Bahane arıyor işte .. tamam desen tamam diyecek.. o kadar kolay olmamalı boşanan bile surundure surundure olmalı böyle adamlarıİyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri açık saçık foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti.
Üzgünüm ama eşinizin yerinde olsam aynı tepkiyi verirdim. Kişisel alanlara bu kadar müdahale kesinlikle doğru değil ve iki tarafı da fazlasıyla yıpratır. Sürekli bunun yapıldığını hissetsem sanırım ben de boşanmayı düşünürdüm.
Sağolun kızlarBahane arıyor işte .. tamam desen tamam diyecek.. o kadar kolay olmamalı boşanan bile surundure surundure olmalı böyle adamları
Sanki bana karışırsan boşanırım demiş gibi ama ikinci ihtimal de oruç siniriyle söylemesi ki yine de demesi hiç içime sinmedi hiç. Öfkem bir nebze olsa dinmiyor. O lafı ona yediresim var ama bi kavgayı daha kaldıracak gücüm yok, sakince konuşsak ama imkansız. İkimiz de dünden sinirliyiz ve aç aç insan yükseliyor, yakın zamanda basit bi sebepten uzun süre küs kalıp bi de bu olay eklenince tahammül bende de kalmıyor. İlla onun etkisi vardır off ama normalde öncesi sonrası olsun olmasın, hiç sakince konuşup tatlıya bağlamadık ki. Bir laftan soğudum resmen. Barışsam dahi düzelmez sanırım, çok karışığımAldatma suçlu psikolijisi üstte çıkmış aklınca göz dağı vermiş boşan yada boşanma diyemem ama bir yerde sıkıntı var. Dikkatli ol
Birşeyleri abartmayı ne çok seviyorsunuz ya.
Sağolun kızlarTepkinizde hakli olup olmadığınızı siz aynisini yapsaniz (şöyle kaslı ve yakışıklı erkek profilleriyle) onun vereceği tepkiye göre karar verin bence. Çok sıradan ve hiçbir manası olmayan bir şeyse sıkıntı yok.
Sağolun, valizini kapıya koy diyorsunuz da, sebep; facebookta arkadaş önerisine bakmak olunca cidden delilik olur bu. Sanal da olsa yazışarak aldatsa zaten ayrılıcamBak tatlım bende senin gibiyimdir eşimi çok kıskanırım eminin nir sürü yorumda fikir ayrılıkları olmuştur bu benim yaşamıma ve fikirlerime dair düşüncem dir katılıp katılmamak sana kalmış şimdi erkekler böyle bu değişmez merkalı tipler miş megersem bu seni aldatıcak illa degil ya da alladatı şimdilik merak etti ve baktı sakın güvenme beni aldatmaz diye ama beni aldatır kocam diyip adamın yakasınada yapışma eşine güvrn 4 yıllık evilisin az çok karakterini bilirsin bu 4 srne içinde eşin bir çok şeye bakmıştr zaten sadece onunla ses tonun naif veanlıyorum seni ve tanıyorum şeklinde konuşmayı dene eski alışkanlıklarından vaz geçmesi gerektiğini evli olmanınz geregiyle her türlü gereksinimin send eoldugunu ona anlat ve adamı kışkırtıp daha da bu tarz şeylere yönledirme yasak olan cazip olur bu yasak degilyanlış bunu istemediğini eger aynısını srn yaptıgında ona yaralanabilceğini ve incittiğini anlat zamanla işe yarar ve bu süreçte telefonunu karıştırma bir süre sonra hafiften kontrolu eline al ve habersiz karıştr bir şey bulsanda anında tepki verme ve ikinci uyarında bulun sakin şekilde baktın devam ediyor koy valizini kapıya onada sor namusuyla evindr oturan kadın mı yoksa ne oldugu belirsiz insanlar mı bunlara ragmen devam ederse umutsuz vaka derim ve boşanmalısın bu tarz adamlar 40 lı yaşlarında karılarını aldatabilme oranları yüksrk haberimiz olsun
Bak erkekler meraklı belirtiğim gibi üstüne gidersen burda kast ettiğim bunun yanlış oldugunu kavga etmedrn anlatmak çünkü biz kavga ettikcr adam arayışa giriyor sizin arkadaş önerisinr bakmasıda bunun göstergesidir. Bir şeyi yasaklarsan salak gibi ona yapışıyorlar bilesin zaten brn bakmasınada katlanmıyorum diyosan bugun boşa rn iyisini yapmış olursun çünkü hep bakıcak bizim yapmamız gereken aadece kendinr baktırmak fogalarında bu var erkeklerin en imanlısı bile namaz kılıp gelrn giden karıya bakar yakında sanaldan da yazışır bunu düşünüyorsan zaten şimdi ayrıl ama uyarıp halen devam ediyorsa kapıya koy valizi demek istedim siz bilirsiniz bana kalırsa hemen ayrılın çünkü bı şekilde davranmaya devam edersiniz o adam milletle yazışır şimdi yapmasa bilr 50 sinde bunu yaparSağolun, valizini kapıya koy diyorsunuz da, sebep; facebookta arkadaş önerisine bakmak olunca cidden delilik olur bu. Sanal da olsa yazışarak aldatsa zaten ayrılıcam
Uzun süre kus kalmanıza yol açan olay neydi ki?Sanki bana karışırsan boşanırım demiş gibi ama ikinci ihtimal de oruç siniriyle söylemesi ki yine de demesi hiç içime sinmedi hiç. Öfkem bir nebze olsa dinmiyor. O lafı ona yediresim var ama bi kavgayı daha kaldıracak gücüm yok, sakince konuşsak ama imkansız. İkimiz de dünden sinirliyiz ve aç aç insan yükseliyor, yakın zamanda basit bi sebepten uzun süre küs kalıp bi de bu olay eklenince tahammül bende de kalmıyor. İlla onun etkisi vardır off ama normalde öncesi sonrası olsun olmasın, hiç sakince konuşup tatlıya bağlamadık ki. Bir laftan soğudum resmen. Barışsam dahi düzelmez sanırım, çok karışığım
Hatırlamıyorum bile o kadar sebepsiz ki, kavga bile yok ortada ve küslük dediğim adı küslük, sofraya beraber oturuyoruz, yardım ediyor, hatta kahve bile yapıp getiriyor, gülümsüyor, anlayacağınız benden bekliyor adımı. Bana ışık yakıyor, ben de konuşsam zaten barışıcaz. Beni karşısına alıp, böyle yapmayalım bak vb konuşmalar yapmıyor. Senelerce aralıklarla oluyor bu şekilde. Ben hep; “bak yine ben barıştım” diye gülümüyordum, o da uzatmıyordu. Hatta tatlı dille, “bana bir cümlecik cümle söyleyip gönlümü alsan ben zaten uzatmam ki” diyordum. Bunu bile bile 1 cümle söylemiyor inatla. Benim ne kadar huzurumun kaçtığını da biliyor. Ama en son küstüğümüzde daha yeni, düşünün, muhtemelen üstüste olduğu için en son gerildik. Ne diyordum, en son kavgasız küsmüştük hatırlamıyorum bile, bu sefer hayret ki benimle ilgilendi, gülümseyerek fotoğraflar gösteriyor aa bak vb. Bir iki baktım sonra yine gardımı aldım. Tamam o bana kırk yılın başı yaklaştı 1-2 gün ama aralıklarla, günde 2 yaklaşımdır. Benim de uzatmamam ve tavır almamam gerekirdi ama kırk yılda bir olduğu için demek yola gelme ihtimali var, 1-2 güne beni karşısına alır diye düşündüm, tavrımı da sert koymuştum, diğer zamanlar gibi gülmüyordum, ciddiyetimi, tavrımı anlar da 1-2 cümle konuşma yapar sandım, o da bi ümit işte. Yine olmadı. Ramazanın ilk sahur gününün gündüzü işte, bana “günaydın” dedi. Ben de günaydın dedim, (ramazana küs girmemek için uzatmadım) ama barıştık da ne oldu, yüzüp yüzüp kuyruğunda yine karşısına alıp konuşma yapmasını sağlayamadım. Kendimi eleştiriyorum evet; daha yeni küslükten çıkıp kavga ettik, abarttım evet. Ama ben de şunu anlayamıyorum ; bir cümle etmek zor mu ikimizin de mutluluğu için. İşten geldi sabah; uyanır birazdan. Tamam asla ben adımı atmıcam, tükürdüğümü yalar gibi; ama napıcam cidden bilmiyorum, diğer küslükler gibi de olmamalı. Çok uzattım ama ; hemen boşanma cümlesini sorarak dillendirmek istemiyorum; yine böyle küs devam maalesef huzursuzca. Bi şekilde barıştığımızda da ; sen bana bi cümleler demiştin neydi onlar dicem kendimden emin şekilde; bakalım cidden oturup boşanma olayına girecek mi, yoksa pişman mı? Ve o arkadaş önerisi konusunu da sorucam; öneri diye baktım diyorsun tamam adı üstinde facebook önerisi, ben de bakarım ama sen bayanı merak edip niye erkeği etmedin, o erkek belki senin akraban, niye etmedin dicem. Emin olduğum tekşey; ben o hesap sorma tavırlarını gösterip, açık seçik kızın profiline bakmışsın diye çemkirip, sonra da eyvallah dersem, taviz vermiş ve kabullenmiş olurum. Başta görmemezlikten gelsem veya şaka yollu ok di. Ama şimdi sanki kabul ettim de affettim oldu diye, daha rahat takılacak. Bi yol bulmam lazım iyi değilimUzun süre kus kalmanıza yol açan olay neydi ki?
SağolunBak erkekler meraklı belirtiğim gibi üstüne gidersen burda kast ettiğim bunun yanlış oldugunu kavga etmedrn anlatmak çünkü biz kavga ettikcr adam arayışa giriyor sizin arkadaş önerisinr bakmasıda bunun göstergesidir. Bir şeyi yasaklarsan salak gibi ona yapışıyorlar bilesin zaten brn bakmasınada katlanmıyorum diyosan bugun boşa rn iyisini yapmış olursun çünkü hep bakıcak bizim yapmamız gereken aadece kendinr baktırmak fogalarında bu var erkeklerin en imanlısı bile namaz kılıp gelrn giden karıya bakar yakında sanaldan da yazışır bunu düşünüyorsan zaten şimdi ayrıl ama uyarıp halen devam ediyorsa kapıya koy valizi demek istedim siz bilirsiniz bana kalırsa hemen ayrılın çünkü bı şekilde davranmaya devam edersiniz o adam milletle yazışır şimdi yapmasa bilr 50 sinde bunu yapar
TeşekkürlerGalşba ben çok genişim. 1 yıl bile olmadı evleneli eşimde bakmıştı.üzüldüm ama bişey demedim. Daha sonra takip ettim gelen hiç bir öneriye bakmamış. Adamları boğmaya gerek yok
Size bır sır vereyim.
O tarz profillere ben de tıklayıp bakıyorum bazen.
Tamamen meraktan
SAğol. Aynısını ben de düşünmüştüm belki önceden plan yaptı, bir daha olursa ayrılırm diye bıktı. Ama o zaman şunu deseydi, “böyle küs olmuyor bak, birbirimizi anlayalım, şöyle böyle yapalım” ama o hiç açıklama yapmadı. Allah kabul etsin, haklısın , üzgünümE Ece- bak kendin de diyorsun sebebini hatirlayamayacagim kadar küçük bir neden ama "küstük" ..sonra da adamın kahve yaptığını ,sana gulumsedigini ..vs..pekcok adımını (sana göre adım olmayabilir) sayiyorsun..ama gene kus kaldık diyorsun ya !bence sen sürekli eşine küsen ,naz yapıp eşinin onun sürekli gönlünü yapmasını bekleyen bir mizactasin ..bu karşı taraf için yorucu gelmiş olabilir ,sana adım atarken içten içe "bu son..bir daha bana böyle davranırsa adım atmayacagim, olmuyorsa da sürdürmenin anlamı yok" kararını vermiş olabilir. Surekli açtık ,açtım bu yüzden yukseldim diyorsun 10 yasindaki çocuğum niyetleniyor 2.5 yaşındaki kardeşi tepesinde zipliyor saçını başını çekiyor da öte git demiyor ona..üstelik orucun sagdece yemek yememek olduğunu saniyor yani egodan arınma,nefsini törpüleme felsefesine vakıf bile değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?