- Konu Sahibi talimterbiye
-
Aslında saçma ve komik bir konu ama merak ediyorum yatakta üç dört yastıkla yatan tip sadece ben miyim. Herkes yatakta bir baş yastığıyla uyur ben dört yastıkla uyuyorum. Biri başımda, iki yastık yanlarımda, bir yastık da ayağımın altında. Bekarken sorun yoktu evliyim ve eşim bu duruma başta gülüyordu ama şimdi kızıyor. Daha dün yatağın içini yine yastık doldurmuşsun diye hepsini alıp yere attı. Hiçbirini almıyorsun diyince öyle yattım inanır mısınız gece sürekli döndüm durdum uyuyamadım ayağımın altında yanlarımda boşluk hissi. Eşim seninki psikolojik manyaklık diye söylenip duruyor.
Aslında saçma ve komik bir konu ama merak ediyorum yatakta üç dört yastıkla yatan tip sadece ben miyim. Herkes yatakta bir baş yastığıyla uyur ben dört yastıkla uyuyorum. Biri başımda, iki yastık yanlarımda, bir yastık da ayağımın altında. Bekarken sorun yoktu evliyim ve eşim bu duruma başta gülüyordu ama şimdi kızıyor. Daha dün yatağın içini yine yastık doldurmuşsun diye hepsini alıp yere attı. Hiçbirini almıyorsun diyince öyle yattım inanır mısınız gece sürekli döndüm durdum uyuyamadım ayağımın altında yanlarımda boşluk hissi. Eşim seninki psikolojik manyaklık diye söylenip duruyor.
bende 2 yastık kullanıyorum ama başımın altına ikiside,çift yastık olmadan asla uyuyamam ben,alışkanlık sanırım...
yanlarıma falan koyamam,sonra nasıl sarılıcaz:)))
eşimde öyle bi takıntı yok,nasılsa sende yedeği var,benimki düşerse seninkilerin alırım birini diyor
eskidenmiş bir yastıkta kocamak hey yavrum heyyy:)
Elossa arkadaşım, çok güzel bağladın :) eskidenmiş bir yastıkta kocamak :)) herşey zaten eskilerde kalmadımı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?