- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.670
- 498
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Işte bunlar hep kadına yönelik algı seysi.Ya satenler cidden çok üşütüyo
Tayt filan giyiyim diyorum onu da bi süre giyip rahat edemiyorum böyle bol bol pijamalar üstüne kazak ıyyyy ben erkek olsam eve geldiğimde karım seksi olsun isterdim :) :)
biz de anneyiz canım ama erkekler annelik falan dinlemiyor sen doğalgazı aç bence soyun soyunabildiğin kadarAma sen annesinben de şuan anne olsam en azından kilolarıma bahane bulurdum :) tamamen soyun diyosun yani
Haklısınız. Zaten dediğiniz gibi sokulsam yeterli eşimeNasıl rahat ediyorsanız öyle giyinin.
Orası sizin eviniz.
Eşiniz çekip eşofmani oturmuyor mu?
Ya da yakın kombiyi.
Valla seksilik hiç de giyim kuşam işi degil.
Bakış yeter. Alın battaniyeyi üşüdüm deyip sokulun esinize. Bakın paspallik kalıyor mu...
Zaten yumoş yumoş pijamalar var ya ben onlara bayılıyorum ama onlar da baya kalın beni duba gibi gösteriyo :) tayt baya fit gösteriyo aslındaKışın polar eşofman pijama ne varsa giyerim kocam da ister canı istesin ister istemesin ben ısınınca mutluyum
Valla evde bihter gibi gezmeyi çok isterdimKendinize biraz olsun güveniniz olsun ya hu kılık kıyafetle saç başla olmaz bazı şeyler..
Evde sürekli bihter ziyagil gibi gezen yoktur herhalde
Yani orası öyle sevcekse beni her halimle sevmeli ama ben de kendimi böyle begenemıyorum ki aynaya bakıyorum üstümde kocaman kazak popom büyümüşş vs :)Ya üşüyorsunuz sonuç olarak. Eşiniz sizi sürekli seksi mi görmek zorunda? Yol arkadaşı değil misiniz siz, gerekirse en çirkin halinizi bile görebilir. Ne alaka yani bana çok anlamsız geldi. Kilo vermek istiyorsanız evde dans vs edebilirsiniz.
Aslında kilolu değilim ama bölgesel almaya başladım bu da beni etkiliyoIşte bunlar hep kadına yönelik algı seysi.
Kim demiş kilolu kadın seksi değildir ya da seksi olmak için daracık ve açık saçık giyinmek gerek diye.
Dokunun, dokunmak ilişkiyi sıcak tutar. Yan yana otururken bile temasınız olsun yeter.
Gidiyorum canım dısarı da cıkıyorum arada..çalışmak için basvuru yaptım haber bekliyorumValla sen adami bosver onun gönlü bir şekilde hoş edilir ama bence kendi piskolojin icin çalışma durumun varsa calis yoksa gunduzleri annene kayinvalidene arkadaslarina filan git evde zamam gecmez. Kafayi yersin.
Ama sen annesinben de şuan anne olsam en azından kilolarıma bahane bulurdum :) tamamen soyun diyosun yani
Kocaman kazakları sever ve sık kullanirim.Aslında kilolu değilim ama bölgesel almaya başladım bu da beni etkiliyo
Şimdi evde bi kocaman kazak komik pijamayla dolandıgımı hayal et bide tayt ve üstüne kısa spor atlet veya kısa şort veya etekle..şimdi ikisi aynı mı?
Biscolata erkeği mibenimde ev soğuk yaa buz gibi oluyor kışın ben de ufo kullanıyorum
geçen sene bu zamanlar işsizdim yaklaşık 9 ay kdr çalışmadım oturdum yedim içtim saldım kendimi dikkat et ben kilo aldım hala da veremedim. sıkıntıdan kendimi börek sarma yapmaya vermiştim sen sakın yapma.
bende pijama giyiyorum canım ne giyicem bu soğukta sanki adam karşıma biskolata erkeği gibi çıkıyor da
Zaten yakınlık ve dokunmak etkiliyo katılıyorum ama biraz görsellik te lazım ya benim öncelikle kendimi seksi hissetmem lazımKocaman kazakları sever ve sık kullanirim.
Benim beğeni silahım koku ve temastır görünüş degil. :) o yüzden bana ikisi seksilik acısından aynı geliyor.
Dayatılan kalıplardan sıyrılmak gerek.
Doğalgazı sonuna kadar açıp gecelik sabahlık kombinasyonu giyiyoruzEşim de senin toton donmuyor mu bu havada diye garipsiyor
Ben de rahat moda girdiğimden saldım kendimi :)Pijama yada gecelik giyiyorum.Hic seksi gorunmek gibi bir derdim yok nedense..rahat olayim yeter modundayim.Dogrusu bu mu degildir belkide ama boyleyim iste)
Aynen canım taytla rahat etsem hiç çıkarmam zatenBen de şuanda üzerimde resmen kalın bir hırka var ama çok tipsiz oluyorum bunu giydiğimde :)))
Gündüz eşin işteyken polar pijamalar, onun gelmesine yakın tayt,üzerine uzun birşey,onun üzerine de orta kalınlıkta bir hırka giysen de gayet çekici olursun kış günü. Ne yapalım yani evler buzz
Esiniz ne giyiyor kendini begendirmek icin ? Erkekler nasilsa kadinlar oyle olmali.surekli neden kadinlar bir seyler yapiyor ? esiniz sizin her halinize ilgi duysun birakin : ) daha 1 aylik evliyim ayni sekilde ev soguk pijama ust uste kazakla oturuyoruz yapacak bir sey yok :)))) dus alin bolbol,kremlerinizi surun.yenilenmis gibi hissediyor insan kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?