Başlık Bulamıyorum

Üzülmek değil de eşimin esprileri ve konuşmaları bazen canımı sıkıyor neredeyse her gece aynı muhabbet evlendiğimiz ilk zamanlar sesi çıkmıyordu. Bir ara üç dört hafta ayrıydık bana tuttu sen yokken öyle rahat uyudum ki demez mi güya espri yapıyor ama ben bazen bu esprilere gıcık oluyorum

Bende yatarken normalde tek yasti kullaniyorum ama uyandigimda kafamin altinda ne yastik oluyor nede uzerimde yorgan basimin oldugu yerde ayaklarim ayaklarimin oldugu yerde basim oluyor annem ve kardesim senin uzerini ortmekten biktik diyorlar cok deli yatiyorum ben.

benim esimde bir tane uzun iki tane kücük normal yastikla yatardi
cok ilginc gelmisti
sonra uzun yastik gitti iki kücük yastik kaldi
ee yatakta yer kalmiyordu sanki :)
simdi bende alistim bende iki yastik kullaniyorum esimde
bu arada hamileyken o esimin uzun yastigini kullanmistim
inanilmaz rahat birsey

Benim eşimde iki yastıkla yatar bazen '' kumamı koynuna almışsın yine'' diye takılıyorum:)
Şimdilerde bende gebeliğimden dolayı bacak arama yastık koyuyorum. Şahtık şahbaz olduk şükür

Ben de genelde 2 bazen de 3 yastıkla uyuyorum. :)
İkisini başımın altına koyuyorum birine de sarılıyorum.
Bence çok büyük bir sorun değil =)

benım yatağımda okadar yastık olsa yastıkları yatakta bırakır yerde uyurdum eşim bile fazla geliyo 9 yıllık evlilikten sonra

Al benden de o kadar.Yaklaşık 3 yıldır paşam olduğundan beri bende oğluşumla yatıyorum ve karnıma yada kucağıma yastık koymaz isem uyuyamam.Yani yatağımda mutlaka kucağımda bir yastık olacak olmalı.Yoksa uyku tutmuyor.
Eşim zavallı kocişimde o koltuk senin bu koltuk benim arada bir kıvrılıyor işte yanımıza.

Benim eşimde iki yastıkla yatar bazen '' kumamı koynuna almışsın yine'' diye takılıyorum:)
Şimdilerde bende gebeliğimden dolayı bacak arama yastık koyuyorum. Şahtık şahbaz olduk şükür

Yalnız değilmişim bunada şükür.Tek ben miyim diye düşünür dururdum arada.

Iki normal yastik, bi tanede ayicik seklinde bir yastikla yatiyorum
Ve ayicigima sarilmadan, veya en az kafasina basim degmeden uyuyamiyorm hayir ilkokul ogrencisi degilim, hatta ortaokul ve lise bile bitti.. hatta uni bile. ya ben esek kadar insan oldum ama ayicigimsiz asla !

bende önceden kafamın altına birde kafamın üstüne yastık koyuyordum.kulaklarımı yastıkla kapatıyordum dışardan gelen hiçbir sesi duymamak için.annem kafamın üstünden alırdı yastığı " birgün boğulacaksın e kızım" ben yine o gittikten sonra yine koyardım kafamın üstüne.şimdi o huydan vazgeçtim.şimdi kafamın altında 2 yastıkla uyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…