bir lafindan ayrılalım demesini sacma buldumQUOTE="Ece-, post: 63615984, member: 988446"]
Oruçlu oruçlu hâli olmaz yapmaya, tokken başka zamanlar olsa tamam da.
İyi hoş diyorsun da, ben önerilerden tıkladığı ptofil yüzünden ona çemkirdim, hani Allah korusun aldatsa da bapırsam, o da bana boşanalım dese haklısın.Yavrum esin çok zeki bir adam..Alttan alıp açıklamaya çalışsa sen efelenecek ..bosanmakla bile tehdit edebilecektin.İlk o bosanalim dedi..şimdi sen alttan alıp kendini affettirmeye calisiyorsun
Olsun bak kocanın taktigiyle bundan sonra eline adamın telefonunu bile almaya cekineceksin...seni bosayacagi filan yok ..Eşine "beni istemeyen bir insanla evli kalamam ama ben yuvamin başındayım, madem boşanmayı isteyen -yuvamizi yıkmak isteyen sensin evden sen ayrılacaksın,ailelere de karım sanal ortamda kadınların profillerini incelememe izin vermiyordu huzursuzluk çıkarıyordu oysa ben huzurlu bir şekilde kadınların profilini incelemek istiyorum ..ben de bu yüzden yuvamı yikiyorum diyeceksin..boşanma evraklarina da bu sebebi yaz ben hemen imzalarim" ..şeklinde konuşunİyi hoş diyorsun da, ben önerilerden tıkladığı ptofil yüzünden ona çemkirdim, hani Allah korusun aldatsa da bapırsam, o da bana boşanalım dese haklısın.
SağolAmma gereksiz tantana yapmışsın.
Böyle küçük seyleri dağ yapip huzur bozan insanlarla neden evli kalınıyor, gerçekten anlamiyorum.
Peki bi altınızda yazan arkadaşın yorumunu nasıl buluyorsunuz. Piskolog olduğunuzu görmüştüm, yazan arkadaşların çopunun önerdiği gibi abarttım ve ciddiye almayayım derken biraz kafam karıştı.Bu kadar drama quenn olmayın gözünüzü seveyim.
Kocanızı kıskandınız, gördüklerinizden rahatsız oldunuz bunu anlayabilirim ama her sorunda yükselmek zorunda değilsiniz, espriye vurun,
'Elin hatunlarına bakma kocacım bana bak' deyin,
Çok bozulduysanız hafiften tehditli espri yapın,
Gözünü oyarım senin deyin,
Ciddi ciddi kavga çıkarmaya ne gerek var?
Gereksiz atraksiyonlar.
İnanın savunma amacıyla değil, mesajınız aklımı karıştırdı, karar vermiş de değilim birşeye. Düşünüyorum da şöyle birşey, hem ramazan vakti (ramazanda otobüs şoförleri vb herkes sinir yaşar bilirsiniz) oruçluykennkavga çıkarma amacı ya da başka düşünceleri olamaz. Dinen değil sadece, insan o kadar geriliyor ki, plan yapmasına şuan için imkan yok. Velevki sizin dediğinizi önerdim, afedersiniz ama bana deli derler profile baktığı için bunları yaparsam. Özellikle arama tuşunda aratsa, iletişim kursa ok da, baktı sadece. Baktığı bayanların diğerleri akraba, komşu vb. Sadece o önerilen kadın o şekildeydi. Yani bakmasının sebebi aldatmak diye ortalığı yıkarsam, komik olur ciddenOlsun bak kocanın taktigiyle bundan sonra eline adamın telefonunu bile almaya cekineceksin...seni bosayacagi filan yok ..Eşine "beni istemeyen bir insanla evli kalamam ama ben yuvamin başındayım, madem boşanmayı isteyen -yuvamizi yıkmak isteyen sensin evden sen ayrılacaksın,ailelere de karım sanal ortamda kadınların profillerini incelememe izin vermiyordu huzursuzluk çıkarıyordu oysa ben huzurlu bir şekilde kadınların profilini incelemek istiyorum ..ben de bu yüzden yuvamı yikiyorum diyeceksin..boşanma evraklarina da bu sebebi yaz ben hemen imzalarim" ..şeklinde konuşun
En başında bunu demeliydi konu sahibi ..ama gitmiş gerilim yaratmış ..konu sahibi artık "askitoom ,minnosum ,çay demliyeyim mi" dese adamın diline tekerleme gibi yerleşir her tartışmada bosanalim lafiBu kadar drama quenn olmayın gözünüzü seveyim.
Kocanızı kıskandınız, gördüklerinizden rahatsız oldunuz bunu anlayabilirim ama her sorunda yükselmek zorunda değilsiniz, espriye vurun,
'Elin hatunlarına bakma kocacım bana bak' deyin,
Çok bozulduysanız hafiften tehditli espri yapın,
Gözünü oyarım senin deyin,
Ciddi ciddi kavga çıkarmaya ne gerek var?
Gereksiz atraksiyonlar.
Anemnez de ben de PDR eğitimi aldık.Peki bi altınızda yazan arkadaşın yorumunu nasıl buluyorsunuz. Piskolog olduğunuzu görmüştüm, yazan arkadaşların çopunun önerdiği gibi abarttım ve ciddiye almayayım derken biraz kafam karıştı.
Tabii ki en başında demeliydi artık geçmiş olsun.En başında bunu demeliydi konu sahibi ..ama gitmiş gerilim yaratmış ..konu sahibi artık "askitoom ,minnosum ,çay demliyeyim mi" dese adamın diline tekerleme gibi yerleşir her tartışmada bosanalim lafi
Çok yanlış yapmışsın ,bu olay senin de davranışlarını bir düşünmen için fırsat olsun ..sen sofrani hazırla bak iftar yaklaşıyor ,esin birşey demezse zaten oturur iftar yaparsınız ..konuyu tekrar acmazsin bile..ama gidip hala bosanalim derse sana ben yuvamı yikmam istiyorsan sen yik dersinİnanın savunma amacıyla değil, mesajınız aklımı karıştırdı, karar vermiş de değilim birşeye. Düşünüyorum da şöyle birşey, hem ramazan vakti (ramazanda otobüs şoförleri vb herkes sinir yaşar bilirsiniz) oruçluykennkavga çıkarma amacı ya da başka düşünceleri olamaz. Dinen değil sadece, insan o kadar geriliyor ki, plan yapmasına şuan için imkan yok. Velevki sizin dediğinizi önerdim, afedersiniz ama bana deli derler profile baktığı için bunları yaparsam. Özellikle arama tuşunda aratsa, iletişim kursa ok da, baktı sadece. Baktığı bayanların diğerleri akraba, komşu vb. Sadece o önerilen kadın o şekildeydi. Yani bakmasının sebebi aldatmak diye ortalığı yıkarsam, komik olur cidden
Evet şuan diyememEn başında bunu demeliydi konu sahibi ..ama gitmiş gerilim yaratmış ..konu sahibi artık "askitoom ,minnosum ,çay demliyeyim mi" dese adamın diline tekerleme gibi yerleşir her tartışmada bosanalim lafi
Çok şaşırdım bu tesadüfe. Apayrı yorum yazıncaAnemnez de ben de PDR eğitimi aldık.
Bir çok konuda da benzeri yaklaşım ve yorumlarımız olur.
Bununla birlikte ikimiz de hiç tanımadığımız birinin sorununa kendi bakış açımızla uzaktan yorum yapıyoruz.
Ben yapı itibariyle küçük olayları büyütmeyi tercih etmeyen biriyim.
Yerinizde olsam pide için teşekkür mesajı atıp alttan almazdım çünkü eşinizin boşanma lafı hoş değil ama boşanma konusunu da köpürtüp, şu anda işi büyütmezdim.
Bir iki gün sonra ikimiz de sakinken,
boşanma lafının beni rahatsız ettiğini,
böyle bir düşüncesi varsa oturup konuşmak istediğimi söylerdim.
Siz herkesln yorumunu değerlendirip,
kendi yol haritanızı belirleyin.
Yuvamı yıkmam demek de işte kabullenmek. Benim onun yaptığını yanlış anlamış gibi olmam lazım. Çok yordum sizi. Başımın çaresinde devamında ben bakayım. Sağolun. Eşim işte gece çalışacak. Bakalım inşaallah hayırlısı olsunÇok yanlış yapmışsın ,bu olay senin de davranışlarını bir düşünmen için fırsat olsun ..sen sofrani hazırla bak iftar yaklaşıyor ,esin birşey demezse zaten oturur iftar yaparsınız ..konuyu tekrar acmazsin bile..ama gidip hala bosanalim derse sana ben yuvamı yikmam istiyorsan sen yik dersin
İyi akşamlar arkadaşlar . Konu eşim .Hiç hesapta olmayan şeyler oldu. İyi diilim. Lütfen bana suç bulun da haketmediğim muameleyi görmüş olamayayım. Ramazan, oruçluyuz. Cümle bile yazamıyorum ki şuan. Evde gayet sorunsuz geçiuordu. Kısa yazmaya çalışıcam.Telefonuna öylesine bakıyordum. Daha doğrusu facesine. Aklıma gelen bi olumsuzluk yoktu. Fotoğrafımıza yorum yapmışlar falan öylesine bildirimlere bakıyordum, vakit geçiyor. Arkadaşlık önerin var yazıyor yaa, atıyorum gamze, sevgi. İki kadın, biraz daha aşağı indim erkek. Dedim ki sen bu kadınlara tıklamışsın beyaz renk olmuş. Ramazana tıklamamışsın. Demekki bayanları merak etmişsin. Hem de biri çıplak çıplak foto. Kızlar profilinde telefonu var farklı şekillerdd seslenmiş kadın, yazmış beni arayın vb erkeklere, bi sürü fotoğraf. Diyor ki cinsellik mi yaşamışım sanki bakmışım derken ben nasıl böyle bişey düşünürsün, bakarsın denek ki devamı da gelir vb çemkirdim tabi ki. İkimiz de oruçluyuz. Titricem . Yemek yeme hissim gitti resmen. O da bana demez mi “biz senle yapamıcaZ, ayrılıcaz galiba” dıaşrdan okuyabilir buraya girdiğimi görmüşse. Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı. Erkenden işe gitti, gececi bugün
Sizin bu konuda takıldığınız mesele facedeki kadın meselesi değil, eşinizin "biz senle yapamayacağız, ayrılacağız galiba" tepkisi....Kızlar ben o cümleleri hakettim mi yani ben titrerken bile o an ayrılma düşüncesi aklıma gelmedi. 4 seneye yakın evliyiz. Bi anda ne oldu. Bilmiyorum ne yapacağımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?