Eşcinselliği sizi ilgilendirmemeli. Kendisi gelip size söyleyene kadar bu konuda kimseye bir şey söylememelisiniz.Merhaba kadınlar kulübü. Bir derdim var.Nerden nasıl başlarım bilmiyorum.Yeni üyeyim ve belki konuyu fake bile zannedebilirsiniz ama kimseye anlatmazsam kafayı yiyecektim.
4 kardeşiz.Bir abim var.22 yaşında.2 sene önce esrar kullandığını farkettik.Ablalarımla birlikte fakat anne ve babamıza söyleyemedik.Daha sonra bir şekilde öğrenildi ve abim bırakacağına dair sözler verdi. Nasıl öğrendiğine gelecek olursakta babam abimin odasında mahkeme kağıdı buluyor.Abimle konuşuyor ve arkadaşlarıyla arabada esrar yakalattığını öğreniyoruz.Annem babam çok üzüldüler.Biz zaten biliyorduk şok olmadık yani..
Abimde bende şehir dışında okuyoruz. Bu ay mahkeme için Ankaraya geldi.Ve kişisel laptobunu getirmemiş evdekini kullanmış.Bende bugun eve geldim ve kısmet mi denir bilemem laptobumu getirmedim.Evdeki bilgisayarı açtım ve facebook sayfası açık kalmış.Mesajlara baktım bakmaz olsaydım keşke..Utanarak söylüyorum ki abim gay.Aslında beni utandıran öyle olmasından ziyade konuşmaları.Belki özel hayatına müdahele diyerek tepki gösterebilirsiniz ama amacım hala esrar kullanıp kullanmadığını öğrenmekti.Bir çok erkeğe selam yaş kaç gibi mesajlar gönderilmiş.Bazılarıyla konuşmuş ve s.kso yapmak istiyorum gibi şeyler yazılmış.Hatta bi adam ev adresini vermiş ve muhtemelen gitti oraya.
Ki benim kırılma noktam ev adresi veren adamlardan biri abime bir mesaj daha atarak tekrar evime gelmen çok rahatsız etti beni bir daha görüşmeyelim yazmış.Okuyunca yaşadığım utancı anlatamam.
Diğer konuya gelince babamın işçileriyle esrar,şeker hakkında konuşma yapmışlar.Yani onlarda kullanıyor.Hatta annemin kuzeninin oğluyla epey bi bu konu hakkında görüşmüşler kaynatalım vs diyerek.
Bir başka arkadaşı ise bayılmışsın az iç azz yazmış.
Bu olayı sadece ablam ve ben biliyoruz.Ben bugün öğrendiklerimden sonra ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Sadece paylaşmak istedim
anneme mutlaka bırakacağım dedi.Yemin etti.Biz onu kullanmışken yakaladık birkez.Annem sinir krizi geçirdi.Yemin etti ama tutmadı biliyorum.Cinsel seçimine birşey diyemeyeceğim;
Fakat esrar alışkanlığı için mutlaka destek almalı.
Konuşkan biri değil.Yani karşısına geçsem geçiştirir adım giibi biliyorum. Ve babam işçilerinde dahil olduğuunu duysa kalp krizi geçirir.Ailemin öğrenmesi ne derece doğru bilmiyorum.Eşcinselliği sizi ilgilendirmemeli. Kendisi gelip size söyleyene kadar bu konuda kimseye bir şey söylememelisiniz.
Babanızın işçileriyle esrar konuşması ayrı bir olay, illegal bir şey yapıyor üstelik babanızın çalışanlarıyla. Bu hiç hoş deği. Hala esrar kullanıyor olması da. Eğer abinizle ilişkiniz kaldırırsa abi hala kullanıyor musun, bak doğru söyle gibi laflarla biraz sıkıştırın önce.
Geleceğe dair planı yok.Sadece anı yaşamaya odaklı.Ve o mesajlar gerçekten midemi bulandırdı.Ne yapacağımızı bilmiyoruzYapilabilecek hic bir sey yok. Bence bu durum hastalik veya cinsel tercih degil sapkinlik.
Yani kendi kullanması tamam yine kötü ama bunu üstelik babanızın çalışanlarıyla konuşuyor olması işi çok başka boyutlara taşıyor. Yarın öbür gün iş yerinde bir şey olsa çok fena patlar olaylar.Konuşkan biri değil.Yani karşısına geçsem geçiştirir adım giibi biliyorum. Ve babam işçilerinde dahil olduğuunu duysa kalp krizi geçirir.Ailemin öğrenmesi ne derece doğru bilmiyorum.
Gercekten cok üzücü bir durum. Ben olsam ne yapardim dusunmek bile istemiyorum. Allah yardimciniz olsun...Geleceğe dair planı yok.Sadece anı yaşamaya odaklı.Ve o mesajlar gerçekten midemi bulandırdı.Ne yapacağımızı bilmiyoruz
buna benzer bir konu daha açılmıştı çok benzettim buna
çok benziyor değilmi.evet bende hatırlıyorum o konuyu konu sahibi erkek kardeşi için açmıştı o ablasıydı diğer konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?