Başlık bulamadım

Lave

NK
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2015
330
407
18
Kızlar şimdii size anlatmam gereken bir konu var ve yorumlarınız gerçekten çok önemli benim için.
Benim kayınvalidem bana eltimi okadar övüyordu ki beni kırıyordu üzüyordu, bu durum beni fazlasiyla üzüyordu herneyse .. Asla ikili oynamadım ikinci annem olsun istedigim kayinvalideme mesafemi koydum soğuk davranmaya başladım bende ona karsi lafımı esirgemedim falan, eltimlede lafı açıldığında duygularımdan bahsettim yani kayınvalideme kırıldığımı anladı bir iki kez (hoşunada gitti sanki bu farkettim ama ben dürüst biriyim ...rol yapmadım herzaman hissettigimi soyledim)
Asıl konu ise tesadüfen eltimin ablasıyla konuşmasını duymam, eltim duyduğumu bilmiyor kulak misafiri oldum diyelim ve haberleri olmadı bu durumdan.
Meğerse kayınvalidem eltimede hep beni övüyormuş, eltim hakkımda olumsuz yorumlar yaptı kısacası kendisini benden üstün görüyormuş ne çarpık bacaklarim kaldi ne kabarmayan kekim

Ay yılan hikayesi gibi benim bile kafam karıştı doğru anlatabildim mi bilmiyorum
Kayınvalidem zaten soğutmuştu kendinden
Eltimi yine az biraz severdim ama hakkımda dediklerini kendi kulaklarımla duymasam inanmazdım şok oldum

Şimdiii tüm bu olandan sonra eltiye inat kayınvalideme en en ilk zamanlardaki gibi samimi ve iyi olmak mı? (Zaten kv hangi gezegende yasiyor amac ne hangi kafada Allah bilsin, hadi beni begenmiyor diyordum ama bana eltimi ona beni övüyormuş Allah akil fikir versin nedeni anlamaya bile calismiyorum)
Yoksa ikisiylede yabanci gibi olup ikisi tarafindan tamamen dışlanmak mi?
Ya da sizin fikirleriniz ne?

En kotüsu hepimiz ayni mahallede yaşiyoruz taşinma ve yüzlerini gormeme gibi bir durumumda yok, +eşimde ailesine düşkün

Nasıl bir aileye gelin geldim bilmiyorum, bu insanlari Çözemiyorum ve istemiyorumda
Bekar olupta bu konuyu okuyanlar, ailesi ile evlenmiyorum kiii, cok seviyorum kiii demeyin
Burada tecrube konusuyor .. oyle yani bilin istedim, ben bilemedimde daha dogrusu bu lafa fazla kulak asmadim yanildim

Her iki taraflada gerektigi ölçüde görüşün bence. Samimiyeti ilerletmeye gerek yok ikiside güven vermiyor çünkü.

Bacim ozetlesen ya, okumaya basladim anlayamadim yarisinda ciktim

Dogrulukta ferah vardir ne hissediyorsaniz o zaten o sekilde sevilmissiniz eltiniz birsey derse usuluyle cevabini verin derim

Bekar değilim, ailesiyle evlenmiyorsunuz. Nişanlıyken hayatımı mahveden kv ile görüşmüyorum eşim de görüşmüyor :))
Ben sizin yerinizde olsam eltime duyduklarımı açık açık söylerdim. Kabarmayan kekimden yememesini istediğimi, çarpık bacaklarımın neden onu ilgilendirdiğini sorar utandırırdım. İnsanlar bu özgüveni nerden buluyor yahu. Çok kırıcı olmadan çözebilirsiniz bence.

Gorusmeyin madem oyle mecbur kalirsanizda merhaba merhaba, hosgeldin hosbulduk, muhabbet etmeyin hayatinizi anlatmayin evinize cagirmayin cegirirlarsa gitmeyin kendinize baska arkadaslar edinin. Bu kadar basit, siz mesafe koydukca onlarda kendilerine alan bulamayacaklar mecburen.
Kv de hayatta yaoacak seyi kalmamis kendine beyin jimnastigi ariyor herhalde

Eşim faktörü olmasa
Hadi abimler bekliyor
Abimle konuştuk buraya geliyorlar
Birşey deyince sen benim ailemi istemiyormusun, onlar benim ailem vs vs

Evin dışındakilere ayar vericem derken evin içindekiyle aram bozulacak bu seferede

kayınvalide aklınca diğer gelini överek sizin daha iyisini yapacağınızı ummuş ama ters tepmiş diyelim:).gelinleri yarıştırmaya çalışmış.sizi eltiye,eltiye de sizi överek.eltinizin sizden sinir olmasını sağlamış.eltinizin telefonda sizin hakkınızda kızkardeşine dedikodu yapmasını kafanıza takıp aranızı bozmayın derim.

Bence küslük yapmadan aranıza her ikisiyle de mesafe koymanızda fayda vat.eşinizle de aranızı bu yüzden bozmayın...

Samimiyet kurma kimse ile gerektiğininden fazla. Hani ikili oynamadım demişsin ya, soğuk davranmışsın kv'ye . Şimdi inat uğruna gidip samimi olmakta biraz iki yüzlülük bence. Herkesle aranda bir çizgi olsun yeter.

küslük yapmadan nasil mesafe koyabilirim biraz anlatabilirmisin
kafa kalmadi bende cidden

bence kv yle arani iyi yapip eltini kudurtabilirisn :)
hep uç maymunu oynamamk zorundamuiyiz
duydun neler oldugunu ve intikam in aci olabilir :)

hem kv ini annen gibi gormek istiyordun iste sana firsat

küslük yapmadan nasil mesafe koyabilirim biraz anlatabilirmisin
kafa kalmadi bende cidden
Yani mecbur kalmadığınız sürece evlerine gitmeyin ve aramayın.bayramdan bayrama misali.size gelirlerse ekstra sıcak davranmayın.

Tabi eşinize bir açıklama yapsanız eltinizle ilgili daha iyi olur.

Yani mecbur kalmadığınız sürece evlerine gitmeyin ve aramayın.bayramdan bayrama misali.size gelirlerse ekstra sıcak davranmayın.

Tabi eşinize bir açıklama yapsanız eltinizle ilgili daha iyi olur.
benim esim olsa gider yetistirir
maral boyle boyle diyor diye :)))))

Valla açıkcası kv'nin eltimede beni övdüğünü öğrensem benim için sorunlar ortadan kalkardı. Diğer türlü sadece banaonu övdüğünü düşünürken beni beğenmediğini laf sokmaya bişeler anlatmaya çalıştığını düşünürdüm. Ama benide övdüğünü öğrenince yanlış düşünmüşüm demekki der uzatmazdım. KV konusunu siz bilirsiniz ama yerinizde olsam mutttttlaka eltiye baya mesafe koyardım.

benim esim olsa gider yetistirir
maral boyle boyle diyor diye :)))))
Konusahibinin eşi de öyleyse açıklama yapmadan mesafesini koysun.benim eşimin de ağzında bakla ıslanmaz:)))

Kayınvalideyle bence arasını bozmamalı.sonra eşiyle arasına mesafe girer...

Kayınvalideyle bence arasını bozmamalı.sonra eşiyle arasına mesafe girer...

Yani aslında bencede.Hatta bence bozmak içinde bi sebep kalmamış bana göre.Kadın konu sahibinide gayet övüyomuş amaç kırıp dökmek değilmiş kv'de de yani.Ben olsam o yüzden zaten uzatmazdım ki bide sizinde dediğiniz gibi eş boyutu var. Eşide ailesine düşkünmüş,gerek yok yani.Bence bitek eltiden uzak durulmalı. Oda göstere göstere değil,sadece mesafe.bu kadar.

Katılıyorum, bence de öyle yapması daha doğru...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…