Başlıyor konyadaki tüp bebek yolculuğum sizde başlayacaksanız buyrun bu sureci birlikte geçirelim

Amh sonucum dan sonra aşılamaya karar verulmisti ta ki eşimin sperm sonuçları çıkana kadar 30 bin çıktı çok kötü Bi değer olduğunu direk tüp bebek yapılmasını söylediler hiç bisekilde tedaviye baslamadilar zaten benim yumurta rezervim az şimdi Bi De bu çıktı sanırım hamile kalamıycam hiç o kadar mutsuz ve tükenmiş şekildedir ki benim durumumda olan var mıdır acaba

Kötü düşünüp stres yapmamaya çalış canım orasını Allah bilir yazıldıysa 10 bin spermle de olur yazılmadıysa milyon spermle olmaz. Eşine ilaç vermişlerdir. Doğal yoldan da keçi boynuzu özü yiyebilir baya faydası oluyo. Tüp bebeğe bile tutmaz diye başlatmayan doktorlar var. Şükretmek ve çabalamak bize düşen

Canım bende onu anlamıyorum tedavi falan herhangi bisey vermediler resmen 4 5 defa anlattım vermediler

Merhaba subat ayinda bende asilama oldum ancak tutmadi o zaman adanadaydik simdi konyaya geldik sonucunuz ne oldu acaba insallah guzel haberleriniz vardir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…