Bakın şöyle söyliyim benim gay arkadaşım vardı. Gay diyince aklımıza böyle her bulduğu yada nette tanıştığı adamlarla birlikte olabilen kişiler geliyor. Ama gayler gayet sevgili hayatı yaşıyor birbirlerini kıskanıyor vs. Birde Kardeşiniz sakso yapmak istiyorum demiş yani yaptırmak değil. Sadece karşı tarafın hazzını düşünerek bunları yazdıysa dediğim gibi olabilir. Birde bilişim suçları var biliyorsunuz eğer o esnada para konuşurlar sa olay fuhuş olarak yansır kendilerini tehlikeye atmamak için para ile ilgili konuşmuyor olabilirler. Madde ile ilgili yapabileceğiniz hiçbirşey yok malesef. Kullanan kişinin kesin olarak kendi iradesi ile bırakması gerekiyor.Kullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.
Bunu yaşamak çok zor bir durum.Yani empati kurulsa dahi hislerimi tam olarak anlayamaz kimse. Ancak başına bu tarz olaylar gelen insanlar bi nebze olsun anlar.Gerçekten bu onun seçimi deyip oluruna bırakabileceğim birşey değil.genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim
Gösterirler hanımefendi iciniz rahat olsun.genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim
Gösterirler hanımefendi iciniz rahat olsun.
Zaten eger birinin kardesi gay olacaksa umarım benim gibi insanlarınki olur.
Eger sizin gibi birinin esi cocugu kardesi olursa mazallah siz "genis" düsünemeyeceginiz icin dar kafalılıgınızla o kisinin de hayatını cehenneme cevirirsiniz.
Hic alınmayın bu arada. Bi insana senin düsüncen geniş derseniz bunun zıttı da olsa olsa dar kafalı olur. "Genis-Dar" zıt anlamlı sözcükler ne de olsa.
İnsanların doguştan sahip oldugu seyleri ay cok anormal diye nitelendirmek de kimsenin haddine degildir. Bizim gibi heteroseksüel dogmadılar diye onları anormal göremezsiniz, kendinize sınırlar cizip de onları dıslayamazsınız.dar olmak, sinirlari belirlemek ve insanin sinirlarinin olmasi her zaman kötü degildir, kaldi ki escinselligi ay cok normal hahayt diye karsilamak medeniyet de degildir, ben sizin o çok özendiginiz medeniyetin göbegindeyim yillardir, bunun dar kafalilik olmadigini çok daha iyi görüyorum
İnsanların doguştan sahip oldugu seyleri ay cok anormal diye nitelendirmek de kimsenin haddine degildir. Bizim gibi heteroseksüel dogmadılar diye onları anormal göremezsiniz, kendinize sınırlar cizip de onları dıslayamazsınız.
Bu medeniyetle degil insan olmakla alakalı. Kendinden olmayanı da insan kabul etmekle ve asgari düzeyde saygı göstermekle alakalı. Bireysel olarak arkadaslık etmemeyi tercih edebilirsiniz. Zaten o insanlar da sizin gibi insanları kendi sınırları icinde sizi istemezler. Ama size insan ve birey olarak saygı gösterirler. Siz de aynısını yapmak durumundasınız.
Nerede yasadıgınız ya da yasadıgınız yerin medeniyet seviyesi beni hic ilgilendirmiyor. Ben karsımdaki insan, insan olana ne kadar deger veriyor ona bakarım.
Size bana gösterdiginiz kadar saygı gösterdim azını ya da fazlasını degil. Siz şu büyük harfle yazdıgınız "geniş yorum" kelimesini hangi anlamda kullandıysanız ben de "dar kafalı" kelimesini aynı anlamda kullandım.ben escinselligin cok normal, ne var ki, herkes olabilir seklinde yaklasilmasini dogru bulmadigimi belirttim ve cevabim sadece size degil, bu konu basligi altinda GENIS yorum yapan herkese idi, siz atilganlik yapmis olabilirsiniz, insana saygi ayridir bazi seyleri toplumda yayginlastirmak hatta normallestirmek ayridir, bu tarz bir yaklasim yayginlastikca yarin siz de çok net heteroseksüel olursunuz, çünkü o kadar normallesiyor ki, insanlar sirf meraklarindan, macera olsun diye bunu deniyor
ayrica fikrimi belirttigim için bana dar kafali diyerek gösterdiginiz saygidan dolayi da tesekkür ediyorum
Konu abinizin gay olmasına kayınca asıl önemli mevzu olan bagımlılık meselesi kenarda kaldı.Lütfen ikili diyaloglara girmeyelim.Herkes aynı düşünmek durumunda değil.Tartışma ortamı yaratılmasın lütfen
Belki de görmemek için sizin gibi çabalarlar. illaki vardır etrafınızda fakat bu tutumla asla bilemeyeceksiniz.genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim
genis genis yorum yapanlar, bu deneyimi kendi cocuklari veya eslerinin üzerinden yasayinca da bu duruslarini gösterebilirler umarim
All yardımcınız olsun kötü bir durumKullanmışken gördük gerçekten fena durumda ve titriyordu.Hani konuşamıyor yürüyemiyordu.
Para karşılığında yapıp yapmadığını bilmiyorum.Konuşmalarında hiç para mevzusu geçmiyordu.Yani bu konuda net birşey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?