başlık dahi bulamadım..

avvago

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
51
17
13
Merhaba kadınlar kulübü. Bir derdim var.Nerden nasıl başlarım bilmiyorum.Yeni üyeyim ve belki konuyu fake bile zannedebilirsiniz ama kimseye anlatmazsam kafayı yiyecektim.
4 kardeşiz.Bir abim var.22 yaşında.2 sene önce esrar kullandığını farkettik.Ablalarımla birlikte fakat anne ve babamıza söyleyemedik.Daha sonra bir şekilde öğrenildi ve abim bırakacağına dair sözler verdi. Nasıl öğrendiğine gelecek olursakta babam abimin odasında mahkeme kağıdı buluyor.Abimle konuşuyor ve arkadaşlarıyla arabada esrar yakalattığını öğreniyoruz.Annem babam çok üzüldüler.Biz zaten biliyorduk şok olmadık yani..
Abimde bende şehir dışında okuyoruz. Bu ay mahkeme için Ankaraya geldi.Ve kişisel laptobunu getirmemiş evdekini kullanmış.Bende bugun eve geldim ve kısmet mi denir bilemem laptobumu getirmedim.Evdeki bilgisayarı açtım ve facebook sayfası açık kalmış.Mesajlara baktım bakmaz olsaydım keşke..Utanarak söylüyorum ki abim gay.Aslında beni utandıran öyle olmasından ziyade konuşmaları.Belki özel hayatına müdahele diyerek tepki gösterebilirsiniz ama amacım hala esrar kullanıp kullanmadığını öğrenmekti.Bir çok erkeğe selam yaş kaç gibi mesajlar gönderilmiş.Bazılarıyla konuşmuş ve s.kso yapmak istiyorum gibi şeyler yazılmış.Hatta bi adam ev adresini vermiş ve muhtemelen gitti oraya.
Ki benim kırılma noktam ev adresi veren adamlardan biri abime bir mesaj daha atarak tekrar evime gelmen çok rahatsız etti beni bir daha görüşmeyelim yazmış.Okuyunca yaşadığım utancı anlatamam.
Diğer konuya gelince babamın işçileriyle esrar,şeker hakkında konuşma yapmışlar.Yani onlarda kullanıyor.Hatta annemin kuzeninin oğluyla epey bi bu konu hakkında görüşmüşler kaynatalım vs diyerek.
Bir başka arkadaşı ise bayılmışsın az iç azz yazmış.
Bu olayı sadece ablam ve ben biliyoruz.Ben bugün öğrendiklerimden sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece paylaşmak istedim

Eşcinselliği sizi ilgilendirmemeli. Kendisi gelip size söyleyene kadar bu konuda kimseye bir şey söylememelisiniz.

Babanızın işçileriyle esrar konuşması ayrı bir olay, illegal bir şey yapıyor üstelik babanızın çalışanlarıyla. Bu hiç hoş deği. Hala esrar kullanıyor olması da. Eğer abinizle ilişkiniz kaldırırsa abi hala kullanıyor musun, bak doğru söyle gibi laflarla biraz sıkıştırın önce.

Cinsel seçimine birşey diyemeyeceğim;
Fakat esrar alışkanlığı için mutlaka destek almalı.
anneme mutlaka bırakacağım dedi.Yemin etti.Biz onu kullanmışken yakaladık birkez.Annem sinir krizi geçirdi.Yemin etti ama tutmadı biliyorum.

Konuşkan biri değil.Yani karşısına geçsem geçiştirir adım giibi biliyorum. Ve babam işçilerinde dahil olduğuunu duysa kalp krizi geçirir.Ailemin öğrenmesi ne derece doğru bilmiyorum.

bence abiniz esrardan çok daha fazlasını kullanıyor.. o kullandığı maddeye ulaşmak için de bu cinsel tercihi kullanıyor yani para kazanmak için yapıyor..

yapabileceğiniz bir şey yok maalesef

Konuşkan biri değil.Yani karşısına geçsem geçiştirir adım giibi biliyorum. Ve babam işçilerinde dahil olduğuunu duysa kalp krizi geçirir.Ailemin öğrenmesi ne derece doğru bilmiyorum.
Yani kendi kullanması tamam yine kötü ama bunu üstelik babanızın çalışanlarıyla konuşuyor olması işi çok başka boyutlara taşıyor. Yarın öbür gün iş yerinde bir şey olsa çok fena patlar olaylar.
Açıkçası bilemedim ne diyeceğimi. Hassas konular bunlar.

Cinsel tercihi hakkında bir şey yapamazsınız, yapmayın da zaten.
Madde bağımlılığı için mutlaka yardım almalı. Bırakıcam dedi siz de inandınız mı? Madde bağımlılığından yardım almadan kurtulamaz malesef.

Allah yardımcınız olsun film gibi gerçekten çok üzücü bu yazdıklarınız.

Geleceğe dair planı yok.Sadece anı yaşamaya odaklı.Ve o mesajlar gerçekten midemi bulandırdı.Ne yapacağımızı bilmiyoruz
Gercekten cok üzücü bir durum. Ben olsam ne yapardim dusunmek bile istemiyorum. Allah yardimciniz olsun...

utanacak bi durum yok ortada esrar dışında.o da abinin hatası sizin değil.yanlıs ortamlar yanlı arkadaşlıklar,hemen kötü bi şekilde yargılamayın.cinsel ercihi kimseyi ilgilendirmez fakat her ikisi içinde bi uzmandan yardım aldırın ve sadece aile arasında kalan bi durum olsun bu.gecmiş olsun

Cinsel kimliği kendisini ilgilendirir ama diğer konu mühim. Babanızın duyarsa üzüleceğini düşünüyorsunuz ama bir de şöyle bir durum var, iş yerindeki çalışanlar ya da abiniz yüzünden iş yerinde bu tür bir olay olursa, babanızın başı hukuki olarak da derde girer ilgisi olmamasına rağmen.

Bu bağımlılığından kurtulmak için en iyisi bir kliniğe yatmalı.

yani başka adamlarla da konuşması evlerine gitmesi çok sakıncalı , hayatı tehlike mazallah bu da önemli konu bence özel deyip yok saymak olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…