başlık dahi bulamadım..

Soylemeyin elinden bir sey gelmez. Bu konuda bir uzmanla gorusun, abinize nasil yaklasmaniz gerektigiyle ilgili bilgi verir. Abinjzin homoseksuel oldugu da kesin degil, uyusturucu karsiliginda yapiyor olabilir mi bilmiyorum ki... Bol bol dua edin, ise yarayacsgina da inanin. Bu sirada da kendi hayatinizi mahvetmeyecek sekilde abinize yardim etmeyi deneyin. Sakin kendinizi paralamayin. O hur iradesi olan bi insandi, hata yaptiysa kimsenin hayatini mahvetmeye hakki yok. Mumkunse siz de psikolojik yardim alin, bu ortamda saglikli olmak zor olur...

Bu yorumunuz korkuttu beni. Nasıl diyebilirim babama ?

Escinselligi benim icin gayey normal, normal olmayan internetten tanistigi insanlarin hakkinda dogru duzgun bilgi sahibi olmadan evlerine gidip birliktelik yasamasi. Korkutmak istemem ama 3 yil kadar once sevdigimiz bir arkadasimiz boyle bir bulusmada hayatini kaybetti
Bence escinsellik mevzusuna girmeden hala madde kullandigini ailenızle paylasin ve bir merkeze yatirilmasini saglayin. Uyusturucu aliskanligindan kurtulunca bu tarz gundelik iliskilerden de uzaklasacaktir.

Ben inanmadım,inanmıyorum da.Ama olaylara çok müdahale etmemek için karışmadım. bir arkadaşına da okul bitsin dil kursuna gidicem bırakıcam bu işleri yazmış.Bu okulunun son senesi.
O zaman ortalığı ayağa kaldırmadan önce biraz gözlemleyin.
Gerçi yurt dışında daha mı rahat elde eder bazı şeyleri ondan da emin olamadım.

Böyle birini bulsamda etrafında kullanmayan bir tek kişi yokken bırakabilir mi inanın bilmiyorum.Kafam çok karışık.Araya sokabileceğim kimse yok malesef..

Hiiç tahmin etmezdim bunları yaşayacağımı.Kimseyle de paylaşamıyorum ablam dışında.İkimizde ne yapacağımızı şaşırmış vaziyetteyiz.

Allah kimseye vermesin çok zordur eminim.

Allah yardımcınız olsun tekrar

en kötü yanı da öyle önüne gelenle yazışması kim kardeşini o durumda yakalasaydı mahvolurdu ,

iyi yönünden bakacak hiç bir tarafı yok bu olayın.

Bu yorumunuz korkuttu beni. Nasıl diyebilirim babama ?
Korkutmak amacli soylemedim, sizi uzmek istemezdim ama zaten daha onceden bilgilerinin oldugu bir konu. Direkt soylemek istemiyorsaniz babaniza ya da annenize hala birakmadi galiba, biraz dikkat etmek gerek bu konuda takip edelim filan da diyebilirsiniz. Kendileri farkederler belki o zaman. Soz vererek hallolacak konu degil bu, gerekiyorsa tedavi olmali. Ama bu sekilde sadece kendisine degil sizlere de zarari dokunur

Benim midemi bulandıran nokta da bu zaten.Bir erkekle değil bir kızla aynı muhabbeti yapsaydı yine midem bulanırdı.Bana ahlaksızca ve ucuz geliyor.

Evet.Bazen düşünüyorum insanların evlatları şehit oluyor.Bayrakla sarıp tabutlarını gururla defnediyorlar.Görüyoruz tvde hergün bonzaiden ölenleri.Acaba diyorum bu utancı yaşayacak mıyız bizde.

Yorumları okuyorum da ne zaman bu kadar tabularımızı yıktık hayretler içindeyim...erkek erkeğe ilişkiyi bile normalleştiren hatta süslü laflarla özendiren bir toplum olduk...Ne kadar da öz değerlerimizi yitirip Allahın yasak ettiği şeyleri kendimize helal kıldık...Yazık bize çok yazık...Allah nefsimizden ve bizi bu kaosa sürükleyen zihniyetlerden korusun...Konu sahibi Rabbim sizinde yardımcınız olsun ama ben esrardan ziyade diğer konunun üzerinde durulmasından yanayım..Uyuşturucu insanı her türlü pisliğe bulaştırıyor işte. Allah evlatlarımızı korusun. Amin.

Tesadüf eseri öğrendiğim gay olması.
Kızaran gözlerinden,konuşmakta zorlanmasından anlıyordum yada geceleri gelen pet şişe sesinden.Yaklaşık iki senedir biliyordum esrar kullandığını.Yazışmalara bakılırsa 2012den itibaren kullanıyor.

eşcinsellik bir yönelimdir, tercih değil. abiniz bunu paylaşana kadar lütfen ailenizde kimseye söylemeyin. esrar konusunda ailenizle paylaşmanız iyi olabilir.
Abimin bunu paylaşacağını düşünmüyoruz.Ki kaç kişinin evine gittiğini bile bilmiyorum.Allah korusun organ ma
Teşekkür ederim okuyacağım.

Evet.Bazen düşünüyorum insanların evlatları şehit oluyor.Bayrakla sarıp tabutlarını gururla defnediyorlar.Görüyoruz tvde hergün bonzaiden ölenleri.Acaba diyorum bu utancı yaşayacak mıyız bizde.
Allah korusun diyelim, guzel dusunelim. Ama lutfen annem babam uzulur diye saklamayin, direkt ya da dolayli sekilde soyleyin. Hem abinizin cani burda konu, hem de aileniz. Abiniz size bir ay kizar iki ay kizar soylerseniz, ama bu aliskanliktan kurtulmasina yardim ederseniz siz ona hayat verirsiniz. Lutfen cok gec kalmayin

acaba esrar kullanıyormu bakıyım derken gay oldugunu ogrenmekde gercekten cok kotu hani aman gay ne olucak kendi secimi diye o anda umursamamakda normal degil heleki gay olması bir yana bu tarz mesajlarını yakalamak daha acı yetişkin biri oldugundan cinsel tercihi hakkında ne kdr mudahale edilebilirki bu saatten sonra ama esrar hayatını tehlikeye atıyor bu konunun uzerine mutlaka gidilmeli

Bizde öyle düşünüyoruz acaba cinsel yöneliminden dolayı psikolojisi bozuldu ve esrara mı başladı diye.Ama kızlara da attığı mesajlar var.Her ne olursa olsun çözüm bu değil.Önceden oruç tutardı mesela artık hiç tutmuyor.Dini bir konuşma olunca dinlemiyor mesela.Yada alaycı yaklaşıyor. Manevi boşluğu çok çok fazla.Farkındayım.

Mesajlarınızın birinde kimyasal kullanmıyor demişsiniz, şeker dediği uyuşturucu kimyasaldır. Zararlı olan da daha çok bu. Kendisi istemediği sürece ne esrardan ne de şekerden kurtulamaz. Pet şişe dediniz, pet şişeyi nasıl kullanıyor? Önemli olan bu, eğer esrar için kullanmayıp başka birşey için kullanıyorsa o zaman endişenebilirsiniz.

Ablamda okuyor şuan bunları.Anneme soracakmış kontrol ediyor musunuz diye.Mahkeme sonucunda kan için çağıracaklarını söylemişler.Vakti belli değilmiiş.İnşallah korkutmuştur bu onu.

İnsanlar bir zarar verebilir,organ mafyası olabilir.Heerşey geliyor insanın aklına.
tabi ki , burda özel hayat karışılmaz kurcalanmaz gibi bir mesele yok
eş cinsel olmayıp kadınlara ilgi duyan facebooktan tanışıp evlerine giden bir adam da olsa farkı yok , birinin kocasımı çekip vuracak babası mı vuracak kadın mı öldürecek her şey olabilir resmen bir tehlike , haliyle bu konuyu da es geçmeyin ailenize söylemeyin elbette ama bunun da çaresine bakın
eşcinselse de her önüne gelenin evine gitmesin , yine tercihi yönelimi herneyse eşcinsellik olsun ama herkesin evine de gitmesin dikkat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…