BASLIKSIZ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
5 tane erkek bi kere benim orda ne işim var eşim yanımda olsa dahi oda hoşuna gitmez bunun kapalı açıkla bi ilgisi yok ki ben hiçbirini daha önce görmedim kimi bekar kimi evli genç sayılabilecek erkek sadece kayinvalidenin abisi yaşlı o kdr zaten ilk girdiklerinde kenarda n hosladim ve çıktım
Sen böyle düşünürsen daha çok yalnız kalırsın güzelim. Senin yaptığının mahremiyetle değil çekiniklikle alakası var.
Ha kayinvalidene kızdı isen ona çıkma geldiği zaman baska işler ile uğraş sorarsa da anlatırsın

5 erkek yemez sizi korkmayın.
Sizin tanıdığınız değil ama görümcenizin tanıdığı kalkarsa ayıp olurdu.
Siz o evin insanısınız, özel ilgi, hizmet beklemeniz saçma.

Bide mahrem diyosunuz ya te Allahım.
ÖZEL hizmet derken ne dediğimi gayet iyi anladınız gelip yaşıyor muyum diye bakabilirler içeri devlet büyüğü gelmedi ya olum le cebellesen biri yok ki biri de çıkıp gelip naoiyosn demedi anlatabiliyor muyum

ÖZEL hizmet derken ne dediğimi gayet iyi anladınız gelip yaşıyor muyum diye bakabilirler içeri devlet büyüğü gelmedi ya olum le cebellesen biri yok ki biri de çıkıp gelip naoiyosn demedi anlatabiliyor muyum

Aniden ölmenize sebep olacak bir sağlık sorununuz mu var?

Oni
Yinee Aayyy hamileyimmm kimsede benle ilgilenmedi modu 🤨
Kendinizi birtek hamileykenmi değerli hissediyorsunuz anlamiyorum ki
Bağlayan olmamış, onların yanına gitmek istemediyseniz evin aynı binadaymış, eşinize ben eve geçiyorum diye haber verip gitseydiniz.
Enson onu yaptım zaten başta da dedim acaba dert mi hormon mu biraz fikr için yazdım malum anlayan yok binada

bence bu konu da hatalı davrandığınızı kabul edin ve kimseye gereksiz yere trip ve küslük yapmayın.

siz de çok şükür sağlıklısınız ölümle cebelleşmiyorsunuz veya devlet büyüğü değilsiniz neden durup dururken gelip ne yapıyorsun desinler?

Oni
Enson onu yaptım zaten başta da dedim acaba dert mi hormon mu biraz fikr için yazdım malum anlayan yok binada

En başta yapmanız gereken hareketi sona bırakıp dertlenmeniz ilginç.
He ben olsam tabağımı, çayımı alır gider eşimin yanına kurulurdum. Sizin o konudaki tavrınızda yanlış, gerçi o hormonel değil galiba.
Ama hamilesiniz diye dünya sizin etrafında döneceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Hamilelik 9 ay, her an kim sizi düşünüp iyimisin nasılsın diye sorsun

Kayinvalidenizle bu kadar içli disliysaniz, kurallarıniz ve mahremiyet sinirlariniz da bu şekildeyse, sizin yerinizde olsam hiç düşünmeden kimseyi beklemeden evime inerdim, eğer görümceye ve kayinvalideye de yanınıza gelip bir bakmadılar yalnız bıraktılar diye alindiysaniz yarın bı gün lafin arasında "yalnız kaldım, sıkıldım, biriniz yanımda olsanız daha iyi hissederdim " dersiniz olur biter... Büyütecek bişey yok gibi duruyor

Namahrem diyorsunuz ama gelenler eşinizin dayısı ve kuzenleri. Kıyafetleriniz de müsait olduktan sonra neden yanlarına çıkmadınız anlayabilmiş değilim ben de. Kaldı ki eşim de hoş görmezdi içeri gitmemi diyorsunuz. Bu durumda gelip size bakması gereken kişi görümce ve kayınvalideniz değil bizzat eşiniz olması lazım. Ayrıca görümcem başta gitmeyecekti sonra kayboldu diyorsunuz ya o kadar da değil yani insan öz dayısı ve kuzenlerinden de kaçmasın artık.

Siz misafirlerin yanına gitmeyip tek oturmayı tercih etmişsiniz ve bunun sonucunda tek oturmuşsunuz. Ortada hormonluk veya başka bir dert yok bence.

A
adamlarda aynı dertten muzdaripse ya bunu da yorumunuza katın
Kayınvalidenin abileri sen içeri girdin diye rahatsız olacaklarını sanmıyorum. Bak tatlım biz de kısmen haremlik selamlık yasayan çevreye sahibiz. Sadece bu ortam için demiyorum genel olarak her zaman atılgan ol. Sen burda napıyorsun diyecek halleri yok. Derlerse de yalnız mı kalsaydım öbür odada dersin.

😊 konu bayagi sapti içeride unutulan benim ve benim onların yanına Gidemeyecegimi hepsi biliyor keza onlarda benim le oturamayacaklarini.Ben çocuk muyum da yalnız birakildim bunu benim değil onların düşünmesi lazım önüme bir tabak demem lafın gelişi,sonuçta bu kadın kalkıp mutfağa gidip çay da tazeler wc ye de gider ama diğer oda da ki oturan gelinini düşünmez aaa çok normal dimi aynı şeyi ben evimde yapsam benim arkadaşlarım gelse ve kayinvalide diğer oda da tek kalsa "cekinmekten değil"insaniz gelmek istemeyebilir haklı sebepleri vardır. Benim aklım onu unutmaz 'bu bir karşılaştırma değil' önem vermek düşünmektir bana izlemem gereken yol söyleyin dedim saolun sizde diğer oda da bulundunuz 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X