Başlık Bulamıyorum

Ben de çok severim yastıkla uyumayı.Bir tane normal üstünde uyuduğum yastığım var yumuşacık bir tane de biraz daha büyük yastıığım var duvar soğuk olduğu için duvar kenarındadır sağa dönddüğüm zaman sarılırım ona.Sol tarafıma döndüğümde ise yorganımı büzüştürüp ona sarılırım.Yani illa birine sarılırım.Yüz üstü yattığımda da kollarımı normal yastığa geçiririm ona da sarılırım.

bende 2 yastık kullanıyorum ama başımın altına ikiside,çift yastık olmadan asla uyuyamam ben,alışkanlık sanırım...
yanlarıma falan koyamam,sonra nasıl sarılıcaz:)))
eşimde öyle bi takıntı yok,nasılsa sende yedeği var,benimki düşerse seninkilerin alırım birini diyor
eskidenmiş bir yastıkta kocamak hey yavrum heyyy:)

:) evet gerçekten komik bir durum ama her insanın böyle alışkınlıkları vardır nekadardır elisin bilmiyorum :) daha yeniysen alşknlğndan vazgeçmen zaman alır tabi:) ayrıca bunu kendine şartla ve ypma ben olsam bende rahatsız olurum yatakta bir sürü yastık eşine sarıl uyu şekerm yastığa ne gerek var

tek yastıkla yattığım halde eşimle yatağa sığamıyorum ki birde 4 yastıkla yatayım:))
heralde eşimin öyle bir alışkanlığı olsa bende kızardım:)) rahatıma düşkünüm yayılıp yatmayı seviyorum:))

Bende hamileliğimden sonra 2 yastıkla yatmaya başladım. Biri doğal olarak başımın altında, diğeri ise bacağımın arasında.

4 yastık çok ama ya, ayağınızın altındakinden vazgeçin bence.

Sonra da iki yana aldığınız yastıklardan birinden vazgeçin, biri başınızın altında olsun, diğerini de ne tarafa dönerseniz o tarafa taşıyın.

Eşin bence yastıklara sukretsin ya yatakta dönme dolap gibi dönen bi karısı olsaymış napcakmis?:) mesela ben 10dk bi mutlaka ya sağima doncem yada soluma..bazen yatılı misafir geldiğinde ablam la uyurum bin pişman olur benimle yanımda uyuduguna ..sabah kalktığımda bütün gece hamallık yapmisim gibi sırtım ağrıyor.sabaha kadar kaç kere döndüğümü siz düşünün artık .şimdi bekarım sorun yok ama evlenince bu yüzden çok tartisacagim kesin..

biraz alışkanlıkla birazda zevkle alakalı bişey sanırım
eşim ben toplam 4 yastığımız vardır yatakta böyle rahat ediyoruz..
birde ben kocamaaan bir yatakta uyumayı seviyorum öyle rahat ediyorum
bizim karyolamız yuvarlak ve çapı 3 metre :) odanın 3te 2si yatak
ne güzel maaaile yatabiliyoruz ..
biraz istek zevk alışkanlı hepsi ..
sorun olabilecek bişey değil ama eşinize rahatsızlık veriyorsanız bu alışkanlığınızdan vaçgeçmeye çalışmalısınız bence

Bendede vardı bı ara .. Bacaklarınızı koydugunuz yerde rahat edemıyorsanız, sureklı donup yada hareket etmek durumunda hıssedıyorsanız.. Huzursuz bacak sendromu olabılır..Tabı doktor degılım teshıs koyayım..Cok sıkayetcıysenız doktora danısabılırsınız.

ben yatakta yastık koyacak yer bulamıyorumki bu kadar doldurayım yastıkları.
bi tarafta emmek isteyen velet, diğer tarafta mememe dokunarak uyumaya çalışan velet, diğer tarafta eşim...
yatakta sadece bir tarafıma yatabılıyorum ondada kıpırdamak ne mümkün!!!!

Asla bir insana sarılarak uyuyamadığım için eşime değil yastığa sarılarak uyurum. Başımda bir tane, sarıldığım bir tane eğer fırsat olursa bacağımın arasına da koyarım.

BENDE VARIM, BAŞ YASTIĞIM, SARILMA yastığım, iki tanede salonda köşe yastıkları olurya onlar var, sabaha kadar onlarla cebelleşirim, bi birini atar diğerini alırım bi birine sarılırım bildiğin gibi değil, o yüzden yatağı büyük aldık

Kusura bakma arkadaşım, fakat biraz okurken gülücüme gitti. :)
eşin haklı, sarılmak istiyor, sarılamıyor. yada hani dizi oyuncuları beren saat, kıvançla çektiği o sahnesinde ama aramızda yastık var demiştiya onu hatırladım birden :))

başına, bacağına yanına falan aslında sağlıklı yastıklar. tv dede hep çıkardı duyardım. hatta sırt üstü bille yattığımızda, baldırların altınada koyun derlerdi.
ben yapmıyorum, fakat sende şimdi alışma var. ilk önce yastiğin birisini eleyerek uyuyabilirsin, ona alışınca, başka bir yastık da çıkararsın. öyle böyle derken bir başına, birde bacağının arasına koyarsın. bukadar. :)) eşin biraz artık sinilenmiş o normal. yataklar zaten küçük. birde yastıklar olunca artık adam çağız kanepeye gider yatar benden söylemesi :)
psikolojikle hiç bir alakası yok canım rahat ol. :)

Elossa arkadaşım, çok güzel bağladın :) eskidenmiş bir yastıkta kocamak :)) herşey zaten eskilerde kalmadımı :)))

Yorumları okudukça anladım ki ben anormal biri değilim :)) dün gece yatmıyor musun dedim yastıklarını kaldırırsan yatacağım dedi valla yakında kanepelerde yatabilir. Sabah dedim ki şöyle iki metre genişliğinde bir yatak alalım dedim. Tabi tabi diyor artık yastıkların sayısı sekize çıkartırsın dedi. Eşim aslında doktor psikolojik ömrüm boyunca birine sarılma ihtiyacı duymuşsun diyor tabi aklı sıra espri yapıyor. Bir kere görümcemde kalıyorduk eşim ablasına bize beş yastık vermen lazım demişti herkes gülmekten kırılmıştı.

Son düzenleme:
alışkanlıkların neyse odur canım nıye bu kadar uzuldun kı... bende toplam 4 yastık koyuyorum yataga esım yastıksız yatar bende ya yana koyarım yada cıft yastık yatarım. sen onu az yastıkla yatısyosun dıye sorguluyomusun? anlayıslı olmak gerek bunca yılın alıskanlıgı 2 gunde degısmez :) uyurkende rahat edemıceksek nerde edıcez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…