Başlıyor konyadaki tüp bebek yolculuğum sizde başlayacaksanız buyrun bu sureci birlikte geçirelim

Asiveblue

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
853
756
33
38
Yaptırmak ve yaptırmamak arasında gidip geldiğim hem süreçten hemde maddiyata hazir olmadığım bir süreç geçirdim. Suan her ne kadar korksamda tüp bebeğe karar verdim ben meram tıp ta huseyin gorkemliye yaptırcam

Hayırlı olsun inşallah bu süreci en hafif ve kolay bı sekilde atlatırsıniz hayırlı sonuçlarla. Bende konya nivafertilde Ali Sami hocaya yaptırdım. İkinci de tuttu malesef düşükle sonuçlandı. Meram tıpta ücret alınıyor mu. İşlemler için.

Öncesinde hangi tedavileri denediniz acaba ve hangi doktorlarla görüştünüz? Bize de fikir olsun

Klomenle 3 ay denedik 1 kez gonal f ve çatlama iğnesi kullandım olmadi hsg çekindim sıkıntı çıkmadı açıkçası benim yakınım saglikçi istanbulda o tup bebek merkezlerinin tup bebek başarı insidanslarini düşürmemek için kalitesiz bile olsa embriyo koyduklarını hatta olmasa bile gebesin sonradan düştü diyen tup bebek merkezleri oluyomuş

Fiyat konusuna gelcek olursak benim şok karşılıyor 5000 tl çıkıyor ki bence bu efsane güzel bir rakam digerleri 10 bin diyen yerler var bende rezerv azlığı var bekleyecek takatim de yok açıkçası

Medicana da nil hanima gittim kadin beni muayene etmeden tahlil sonucuma bakıp tup bebek dedi ki fsh ım 12 ydi hepsi paragöz bu tarz hastanelerde parayı kendileri almadıkları için

Bana daha mantıklı geliyo açıkçası umarım tek seferde kucağım dolar çok endişeliyim çünkü

Medicana da nil hanima gittim kadin beni muayene etmeden tahlil sonucuma bakıp tup bebek dedi ki fsh ım 12 ydi hepsi paragöz bu tarz hastanelerde parayı kendileri almadıkları için
Geçen sene ben de gitmiştim hüseyin beye. Sizi kötü etkilemek istemem ama hüseyin bey de bana hemen tüp bebek dedi hiç zaman kaybetme yumurtan yok vb vb. Aşırı moralimi bozmuştu. Başka bi doktora gittim sonra klomenle bi sürü yumurtam gelişti gerçi hamile kalamadım henüz ama bu doktorum yumurtayla ilgili bi sorun yok sende demişti. Ama tedavinizin maliyeti normal fiyatlara göre çok çok iyi bence.

Baska Baska doktor dediğin hangisi acaba canım ya bana çok ilgili geldi aslında şuan için guler yüzlü ayy Allahim hepimizin yardımcısı olsun

Baska
Baska doktor dediğin hangisi acaba canım ya bana çok ilgili geldi aslında şuan için guler yüzlü ayy Allahim hepimizin yardımcısı olsun
Siz memnunsanız sıkıntı yok hiç takılmayın Ahmet başaran var yeniyolda ona gidiyorum ben. Size verilen tüp bebek fiyatı çok iyi. İnşallah başarılı olur sonuç. Ne zaman başlıyosunuz tedaviye?

Bu aletimi bekliyorum 3. Gun tahlilleri vercem 1 gün geciktim normalde günü gününe olurum

Sizin ne kadar tutuyo tedavinin peki memnun musunuz

Sizin ne kadar tutuyo tedavinin peki memnun musunuz
İki kez klomen+ovitrelle denedik olmadı. Bu ay dinleniyorum. Diğer ay aşılama deneyelim dedik. Ne kadar tutcak hiç bilmiyorum. Doktorumdan memnunum çok ilgili.

Sizde sorun ne peki canım ne diyo doktorlar

Bi sorunumuz yok bilinmiyor sebepsiz

Benimde fshım çıkıyo rezerv az ama neden olduğunu söyleyen yok

Anladım kalırsınız inşallah bu ay. Ben iki kez düşük yaptım bir de kimyasal gebelik geçirdim malesef. Doğal yollardan olmuştu.

Allahim banada nasip eder inşallah size de isteyen herkese inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…