Hayırlı olsun inşallah bu süreci en hafif ve kolay bı sekilde atlatırsıniz hayırlı sonuçlarla. Bende konya nivafertilde Ali Sami hocaya yaptırdım. İkinci de tuttu malesef düşükle sonuçlandı. Meram tıpta ücret alınıyor mu. İşlemler için.Yaptırmak ve yaptırmamak arasında gidip geldiğim hem süreçten hemde maddiyata hazir olmadığım bir süreç geçirdim. Suan her ne kadar korksamda tüp bebeğe karar verdim ben meram tıp ta huseyin gorkemliye yaptırcam
Geçen sene ben de gitmiştim hüseyin beye. Sizi kötü etkilemek istemem ama hüseyin bey de bana hemen tüp bebek dedi hiç zaman kaybetme yumurtan yok vb vb. Aşırı moralimi bozmuştu. Başka bi doktora gittim sonra klomenle bi sürü yumurtam gelişti gerçi hamile kalamadım henüz ama bu doktorum yumurtayla ilgili bi sorun yok sende demişti. Ama tedavinizin maliyeti normal fiyatlara göre çok çok iyi bence.Medicana da nil hanima gittim kadin beni muayene etmeden tahlil sonucuma bakıp tup bebek dedi ki fsh ım 12 ydi hepsi paragöz bu tarz hastanelerde parayı kendileri almadıkları için
Baska doktor dediğin hangisi acaba canım ya bana çok ilgili geldi aslında şuan için guler yüzlü ayy Allahim hepimizin yardımcısı olsunGeçen sene ben de gitmiştim hüseyin beye. Sizi kötü etkilemek istemem ama hüseyin bey de bana hemen tüp bebek dedi hiç zaman kaybetme yumurtan yok vb vb. Aşırı moralimi bozmuştu. Başka bi doktora gittim sonra klomenle bi sürü yumurtam gelişti gerçi hamile kalamadım henüz ama bu doktorum yumurtayla ilgili bi sorun yok sende demişti. Ama tedavinizin maliyeti normal fiyatlara göre çok çok iyi bence.
Siz memnunsanız sıkıntı yok hiç takılmayınBaska
Baska doktor dediğin hangisi acaba canım ya bana çok ilgili geldi aslında şuan için guler yüzlü ayy Allahim hepimizin yardımcısı olsun
İki kez klomen+ovitrelle denedik olmadı. Bu ay dinleniyorum. Diğer ay aşılama deneyelim dedik. Ne kadar tutcak hiç bilmiyorum. Doktorumdan memnunum çok ilgili.Sizin ne kadar tutuyo tedavinin peki memnun musunuz
Hamile kalabildiniz mi hiç pekiBenimde fshım çıkıyo rezerv az ama neden olduğunu söyleyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?