- 28 Mayıs 2015
- 80
- 23
- 3
Sevgilimde bende calisiyoruz, cumartesi pazar gorusebiliyoruz. Tam 3 haftadir cumartesi aksami yemege cikmaya niyetleniyoruz, ben hazirlaniyorum ozenerek makyaj sac yapiyorum evden cikip arabasina biniyorum ve tam 3 haftadir ya tam yeni oturdugumuzda, ya tam siparis ettigimiz yemek onumuze gelirken telefon geliyor ve kalkmak zorunda kaliyoruz. ilk hafta sozlumun buyuk dedesi vefat etti, olum bu sozu bile edilmez, uzulduk hemen kalktik. Gecen hafta annesinin tansiyonu yukselmis hemen eve gel cok kotuyum diye aradi, tamam dedik kalktik. Bu aksam babasi arabasiyla uzak bir yerde kalmis araba bozulmus hemen akrabalari olan ustayi evden al gel nolur oglum, bu aksam kimse musait degilmis kimseyi bulamadim dedi ....biktim.
inanirmisiniz eve geldim hungur hungur agladim, belki buyuk bir dert degil ama cok zoruma gidiyor artik. Tek istedigim normal insanlar gibi sevgilimle basit bir yemek yemek ama beceremiyoruz iste ..
Sevgilimle tanisana denk hayatimda hersey okadar yolundaydi ki .. onun elini tutup bu yolda yurumeye basladigimdan beri ugursuzluklar pesimizi birakmiyor. Bu yemek konusu haricindede bir cok olay var
evet ask iyi gunde kotu gunde ama ben cok yoruldum. Sevgilim hep telafi edecegim soz ne olur darilma diyor ama sonuc olarak biktim usandim
Ne yapayim kursun mu doktureyim normal bir yemege cikabilmek icin
arkadaslar cok mutsuz oluyorum artik, ne yapayim ben
inanirmisiniz eve geldim hungur hungur agladim, belki buyuk bir dert degil ama cok zoruma gidiyor artik. Tek istedigim normal insanlar gibi sevgilimle basit bir yemek yemek ama beceremiyoruz iste ..
Sevgilimle tanisana denk hayatimda hersey okadar yolundaydi ki .. onun elini tutup bu yolda yurumeye basladigimdan beri ugursuzluklar pesimizi birakmiyor. Bu yemek konusu haricindede bir cok olay var
evet ask iyi gunde kotu gunde ama ben cok yoruldum. Sevgilim hep telafi edecegim soz ne olur darilma diyor ama sonuc olarak biktim usandim
Ne yapayim kursun mu doktureyim normal bir yemege cikabilmek icin
arkadaslar cok mutsuz oluyorum artik, ne yapayim ben