- 28 Kasım 2021
- 106
- -178
- 11
- 33
- Konu Sahibi batilinanc
-
Siz sorununuz nedir onu yazın ilk önce. Onun üzerinden gidelimBen bu konuda da farklı yazmayacağım.
Ama size gelen herhangi bir dürtüyü nasıl yok ediyorsunuz?
Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Durduk yere başka ortamı temizleme, ağlama, gülme, sarılma, itme, konuşursam teklerim, bakarsam anlarlar vb dürtüler..
Lütfen yazar mısınız
Hayır bu defa konu ben değil, benim gibileri yazsın istiyorumSiz sorununuz nedir onu yazın ilk önce. Onun üzerinden gidelim
inanın kimsenin beğenmesi umrumda değil deHayır bu defa konu ben değil, benim gibileri yazsın istiyorum
Herhangi dürtüsü olanlar
Durduk yere gülme gelir bana yürüyen merdiven de özellikleBen bu konuda da farklı yazmayacağım.
Ama size gelen herhangi bir dürtüyü nasıl yok ediyorsunuz?
Nasıl başa çıkıyorsunuz?
Durduk yere başka ortamı temizleme, ağlama, gülme, sarılma, itme, konuşursam teklerim, bakarsam anlarlar vb dürtüler..
Lütfen yazar mısınız
Ben de yakın zamanda gülme krizleri yaşadımDurduk yere gülme gelir bana yürüyen merdiven de özelliklegulerimde hiç engellemem kendimi. Ha bir de sesli düşünme ve yuksek sesle tepki verdiğim de oluyor.
Ani ve kısa süreli tabi bunlar.
eşim alıştı artık gülüp geçiyorönceden ne oldu diyip yanıma gelirdi hemen
gidin bir fanusa kapatın kendinizi o zaman. dürtüleri olan yazsın nedir ya biraz derdinizi anlatmayı öğrenininanın kimsenin beğenmesi umrumda değil de
Beğenmedim ne alaka
Baksın çıksın
Beğenmediğini beyan etmek zorunda değil
Bu yaştan sonra kıytırık kıytırık beğenmedimlerle uğraşamam
Evet bunlar da beni yaralıyor
Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.bu sensin bu da sana girsin diyerek başlayayım öncelikle
bebeğe işkence ilk bu gece mi gördünüz?
islamı aydınlatmakla falan başlayın bence, yok yani duyar kasma edasını bu sahte yazıları tanıyoruz biz
Çok medeni hizmet gönüllü isen hemşire ol doğum kontrol ağlat ağlama orada
Ben ne yazık ki işim ve hastalığım sebebiyle sizin gibileri o kadar iyi tanıyorum ki
yalancı
riyakar
işgüzar
Sana bu cüreti veren benim değil migidin bir fanusa kapatın kendinizi o zaman. dürtüleri olan yazsın nedir ya biraz derdinizi anlatmayı öğrenin
Sizede ozelden atar yaptı mi???gidin bir fanusa kapatın kendinizi o zaman. dürtüleri olan yazsın nedir ya biraz derdinizi anlatmayı öğrenin
Burda tekel mi üyeler?Kusura bakmayın ama bu yazdıklarınızı ben ve benim gibi bazı üyeler unutmadı. Her türlü hakareti ettiniz bize, sonra yine gelip fikir almak istiyorsunuz, bir de en başından bize ayar vermeye çalışıyorsunuz.
Kusura bakmayın çocuk gibi azarlayamazsınız kimsey
yo o sana Özeldi ve atar değildiSizede ozelden atar yaptı mi???
Ağlamakla neden bitiyoki.sizi üzen durumlar var belli.Ben de yakın zamanda gülme krizleri yaşadım
ama sonrası hep ağlamakla bitiyor
Ne özledim kahkaha atmayı en son hastanede yatarken güldüm
2 hafta oldu çıkalı gülmedim
Ağlayamadım da
2 haftadır gerçekten gülmedin mi?Ben de yakın zamanda gülme krizleri yaşadım
ama sonrası hep ağlamakla bitiyor
Ne özledim kahkaha atmayı en son hastanede yatarken güldüm
2 hafta oldu çıkalı gülmedim
Ağlayamadım da
çabalıyorumAğlamakla neden bitiyoki.sizi üzen durumlar var belli.
Işık kendi içinde başka yerde aramA.çabalıyorum
bana verilen desteği en verimli şekilde kullanmaya çalışıyorum
ama ışık bir yere kadar sanırım
hayır2 haftadır gerçekten gülmedin mi?
o son emoji ne?En son tedavi oluyordunuz ne oldu o iş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?