Hiç hesapta olmayan şeyler oldu
Cümle bile yazamıyorum ki şuan.
Bu muydu yani ne olmuş bakmışsa.Titricem
Şımarıklık. Ama adamı takdir ettim. Keşke kadın/ erkek herkes haddini aşan partnerlerine gerekeni söyleyebilseler. Eminim o zaman evlilik kendi içinde saygı sınırları olan, güzel bir yer haline gelecektir.Profile bakmak aldatmaksa ben tam bir aldatmalar kraliçesiyim. Kadın erkek farketmeksizin ilgimi çeken profillere instagram olsun, facebook olsun bakarım yani. Bakınca ne oluyor ki? Abartmışsınız özetle.
Bence düştüğü duruma karşılık sacma sapan konuşmuş.Siz hic arayip msj atmayin beklemede kalin.Gercekten böyle düşünceleri varsa zaten devamı gelecektir.Yok dedigim gibi bir anda ne dediğini bilemediyse aciklama yapacaktır.Suan yapmanız gereken sessizlikİyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri çıplak çıplak foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti, gececi bugün
Sayılır sağolunSizin bu konuda takıldığınız mesele facedeki kadın meselesi değil, eşinizin "biz senle yapamayacağız, ayrılacağız galiba" tepkisi....
Eşinizden ayrılmaya korkuyorsanız telefonunu karıştırmayacaksınız...
Bu kadar basit...
TeşekkürlerBenim esimin Facebook la arası pek yok. Ailesi ile genelde görüşür sadece.hesabi cep telefonumda açık. Bazen yarı çıplak veya çıplak profil resimli kadınlar dan arkadaşlık isteği geliyor. Bunun için profilde erkek olarak görünmeniz yeter. Ben hesapları tıklayıp siliyorumyani esinizdede belki durum böyle.
MaalesefProfile bakmak aldatmaksa ben tam bir aldatmalar kraliçesiyim. Kadın erkek farketmeksizin ilgimi çeken profillere instagram olsun, facebook olsun bakarım yani. Bakınca ne oluyor ki? Abartmışsınız özetle.
TeşekkürlerYani konuya öyle bir başlamışsınız ki büyük bir olay bekledim
Bu muydu yani ne olmuş bakmışsa.
Ben de pişmanım ama o an çılgına döndüm. Evet aldatmadıpınu da biliyorum. Üzgünüm çok, ki o tepkiyi verme sebebi gözümü korlutmak da olabilir. İşin kötüsü küs olduğumuzda birşey olmamış gibi davranır bikaç güne, muhtemelen yine öyle olacak. Öyle bi durumdayım ki, karşıma alıp boşanma konusunu sorsam, boşanma konusu çok dillenecek, ağızda sakız olacak. Açmasam yine kabullenme veya korku. Şuraya yazıyorum o beni karşısına alıp ko-nuş-maz. Çok zor işim çok.Şımarıklık. Ama adamı takdir ettim. Keşke kadın/ erkek herkes haddini aşan partnerlerine gerekeni söyleyebilseler. Eminim o zaman evlilik kendi içinde saygı sınırları olan, güzel bir yer haline gelecektir.
Bir üye daha vardı böyle. Nişanlısını uçan kuştan kıskanır, en olmadık zamanlarda kavga çıkartır,kaostan beslenirdi. Ve adam alttan alıp özür diledikce hep haklı olduğunu düşünürdü.
Ne zaman adam artık yılıp ağır tepkiler vermeye başlamıştı, konu sahibi kedi gibi sünüp ilk defa alttan almaya başlamıştı.
Sizin konumuzda siz de sonradan pişman olmuşsunuz bu ağır tepkiye. Kocanızin sizi aldatmadigini da biliyorsunuz. Adama yüklenmeden önce şunu sorun kendinize : peki değer miydi güzel başlayan bir günü böyle sonlandırmaya??
Öfkeyle kalkanın zararla oturma konusu okudum resmen.
Sağolun doğruMerak edip bakmış olmasında ben sıkıntı göremedim. İnsanoğlu sonuçta. Mesaj yazmiz olsa, eklemiş olsa vs tamam derim de ben de bana istek gelince kim bu diye bakıyorum profillere. İlgimi çekmeyenlere bakmadan siliyorum. Ama merak insanın doğasında var ki erkekler zaten malum. Bence gizli kapaklı bir iş yapıyor olsa ya da korkusu olsa zaten telefonu elinizde olmaz. Bence büyütülecek bir şey yok
Sessiz kalayım kalmasına da, biz barışsak da kendisi konuyu açmaz, buna adım gibi eminim. O süreçte yıpranacak olan ben olucamBence düştüğü duruma karşılık sacma sapan konuşmuş.Siz hic arayip msj atmayin beklemede kalin.Gercekten böyle düşünceleri varsa zaten devamı gelecektir.Yok dedigim gibi bir anda ne dediğini bilemediyse aciklama yapacaktır.Suan yapmanız gereken sessizlik
ben şaka yaptım sen de amma ciddiye aldın diye çevir belki düzelirİşte tam da onu demek istiyorum. Şimdi affetmiş barışmış olursam kabullenecek, yarın öbür gün pişkin pişkin rahat davranacak. Erkeklerin geneli böyle, bilmez mi kadınlar hiç. Peki yanlış anlamışım gibi yapmak için ne yapmalıyım, yol yakınken.
Çok dert ettim çook . Aynen. Küs olduğumuz zamanlar normalde barışmam, yani kendiliğinden olay gelişir. Konuşmaya devam ederiz. Ben de oturup barışmam şimdi ama en ufak şeyde küstüğümüz durumla aynı gibi oluyor bu seferde, nerden tutsam elimde kalıyorfarkında mısınız ne kadar dert etmişsiniz. konuşsam şöyle olur, konuşmazsam böyle diye. ama eşinizin tepkisini net biliyorsunuz. asla konuşmaz. sizin de net bir tavrınız olmalı. boşanma konusunun üzerine şu an için tabiki gitmeyin ama. ben sizin yerinizde olsam eşiniz adım atana kadar yüzüne dahi bakmazdım.
Sinirden titrediğimi bile görmüştür, sıradan konuşma depildi, tartıştık.ben şaka yaptım sen de amma ciddiye aldın diye çevir belki düzelir
o zaman konusunu açma normal davran tavırsız bi şekilde unutulur giderSinirden titrediğimi bile görmüştür, sıradan konuşma depildi, tartıştık.
Sağol.o zaman konusunu açma normal davran tavırsız bi şekilde unutulur gider
Bacım o adam eğer yapcak olsa ruhun BİLe duymaz bırak telefonu eline vermeyi üstüne kilitler.. abartmayın bu kadar, baktı diye o kadınla bişey mi yaşadı erkeklerin % 80i hatta fazlası böyle ilgisini çeken bi durum olunca bakıyor o zaman tvde bikinili kadın denk gelince de aldatıcak msn diyin gereksiz fevri bi çıkış olmuş
Çok abartmışsın
Sağolun kızlar, beklemedeyim şimdilkbunda ne var ki çok fazla abartmışsınız
Canım sen ve eşin arasındaki tartışma onun sosyal medyada bir profile tıklaması ama şu an geldiğiniz nokta ve asil probleminiz onun boşanma isteğini sana söylemesi...artık gündem değişmiş..senin boşanmayı istemediğini de mesajlarından anlıyorum..anladigim kadarıyla esin de çok geri vitesi olan .. senin yanına gelip "aşkım kusura bakma dün ben de abarttım sanırım " diyecek birisi de değil.Bagzi kişiler sırf inattan bile yuvalarını yikabilirler sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun .Bu yüzden benim tavsiyem bu yönde ..."beni istemeyeni ben de istemem ,seni seviyorum kıskanıyorum diye beni bosayacaksan nedenini kendin açıklarsın ailelere ve mahkemeye ..ama ben şu an yuvamın başındayım " tarzında gururlu ama uzlaşmacı bir tarzda konuşursan o zaman esin de "ama sen de çok üstüme geldin yoksa böyle bir niyetim yoktu " diye aslında niyetinin bu olmadığını cümlelere döker ve geri adımı atmış olan o olur.. senin gönlünü alır...senin de "nasıl da kolay çıktı ağzından boşanma lafı " diye sitemini araya sıkıştırma fırsatın olurYuvamı yıkmam demek de işte kabullenmek. Benim onun yaptığını yanlış anlamış gibi olmam lazım. Çok yordum sizi. Başımın çaresinde devamında ben bakayım. Sağolun. Eşim işte gece çalışacak. Bakalım inşaallah hayırlısı olsun
Sağolun çok teşekkürlerEn ufak anlasmazlikta ayrilik/bosanma konusunun açılmasını doğru bulmuyorum, ama esinizin neyi kastettiği sizin iliskinize bağlı, yani sık sık böyle tepkiler veriyorsanız adam gercekten bunalmis ve ciddi sekilde soylemis olabilir. Ya da o an, o da istemeden o cumleyi sarfetmistir.
Bu tartismada hatalisiniz demek haddime değil ama bence gereksiz bir nedenle gerilime sebep olmuşsunuz. Ben gercekten esimi birinden kiskansam bile ya hic umrumda değilmis gibi davranirim, ya da durumla dalga gecerim. Sosyal medyada bu tarz isteklerle ya da mesajlarla da beraber dalga geceriz. Aldatmak isteyen insani bence kimse durduramaz bu nedenle niye kendimi üzeyim.
Çok sağol evet mantıklı. Dediğin gibi gelip kusura bakma demesine zerre ihtimal yok ki senelerdir olmadı da, dediğin tarzda konuşucam net şekilde inşallah bugün.Canım sen ve eşin arasındaki tartışma onun sosyal medyada bir profile tıklaması ama şu an geldiğiniz nokta ve asil probleminiz onun boşanma isteğini sana söylemesi...artık gündem değişmiş..senin boşanmayı istemediğini de mesajlarından anlıyorum..anladigim kadarıyla esin de çok geri vitesi olan .. senin yanına gelip "aşkım kusura bakma dün ben de abarttım sanırım " diyecek birisi de değil.Bagzi kişiler sırf inattan bile yuvalarını yikabilirler sen eşini bizden daha iyi tanıyorsun .Bu yüzden benim tavsiyem bu yönde ..."beni istemeyeni ben de istemem ,seni seviyorum kıskanıyorum diye beni bosayacaksan nedenini kendin açıklarsın ailelere ve mahkemeye ..ama ben şu an yuvamın başındayım " tarzında gururlu ama uzlaşmacı bir tarzda konuşursan o zaman esin de "ama sen de çok üstüme geldin yoksa böyle bir niyetim yoktu " diye aslında niyetinin bu olmadığını cümlelere döker ve geri adımı atmış olan o olur.. senin gönlünü alır...senin de "nasıl da kolay çıktı ağzından boşanma lafı " diye sitemini araya sıkıştırma fırsatın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?