki tek gelmiştir o yoktur. Yemeğe gittim. Yine hızlı hızlı yemek yedim. Dönüşte gelmişse karşılaşırız belki diyerek... 30 dk sonra geri döndüm ve merdivenlerden çıkarken gördüm onu. O da aşağıya iniyordu. Çocuklar için birşeyler yapıyordu ve dalmıştı. Farkedemedi beni sanırım. Sonra da gittiler. Şansa bakar mısınız ya. Ben gittiğimde o geliyor ben geldiğimde o gidiyor.
Bugün oysa ona hakkımda doldurmasını rica edeceğim personel anketini verecektim. Üstünde soyadımın da yazılı olduğu... Belki soyadımı bilirse ve niyeti farklıysa beni sosyal medyadan bulurdu diye.. Olmadı.
Yarın son iş günüm. Bayram yoğunluğu için bu mağazadayım. Çağırmazlar sanırım artık. Öyle oldu biraz üzüldüm tüm gün beklemiştim.
Hala moladayım yazdıklarınızı eve geçince okuyacağım. Hepinize teşekkür ederim
Zeholl sen benim konularıma nedense hep olumsuz, polemik yaratma içeriği olan zorlama muhalefet şeyler yazıp duruyorsun ama ben kötü niyetli ya da kindar biri değilim, asla sanalda tanımadığım etmediğim birine düşman olmam, konuyu görünce hayırlı olsun, her şey gönlünce olsun demek için geldim :) o hissi ben de çok iyi bilirim ve çok severim, insan aşık olunca ya da biri böyle kalbini çarptırınca her şeyi birden çok güzel görmeye başlıyor, daha pozitif bakıyor. bazı şeylere daha pozitif bakabilmen için böyle birşeye ihtiyacın olduğunu anlamıştım. adam eğer çapkın falan değilse o da senden etkilenmiştir, hayırlısı olsun diyor ve gidiyorum.
Galiba bu durumun olmayası var. "Şansımı daha fazla zorlamamak" tarafına geçiyorum. Bu kadar rastlaşamamak... Ne bileyim bilemiyorum. :/madem işten ayrılıyorsun, oradaki çalışanlara sohbet arasında sor kimdir necidir?
derneğe gidersin üye olursun mesela :)
Sevgili canım wurstriacım. Olumsuz, polemik düşkünü,kindar (netten karşılaştığı birine üstelik) ve gerginliğimi "böyle birşey" e( yani bir erkeğe) bağlayıp "gerginliğini atarsın iyi oldu"larla alt metnini döşediğin iyi niyetin(!), güzel dileklerin beni gülümsetti . Erdemli davranış budur dedim . Sonra aklıma takıldı sen bu saydıkların olsan (kindar, olumsuz vs) o zaman ne olurduk düşünmek bile istemem Allah korusun birde öyle olsan yanmıştım.
İşte neredeyse tüm konuların ve sorunlarının sebebini bu olarak görüyorum. Bu yüzden fikirlerimi "sana takmış, olumsuz, polemikçi" olarak değerlendiriyorsun ama düşünce sistemin, algı haritan aynı bu "iyi dileklerini dileme şeklin". Haliyle de aynı harita, aynı sistem olmayınca da fikri olarak aynı çizgide yürüyemiyoruz.Bilmeni isterim ki seninle ilgili alıp veremediğim birşey yok, olsa dahi ne olurdu değil mi? Hiç bir şey.Bu sitede bi seni anlamakta güçlük çekiyorum inan ki ama sanırım senin yapında bu.
Mesajın tüm o alt metinlere rağmen yüzümde tatlı bir gülüş biraktı. Bunun için teşekkür ederim. Dilerim tüm güzelliklerin yanı başında beklersin sende
Wurstria çok yorgunum. 7.5 saattir ayaktayım, başımın içinde de o mağazada çalıp duran rırım dırım şarkılsı çalıp duruyor. Ben anlatacağımı anlattığımı düşünüyorum. Olay bu. Beni anlamak anlamamak istemekte elbet senin bileceğin iş. Kendimi tastamam anlattığıma inanıyorum.Böyle birşey lafından kastım erkek ya da aşk değil, sana önemli derecede mutluluk veren herhangi birşey. Ama buna bile iyi niyetli(!) yazabiliyorsan hani o parantez içi ünlemi kullanıyorsan bence iyi niyet anlayışın farklı :) bana gıcık da olabilirsin, yazılarımı anlamıyor olman da hiç sorun değil bir insan durduk yere polemik yaratmaya çalışıyorsa bu o kişiyle alakalıdır benim gözümde. Buna açıklık getirmek istedim, mutluluklar :)
Wurstria çok yorgunum. 7.5 saattir ayaktayım, başımın içinde de o mağazada çalıp duran rırım dırım şarkılsı çalıp duruyor. Ben anlatacağımı anlattığımı düşünüyorum. Olay bu. Beni anlamak anlamamak istemekte elbet senin bileceğin iş. Kendimi tastamam anlattığıma inanıyorum.
Ve şunu da eklemeden geçemeyeceğim sanırım fikir çatışmalarımızın bu kadar hafızanda kalmasından anlıyorum ki; bu durum üzüyor seni. Karşı görüş ve fikirlerimi saklayacağım kendime. İyi niyetlerimi yazmaya geleceğim sana sadece.
Herşey için tekrar teşekkürler. Yolun güzelliklerden geçsin
Hayır üzmüyor, sanalda olan hiçbir şey beni üzemez, burada defalarca ban yedim, bazıları çok ağır hakaretler de etti, onları sevdiklerimden duymak evet üzerdi ama tanımadığım ve sevgi konusunda nötr olduğum kişiler beni etkilemiyor. Kimseyi etkilemez ki... Hafızamda kalmasının nedeni hafızam ne yazık ki fazla güçlü ve bu da bazen beni sıkıntıya sokuyor.
Ben eskiden çok laf yetiştiriyorum diye bilerek benimle çatışanları gözardı etmiştim meseleler uzamasın diye ve bunlardan biri de sendin. Baktım her konuma sırf sorun çıksın diye yazıyorsun dedim ki ya ben bunu gözardı edeyim bundan sonra yazdığını da kendisi görsün benden uzak olsun. ama bu konuyu giriş yapmadan bakarken gördüm ve içimden geçeni yazmak istedim hepsi bu. Yani iyi biri olduğunu düşünüyorum aslında ama seninle reel hayatta tanışsak da anlaşamazdık çünkü sende başkalarına karşı da anlamsız bir ego savaşı var. Gerçekte de böyle misin bilmiyorum ama sen neyi savaşıp dert edersen et bazı insanlar o kadar iyidir ki seni bile tolare edebilir. Kendimi kastetmiyorum, çok çok iyi insanları kastediyorum. Başka konularda da devamlı muhalefetsin o yüzden mutlu olman ve bu tür şeylerden uzaklaşman senin için iyi olur diye düşünüyorum. Bu zamanında bana da oldu, bi dönem çok olumsuz ve her şeye aşırı muhalefettim sonra güzel bir nedenden dolayı hayatın daha kıymetli olduğunu anladım, ondan sonra daha az muhalefet olmaya, bazen hiç olmamaya başladım o yüzden diyorum, bilmediğim şey hakkında konuşmam... diyorum ve iyi geceler diye de ekliyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?