- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Cloudydreams
-
hafta içi zaten 7 de evde oluyorum+1 bende deli oluyordum yetiştiremediğimde hala da oluyor arada
benim de camlarım bayağıdır silinmedi
her hafta sonu dolu iş yapsam da yetmiyor zaman
konu sahibi sigaraya ciddi para gidiyor gerçekten
azaltmak da çözüm değil tamamen bırakmak lazım
kesinlikle haklısın canım tüm gün bitiyor ve yetmiyorhafta içi zaten 7 de evde oluyorum
anca eşimle yemek hazırla topla saat 8-9 oluyor
hafta içi hiçö iş yapmam ben
benden önemli değil banane:)
haftasonu yapariz eşimle birlikte
tabi agırlık bende olur yıne
3 -4 makına camasır yıkıyorum zaten onları asmak toplamak ütülemek deli ediyor beni
evi kac senedir süpürmedim hep eşime yaptırıyorum
bazen ben arkasından silmiyorum valla:)
o arada baska ısler oluyor hıcbırsey yok gibi görünse de evde orayı sil orayı düzenle tüm gun bitiyor
pardon eşiniz nerelerde?Ben su an mesela tasinma derdindeyim bi ufak kizim var esyalari toplayip koliliyorum eski evin temizligi yeni evin temizligi ugrasiyorum.isten gelince mutfaga girip yarinin yemegini hazirliyorum yemek pişerken ortaligi topluyorum arada kizimla ilgileniyorum.sonra haber saatinde yemek yiyoruz haberleri izliyoruz.sonra tekrar sofrayi toplayip is yapiyorum.bir yandan da cay koyuyorum ocaga .cay hazirlandiktan sonra odaya gecip hem cay iciyorum hem sevdigim programi izliyorum.kizimla lego resim cizme vs oyunlar oynuyoruz.bu sekilde bir iki saat dinleniyorum bu bana iyi geliyor.sonra kizimi uyutuyorum sonra ben de uyuyorum.
Bulasık makınası boşaltma görevi onundurkesinlikle haklısın canım tüm gün bitiyor ve yetmiyor
senin eş iyi yine maşallah benimki de yapar ama o kadar değildir
Esim uc haftadir aksamlari birkac saatligine ek is yapiyor malum ev borcu var.gece gelince bir saat kadar beraber oynarlar kizimla.o aksam isteyken topladim kolileri.hakkini yemiyeyim hafta sonu yeni evi temizledi o da gonulsuz.valla yapacaksin dedim gezmek tozmak yok yaptida cogunu.onun disinda evde bana pek bir yardimi yok ama yeni eve gecince kurallarim olacak mecbur uyguluyacak.pardon eşiniz nerelerde?
Şuanda ucuza sigara var mı bilemiyorum, en ucuzunu alsan bile aylık hesapladığında çok yüksek meblaglarUff sigara bırakmak öyle zor ki.. siz azaltmaya çalışıp eşiniz çabalamazsa ne yazık ki hiçbir anlam ifade etmezdaha ucuz bi sigara alsanız?
Yani heryer heryerde pek rahat edebilen biri değilimbende yetiştiremiyorum ama zorlamıyorumda kendimi bitsin heryer tertemizz olsun diye..
hatta bugün eşime dedm ki akşam yemegimiz var akşam eve gidince süpürgeyi acabilirim.
beni şaşırtıyosun dedi o kadar uzun zaman olmş açmaayalı dalga geçiyo bnmle
Aslında ilaç konusunu araştırdım ama aynı zamanda sperm azlığı sorunu yaşıyoruz ve testis kistinden ameliyat oldu.kolay ilaçlar ile ve para sıkıntısı ile paket almayıp bırakıyosunuz. su an evde bi yarım paket var 20 gündür içemedik. almıştık lazım olur die.
Gelirimiz var ama haftada 120 tl den 480 TL veremiyorum malesef o kadar değilmadem geliriniz var temizlikçi tutun haftada 1 gelsin acımam ona verdiğim paraya
Bu belki işe yarayabilirTemizlik icin yardimci alin duzenli olarak size sadece yemek kalsin esinizde mutfagi toplasin.
Sigarayi once balkonda icme karari alarak sonrada evde icmeme karari alarak azaltabilirsiniz.
Çok yardımcı olmuşsunuzHmm,
Başlık;
sigaraya verdiğim paraya kıyamama
Olabilirmiş.
hafta içi zaten 7 de evde oluyorum
anca eşimle yemek hazırla topla saat 8-9 oluyor
hafta içi hiçö iş yapmam ben
benden önemli değil banane:)
haftasonu yapariz eşimle birlikte
tabi agırlık bende olur yıne
3 -4 makına camasır yıkıyorum zaten onları asmak toplamak ütülemek deli ediyor beni
evi kac senedir süpürmedim hep eşime yaptırıyorum
bazen ben arkasından silmiyorum valla:)
o arada baska ısler oluyor hıcbırsey yok gibi görünse de evde orayı sil orayı düzenle tüm gun bitiyor
Haftada bir gün alamıyorum malesef, tüm günden 480 tl yapıyor azımsayabileceğim bir rakam değilEvin temiZliği benim temizliğim ve bakımımdan önemli değil. Ev tertemiz ama kadın perişan halde,deterjan kokuyor vs.. emin ol erkekler eve bakmıyor ama sana bakıyor.. haftada birgün kadın gelmesi sizi maddi anlamda öldürmez.
Haklısınız galbaEvin temiZliği benim temizliğim ve bakımımdan önemli değil. Ev tertemiz ama kadın perişan halde,deterjan kokuyor vs.. emin ol erkekler eve bakmıyor ama sana bakıyor.. haftada birgün kadın gelmesi sizi maddi anlamda öldürmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?