baslik bulamadim....

esin21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
892
8
96
arkadaslar..bu anlatacagim sey aslinda cok önemli bir dert degil ama dün geceden beri kafama takildi..simdi bizim bi üst kat komsumuz var genc evli cift birde cocuklari var...ikiside asker...zaman zaman göreve gidiyorlar..uzunca gelmiyorlar baska ülkelere.. ben fazla görüsmem onlarla ama esim eve gelip giderken gördümü konusur..kadinin kocasi bundan aylar önce göreve gitmisti..gecenlerde esim dediki yazik kadin nasi seviniyo kocasi gelcekmis görev bitmis..dedim ii..bunu dedigi gece esim uyudu bende tv bakiyorum..üst katimdan sesler gelmeye basladi...yatak gicirtilari falan..yani anladiniz siz onu..en nefret ettigim seydir bu baskasini duymak..neyse dedim heralde adam geldi kutlama yapiyolar aylardir yoktuaklinialirimsmile..neyse iki gün gecti aradan dün gece bi kutlamalar bagirismalar..havaifisek atlamalar..dedim noluyo esim dediki kadinin kocasi gelmis parti veriyolarakannehirsastim kaldim üst katidan geldigine eminim o seslerin ee adam yokmus?zaten üstte yasli bi cift var kadin hastaliktan hep hastanede...bide onlar....anlamadim gitti kadin aldattimi..üstüme vazife degil biliyorum ama paylasmak istedim...esime dedim gece gece miletimi dinliyon diyoduyulmuycak gibi degildikiiikaydirigubbakcemile3

ne bileyim bi yatak gıcırtısıyla da karar vermemek gerek bence.belki yatağın yayları bozulmuştur günahını almayalım yine de derim ben CADIARZU

günahini almiyorumki zaten...sadece kafam karisti dedim..gidipte karin seni aldatiyor demedimya adama .....yatak gicirtisi ile o isin gicirtisini ayirt edebilecek mantiktayim.....ama belki baska bi yerden gelmis olabilir:)))gece gece can skntsindan ona taktim heralde bilmiyorumkismile

Milletçe ne kadar da meraklıyız...
Yapmayın lütfen evlerine misafir gelmiş olabilir, size öyle gelmiş olabilir veya her neyse...
Siz şuan söylediklerinizle o kadını zan altında bırakıyorsunuz hatta iftira atıyorsunuz belkide.
Hiç tanımadığınız insanlar kadının bir şeyden haberi yok siz gelip burada onların evinde olup bitenleri anlatıyorsunuz.
Kırılmayın ama hiç hoş değil ve gereksiz bir konu olmuş.

içinize kurt düşmesi bile günah almaktır.ben bunu demek istemiştim.herhalde sadece bu kanıyla kesin karar verirseniz günah almakla kalmayıp iftira atmış olursunuz zaten.

aldatıyor olabilirde olmayabilirde...aldatıyorsa bile bunu kocasının geleceği dönem yaparmı ki...hem bize ne canım

bence kadinin hemen gunahini almayin...
apartmanda oturuyorsaniz eger sesin nereden gelecegini tam olarak kestiremeyebilirsiniz...
ayrica kizmayin ama bu konuyu acmaniz da anlamsiz geldi bana canim, yani baska birinin hayati sonucta...

sevgiler...

öhhhhh yani mübarek sahur vakti dicek bişi bulamıyorum

NE gereksiz bi konu ne yapalım şimdi ne istiyosunuz ki bizden gidip adama karın seni aldatıyomu diyelim yani:sm_confused::umursamaz:

şu mubarek günde yatak gıcırtısından çıkardığınız sonuç bence çok ayıp günah hatta
belki çocuğunu salladı yatakta yada bşka bişey bence düşündüğünüz hiç hoş değil herkesin günahı kendine bununla ilgli şu yazıyı okurmusunuz lütfen

İki seyyah bir şehirden diğerine gidiyormuş. Derken yollarının üstünde taşkın bir dere çıkmış. Tam suyu geçecekler, az ötede korkudan tir tir titriyen yapayalnız ve gencecik bir kadın görmüşler. Adamlardan biri hemen kadının yardımına koşmuş. Onu sırtına almış ve suyu öylece aşmış. Sonra kadını derenin öte yakasında yere bırakıp iyi günler dilemiş. Böylece yollarına devam etmişler.

Ancak yolun kalan kısmında öteki seyyahın ağzını bıçak açmamış. Suratından düşen bin parça. Somurttukça somurtuyor. Birkaç saat böyle surat astıktan sonra suskunluğunu bozup şöyle demiş: Ne demeye o kadına yardım ettin? Bir de üstelik ona dokundun. Seni ayartabilirdi! Baştan çıkarabilirdi! Erkekle kadın böyle temas etsin, olacak iş mi? Ayıp yahu! Olmaz, bize yakışmaz!

Kadını sırtında taşıyan seyyah sabırla gülümsemiş: İyi de dostum, ben o genç kadını derenin karşısına geçirip orada bıraktım; sen ne demeye hala taşırsın!..

'' Kimi insan böyledir'' dedi Şems. Kendi korkularını, ön yargılarını başkalarına yansıtır ve onlarda gördüğünü sanır. İşte asıl yük budur. Zihinlerini zanlarla doldurur, sonra da bunca ağırlığın altında eziliverirler..

çook ayıp. hiç etik değil. alla alla ses geldii. e kadın kocasını aldatıyo mu?
ne kolaymış iftira atmak bee.
birini zinadan suçlamak için gözleriyle görmüş 4 şahit lazım.
neyse allah size sizin gibi komşu vermesin!!!!

Artık insanlarına aklına iyi şeyler gelmiyor nedense,
en ufak şeyde bile en kötüsü geliyor insanın aklına...
ne olursa olsun sizin yapabileceğiniz birşey yok bu durumda..
aldatmak bu kadar kolay mı ki,her duyduğumuz yatak sesinde ,
hımmmm acaba aldatıyor mu?? diye düşünüyoruz...
biraz daha sakin , mantıklı düşünün ve kimsenin günahını almayın derim...
yatak sesinden çok rahatsız olursanız,uygun bir zamanda,
uygun bir üslupla söylersiniz olur biter..

konuyu kapatıyorum,çünkü paylaşım amaçlı bir konu olmamış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…