- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Valla evde rahat giyiniyorum yatarkende bu soğukta eşim ince gecelik giymemi istemez özel anlar hariç tabiKızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk
Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum
Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
Yaz mevsiminde bile üşüyorsanız anemi sorununuz düzelmemiş demek ki, kışın çoğumuz kalın şeyler giyiyoruz, şu an bende tayt var mesela :))) altında termal çoraplarBen yazın gece bile üşüyordum onları giyince :)
Erkeklerin böyle beklentileri olmasına sebep yine kadınlar, ben evde takım elbiseyle veya frakla dolaşan erkek görmedim hiç, akşam yemeklerinde eşler şamdanlı süslemeli masalarda yemek müziği eşliğinde takım elbise giymiş eşlerinin sandalyelerini mi çekiyor oturmaları için ?Ben anlamıyorum ki erkeklerin niye böyle dertleri olmuyor? Onlar tüm gün ve akşam takım elbiseyle mi dolaşıyorlar evde? Niye iyi zayıf ve çekici görünmek zorundayız? Şu kadınlığa yüklenen anlamlarla başım belada.
Erkek traşı saç mı?! bayılırım:)Hahahhhaha ben hayatimin en pasakli donemini yasiyorum. 3 aylik bir bebegim erkek trasi saclarim var hayatimda ilk defa. Gece kocama güzel görünmek istersem hiçbir şey giymiyorum.
Kızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk
Doğalgazı henüz acmıyoruz ufo aldık onunla ısınıyoruz ama bende genel anlamda ısınamama cok üşüme var hafif kansızlıktan ötürü,.ilaç içiyorum
Ama demek istediğim evde kendimi baya bi saldım hem kilo aldım evde oturdugumdan..sabah ara sıra yürüyüşe gidiyorum eşimle ama spor bende aksine kilo aldırdı ben de anlamadım
İşte hem kilo aldığımdan hem evde üşüyüp kalın kazaklar komik pijamalar giydiğimden kendimi salmış hissediyorum kötü hissediyorum güzel hissedemiyorum ne biliyim yatarken bile kalın kalın şeylerle yatıyorum saten gecelikler şortlar giyemiyorum donuyorum gece dolayısıyla belki eşim beni öyle görünce heyecanlanmıyo..siz evde ne giyiyorsunuz
Peki kocan seni mutlu etmek için daha şık ev kıyafetleri giyiyor mu? Ne bileyim kas falan yapmaya çalışıyor mu seni cezbetmek için? Parfüm falan?.... niye hep biz çabalıyoruz yaaaaKızlar artık malum havalar soğudu dolayısıyla ev de soğuk oluyo en azından bizim ev cok soğukk
Ufo aldık şimdilik onu açıyoruz odayı ısıtıyoruz ama doğalgaz mı açsam
Rahmetli anneannem derdi alismadik popoda don durmaz diye.Alismamisiz satene:) elimizden geldigince arada siradada olsa giyip ozendigimizi gösterelim yeter diyorum bendeYa satenler cidden çok üşütüyo
Tayt filan giyiyim diyorum onu da bi süre giyip rahat edemiyorum böyle bol bol pijamalar üstüne kazak ıyyyy ben erkek olsam eve geldiğimde karım seksi olsun isterdim :) :)
Kızlar doğalgazı açmıyor değilim açarım da bi sıkıntı var arıza galiba önce ona bi usta gelip bakcak eşim bi türlü fırsat bulup yaptıramadı biz de ufo açıyoruz ama doğalgaz yapılsın açarım..
Giynmeye gelince elbette üşüyünce ben de şort veya saten gecelik giyemiyorum kalın kazak hırka polar vs elime ne gelirse giyiyorum ama böyle de kendimi iyi hissedemiyorum
Yazın bi tayt bluz takım almıstım sporcular giyiyor ya hani tayt üstüne kısa atlet göbek açık filan onlardan..onu giynce kendimi çok iyi hissediyordum şimdi kilo da aldım zor giriyor o tayt
Başka taytlarımdan giyiyorum bide galiba polar sabahlıklar var ya onlardan almam gerekcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?