• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Başlık bulamadım

oansorma

sorma ne haldeyim
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2015
80
23
3
Sevgilimde bende calisiyoruz, cumartesi pazar gorusebiliyoruz. Tam 3 haftadir cumartesi aksami yemege cikmaya niyetleniyoruz, ben hazirlaniyorum ozenerek makyaj sac yapiyorum evden cikip arabasina biniyorum ve tam 3 haftadir ya tam yeni oturdugumuzda, ya tam siparis ettigimiz yemek onumuze gelirken telefon geliyor ve kalkmak zorunda kaliyoruz. ilk hafta sozlumun buyuk dedesi vefat etti, olum bu sozu bile edilmez, uzulduk hemen kalktik. Gecen hafta annesinin tansiyonu yukselmis hemen eve gel cok kotuyum diye aradi, tamam dedik kalktik. Bu aksam babasi arabasiyla uzak bir yerde kalmis araba bozulmus hemen akrabalari olan ustayi evden al gel nolur oglum, bu aksam kimse musait degilmis kimseyi bulamadim dedi ....biktim.
inanirmisiniz eve geldim hungur hungur agladim, belki buyuk bir dert degil ama cok zoruma gidiyor artik. Tek istedigim normal insanlar gibi sevgilimle basit bir yemek yemek ama beceremiyoruz iste ..
Sevgilimle tanisana denk hayatimda hersey okadar yolundaydi ki .. onun elini tutup bu yolda yurumeye basladigimdan beri ugursuzluklar pesimizi birakmiyor. Bu yemek konusu haricindede bir cok olay var
evet ask iyi gunde kotu gunde ama ben cok yoruldum. Sevgilim hep telafi edecegim soz ne olur darilma diyor ama sonuc olarak biktim usandim
Ne yapayim kursun mu doktureyim normal bir yemege cikabilmek icin
arkadaslar cok mutsuz oluyorum artik, ne yapayim ben

Benimde başıma gelirdi bu tarz aksilikler. Aman deyim şikayet etmeyin. Eğer evlenirseniz başa kakılıyor. Ailesiyle ilgili ilk kavgamızda zaten taa nişanlıyken kabullenememiştin onları dedi bana eşim. Düşünün yani neyi nereye bağladı. Erkek cinsi bir garip. Ailesiyle ilgili aşırı hassas

Benimde başıma gelirdi bu tarz aksilikler. Aman deyim şikayet etmeyin. Eğer evlenirseniz başa kakılıyor. Ailesiyle ilgili ilk kavgamızda zaten taa nişanlıyken kabullenememiştin onları dedi bana eşim. Düşünün yani neyi nereye bağladı. Erkek cinsi bir garip. Ailesiyle ilgili aşırı hassas

keske aileleride onlarin iliskileri icin biraz hassas olsa ..
tesekkur ederim :)

Ya bence telefonları kapatmayın hepte önemli durumlar oluyormuş o_O
Cumartesi akşam çıkmak yerine pazar akşamı veya haftaiçi bir akşam çıkın farklılık olur hem.
Cumartesinde mi var bişi acaba :KK51:

Uzulmeyin ust uste sanssizliklar yasamissiniz onemli olan boyle zamanlarda sevdiginin yaninda olup anlayisli olabilmek. Size hak veriyorum uzulmussunuz ama hayatin bir parcasi bunlar daha cok cumartesiler var onunuzde

Bazı dönemler hersey ters gider aksilik üstüne aksilik çıkar öyle bir dönemden geçiyor olabilirsiniz

sabredin :)

Sagolun arkadaslar
soyle bir durum var, Rabbim gunah yazmasin ama sevgilimle tanisincaya kadar okadar sansliydim ki her konuda, aksilik nedir bilmezdim, o hayatima girdiginden bu yana tum aksilikleri yasiyorum bayram, dugun, nisan ne olursa olsun hangi etkinlik olursa olsun hep bir problem
hep boyle gitmez insAllah

kimin basina gelse rahatsiz olur
ama onemli olan anlayisli olmak, gunler cuvala girmedi ya derler eskiler, aynen oyle

Bu kadar cabuk aglayip isi ugursuzluga vs baglamayin
Daha ne zorluklar guclukler var hayatta
Evlilik yolundasiniz
Bunun provasi gibi dusunun
Planlar altust olunca bende berbat hissederim kendimi
Ama olum hastalik zor durum olunca orda hersey degisir
Allah beterinden saklasin
Bu kadarla kalsin deyin
Ctesi olmayinca bir dahaki haftayi beklemeyin
Pazar yada haftaicine kucukte olsa bi program yapip gorusun
Birde bu durumlarda asla suratinizi asmayin
Trip kapris naz gibi gorulur karsi taraftan hos olmaz
Kendini onun yerine koy
Boyle bir durumda esim sevgilim sozlum herneyse benden once kalkip benim yanimda olursa gozumde degeri artar

Back
X