Başlık bulamadım

Kayınvalideyle bence arasını bozmamalı.sonra eşiyle arasına mesafe girer...

en iyisi dediginiz gibi yapmak galiba
gerci esime annesi hakkinda cooook konustum bugune kadar, adam onlari dahada unutmaz ama .. neyse

gerci esime annesi hakkinda cooook konustum bugune kadar, adam onlari dahada unutmaz ama .. neyse
Siz eşinize konuşunca tavrı nasıl?
Ama eltinize mesafe şart abartmadan...

Olsun herşeyin telafisi vardır.Karşınızda zamanında birileri sizi bazı tavırlarıyla üzmüş olabilir.Bunu bilirsiniz.Ama artık o tavırları sergileyip sizi üzmüyorsa affedersiniz. Sorun yok yani:)

Siz konuşunca tavrı nasıl?
Ama eltinize mesafe şart abartmadan...

bana kiziyor, kiriliyor
kac kere farkettim o'da farkinda dogrulari soyledigimin ama yinede inkar etmeye calisti mesela hayir sen yanlis anladin, hayir oyle demek istemedi, hep savundu
ben kotu oldum yokk yere

Aynen bencede canım..
Benim kv de öyle idi!
Beyin jimnastiği yapar dururdu aklınca garibim
Konu sahibine gelince;
İkisi ile de mesafeli ol canım ve her nolursa olsun yanlıs anlama hiçbir acıgını verme kısacası agızlarına malzeme verme. Gizemli ol. Seviyelerine düşme derim... he hee de gec kahkaha at gül sürekli... kimse senden üstün ve değerli değil.

Sizin oldugunuz ortamda nasıl bunları konuştu bu kadar detaylı detaylı ne dedi bir de kv si bunu övüyor ama ovulecek yani yok keki bile kabarmiyor mu dedi mesela ben anlamadım :/

araya mesafe koymakta fayda var

Kayinvalideniz dengede tutuyor bence cokta mantikli.

Kv deni bilmem ama eltinden uzak dur. Ve ona içini dökme bi daha.

Eltinin sana olan kinini gorunce ona seni ovup iyi yanlarini gostermeye calismis. Seninde icindr eltine karsi bi kin olabilecegini dusunup sanada eltini övüp aklinca dengeyi bulmaya calismis gibi geldi bana.

Canım benim kaynanamda eltimi öve öve bitiremez yok eltin bana çok güzelsin demiş yok eltin bana senin yanında olmayı çok isterdim demiş diyor. sırf ben o eltimi kıskanıp ona çok iyi davranayım diye öyle yapıyor halbuki benle eltim abla kardeş gibiyiz herşeyimizi biribirimize söyleriz kaynanamın yalan söylediğinide biliriz yani. Kısacası sen kaynananla değil eltinle arkadaş ol.

Bide belki eltine böyle söyleye söyleye seni onun gözünde karartmış.

Kaynana akıllıymış kendince.
eltileri birbirine düşüreyim ki bana karşı birleşmesinler teorisi uygulamış
nitekim başarılı bence.

Ya birşey söyleyeyim mi kayinvalideniz ikimizinde hiç kotulememis olumsuz yönden niye düşünüyorsunuz birde olumlu yönden bakın. Kv sizi eltinize de ovmus. Kotulese arkanızdan atıp tutsa daha mi iyi olurdu. Benim kayinvalide m de öyle. Başkalarından beni ovdugunu duyuyorum bu benim gururumu okşuyor mutlu oluyorum. Hiç bir zaman kötü düşünmeyin.

Ikisinden de uzak dur derim ben. Kv sizi birbirine düşürmeye çalışıyor bence. Ben olsam inadina eltim ile daha samimi olurdum.

Kizzzz ayni benim kayinvalideyi anlattinn.. Lannn acaba eltim mi yaziyo dedim!! Bismillahhhhhhh

Başlık bitirimler dünyası

Yapman gereken mesafe koy asla sırrını da verme resmi davran

Sana çarpık bacaklı demiş ya evine gelince bacaklarına krem sür parlatıcı mini etek giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…