Başlıksız konu acacam.

Bu ara TLC büyük ihanet serisini izliyorum. Orada izlediklerimden öğrendiğime göre sevgiliyi/eşi yakın arkadasla tanıştırmak da pek iyi sonuçlar vermiyormuş:olamaz: iyisi mi arkadasimizi kimseyle tanistirmayalim:KK4:

Cok mecbur kalmadikca hicbir arkadasimi birbiriyle tanistirmam :) cunku bu duruma sinir oluyorum. Genelde böyle oluyor birini birine tanistirinca senden daha iyi anlasiyorlar 😁

Cok sinir bozucu bnce arkadasinizla iliskinizi kesin bisey anlatirsiniz gorumceniz duyar falan uzak kalın

Merhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım 🙄
Konu bitti __ the and__
Arkadaşınızın görümcesi var mı? :KK53:

Merhaba kk,
Görümcem ve yakın arkadaşım benim sayemde tanıştılar. Şimdi benden daha samimi gelip gidip her gün arasip gorusuyolarlar,fena bozuluyorum. Lakin belli edemiyorum,cool havamdan çıkamıyorum huyum kurusun. Ama içim içimi yiyor. Yazacak başka bir şey bulamadım 🙄
Konu bitti __ the and__
Çok tatlı bir dert demeye geldim.._ the and_

Back
X