başlık dahi bulamadım..

çok üzücü bi durum.
sizce neden böyle şeylere yöneldi.
Hayatta tutunduğu bi duygu,sevgi bağı varmı?
eşcinsellik bi tercih olmaz ayrıca.
Yanlış anlaşılmasın.Cinsel yönelimine diyebileceğim birşey yok.Ama yine geldin evime rahatsız ettin dedirtecek kadar alçalmış olması üzücü.Kaldıki sanal alem üzerinden tanımadığı insanlarla oral seks konuşması mide bulandırıcı.
Babam hiç bir zaman maddi bir eksiklik göstermedi.Manevi olarakta biz küçükken sertti babam soğuk abim ona karşı ama şimdi üzerimiize titrer babam. Abime sürekli hayalin ne ne yapmak istiyorsun hatta bu işte çalışmak istemezsen ne istiyorsan onu kuralım gibi teklifler sunuyor. Bize karşı soğuk, konuşkan değildir.Yeğenlerini çok sever.

Öncelikle ailenize asla, asla, asla eşcinsellik meselesinden bahsetmeyin. Bu ağabeyinizin özeli; ağabeyiniz hasta değil, sadece eşcinsel. Öylesine adamlarla ilişki kurması kendi sağlığını riske atar ama yurdumun hem homoseksüelinde hem heteroseksüelinde cahillik boyu aştığından, heteroseksüel olsa da para karşılığı cinsel ilişki filan kuracaktı belki de.

Ama esrar konusunda elinizden geleni yapmalısınız. Kendisiyle konuşamıyorsunuz madem, mecburen güvendiği ve sözünü dinlediği birinden yardım alacaksınız. Var mı böyle biri?

Not: uyuşturucu öyle yemin etmekle bırakılabilecek bir şey değil ne yazık ki. Tedavi olması şart.

anneme mutlaka bırakacağım dedi.Yemin etti.Biz onu kullanmışken yakaladık birkez.Annem sinir krizi geçirdi.Yemin etti ama tutmadı biliyorum.

Yemin edince birakilir mi sence? Bu bagimlilik bu kadar basit degil ki

eşcinsellik bir yönelimdir, tercih değil. abiniz bunu paylaşana kadar lütfen ailenizde kimseye söylemeyin. esrar konusunda ailenizle paylaşmanız iyi olabilir.

tedavisini mutlaka olmalı.. gay olmasına sizi karıştırdıtacağını zannetmiyorum.inşallah abinizi ALLAH islah edip doğru yola döndürür.başkada hiçbirşe diyemiyorum.bol bol dua edin.

bence abiniz esrardan çok daha fazlasını kullanıyor.. o kullandığı maddeye ulaşmak için de bu cinsel tercihi kullanıyor yani para kazanmak için yapıyor..

yapabileceğiniz bir şey yok maalesef
Maddi anlamda bir problemi yok.Babam fazlasıyla veriyor.Erkek evlat lazım olur diyerek.Ben buna ulaşması için para kazanmaya çalışmadığını düşünüyorum.
ve esrar,şeker kullanıyor.Yani kimyasal kullanmadığını arkadaşına söylemiş biliyorum.

Abinizin cinsel tercihi sizi alakadar etmiyor, midem bulandi yazip durmussunuz, onun da heteroseksuellerden yani sizden midesi bulaniyordur belki. Bu tarz seylerden bu kadar mideniz bulanmasin, sizi zorlamiyor homoseksuel olun diye. O konu sizi ilgilendirmiyor, fakat madde bagimliligiyla ilgili kesinlikle bir seyler yapmalisiniz. Cok zor tahmin edebiliyorum. Konussaniz ise yarar mi ? Tedavi olabilir belki. Ama kendisi istemeden cok cok zor. Allah yardimciniz olsun, gercekten kendi adima cok cok uzuldum kendimi yerinize koyunca. Huzursuz aile ortami ne demek bilirim, hele kardesten kaynakli olani daha da sinirleri yipratiyor. Annenin halini gorup gorup uzuluyorsun resmen. Abinize samimi bir sekilde ona yardim etmek istediginizi anlatin. Bir de annenize destek olun. Bence anneniz bilmesin daha iyi, yazik kadina. Bilse de elinden sizinkinden fazlasi gelmeyecek.

Çok hassas.Söylemezsem sonucu kötü olur ve vicdan yaparım diye korkuyorum.Söylersem annem babam mahvolur diye korkuyorum.

Annem mahkeme olayını da bilmiyor.Bir keresinde bu yaz pet şişe yakaladık odasında.Ondan sonra bıraktım kullanmııyorum dedi.Anneme anlatmak istemiyorum.Tvde görüp o çoccukların ailelerine üzülüyor evladının devam ettiğini bilse çok kötü olur.

Keşke özeline bu kadar girmeseydiniz. Şimdi burda topa tutulacağım ama esrar sandığınız kadar kötü birşey değil. Zararlı olanı şeker dediği sentetik uyuşturucu. Tesadüfen öğrendiğinize göre abinizin durumu çok içler acısı değil. Şunu söylemek istiyorum eğer ciddi anlamda bağımlı olsaydı tesadüfen öğrenmez zaten biliyor olurdunuz. Bence abinizin özel hayatına böyle giriş yaptığınız için utanç duyun. Doğru veya yanlış olabilir cinsel tercihi ama bu asla sapkınlık değildir.

Ben inanmadım,inanmıyorum da.Ama olaylara çok müdahale etmemek için karışmadım. bir arkadaşına da okul bitsin dil kursuna gidicem bırakıcam bu işleri yazmış.Bu okulunun son senesi.

görünürde ciddi bi probleminin olmaması ne garip..
şükredeceği şeyler varken esrara yönelmesinin ardında mutlaka bi sebep var.
mesela hayatında gerçekten sevip saydığı bi kız arkadaşı olmuşmu?
BELKİDE ESRARA EŞCİNSELLİĞİNİ KABULLENEMEDİĞİNDEN BAŞLAMIŞTIR.
Yani biri diğerini etkiler mutlaka.Kesin olan bişey varsa abiniz mutsuz ve psikolojisi bozuk..
Yapabileceği uçlarda zararlı şeyler ve sadece haz duymaya yönelmiş bi insan önce tedavi olmalı bence bu konuda yardım edin.
İnternetin varlığı kötülüğü yaymada 1. araçtır...
o kadar çok site duyuyoruzki meraktan bile başlayıp,yaşayanların iğrenç tercübelerine tanık olup bu şekilde başlamış olabilir.
alanında uzman bi doktora mutlaka gitmeli..
Kendi kendine kurtulması çok güç geliyor bu durumda.
Birde manevi eksiklik ....
En önemliside bu.
Çoğu insanın farkında bile olmadığı...

Evet mesajlar mide bulandırıcı ama bunun gay olması ile ilgisi yok.Bunu bir erkek bir bayana da yazsa, bu kadar dejenere ilişki yaşasa, yine mide bulandırıcı olurdu.
Bu derece sapmasının (tercihi kimseyi ilgilendirmez ama bu yaşadıklarını fazlaca ahlak dışı yaşamasının) esrarla da, düştüğü boşlukla da ilgisi olduğunu düşünüyorum.
Öncelikle tabii ki tedavi olmalı, daha kötü şeyler yaşanmadan ablanızla bu konuda ne gerekiyorsa yapın bence.
Allah yardımcınız olsun.

bak arkadaşım eğer bu para karşılığı içermeyen bir cinsel tercih olsaydı hiç tanımadığı insanlara "sakso çekilir tanışalım selam melam" yazmazdı, sonuçta para karşılığı yapanlar bu yolla birilerine ulaşmaya çalışır !

bu söylediğim bütün cinsel tercihler için geçerlidir !

durumunuz çok zor, keşke hiç bilmeseydiniz.. lütfen annenize asla söylemeyin !

Akrabalarımızla bile bu konu hakkında konuşmuş.Etrafımdaki herkes kullanıyor demiş. Ben nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum birşeyler yapmak için.Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…