baslik bulunamayan sorun var

ŞÜKREDİN VE BÖYLE DÜŞÜNMEKTEN VAZGEÇİN. ŞÜKREDİNKİ O KULAĞINIZ DUYUYOR GÖZÜNÜZ GÖRÜYOR...

Canın çok sıkılıyor sanırım,kendine kendşn hariç uğraşacak başka şeyler bulsan daha iyi olur sanki diye düşündüm şu an:KK57:

Eki Görüntüle 1791522 Selam KK nin guzel hatunlari bu aralar kendime sarmis durumdayim. Yazip paylasayim dedim.

Aynayi ne zaman elime alsam yuzumde bir egrilik(yamukluk) var. Biliyorum insanlarin yuzleri simetrik degildir ancak bu beni giderek daha da rahatsiz etmeye basladi. Her gordugum insanin suratini incelemeye benimle ayni midir? degil midir? diyerek kusur aramaya/kendime arkadas gezmeye basladim.

Sorunum su ki. Yuzumun sag kismi mutlu bir yuz gibi daha yuvarlak cene kismim daha disari dogru.Sag gozum daha normal bakiyor,kas yapisi bile digerine gore daha iyi, kulagimin sekli kafama daha uyumlu, minik.
Gelgelelim yuzumun sol kismi daha aglak bir ifadeye sahip ve sol yanak,cene kismim baska bir surata aitmis gibi saga gore daha ice cokmus halde. Kasimin seklide asagi dogru egimli ve sol kulagim sagdakinden buyuk(kepce) ve gozum daha pasif bakiyor (sehlalikta var).

kucukken annem yatagimin konumundan dolayi hep sola yattigimi soylesede kulagimin neden kepce olduguna aciklama getiremiyor(um). saclarimi soyle rahatca toplayip gerine gerine gezemiyorum. tek kulaktan ameliyat olsam yuzumdeki orantisizliktan yine egri gorunur diye endiseleniyorum. isin icinden cikamadim, siz olsaniz ne yapardiniz?

Not: taninmayacagimi bilsem resim eklerdim

edit: resim ekledim
edit2: resmi kaldirdim
şaşırdım; bence sen takıntı yapmışsın

Back
X