- 1 Kasım 2012
- 11.338
- 25.925
- 798
- 35
- Konu Sahibi batilinanc
-
Gecengun 3 aylik bebek hakkinda bi konu acmisti ordada sacmalamistiArkadaşlar konu sahibinin alâkasız, saçmasapan mesajları var, farklı konulara da yazdığını gördüm. Ya ağır troll ya yeni yetme ergen ya da dengesiz. İlk ikisinden biridir. Reçete istiyorsa, ülkesinde bir doktora gitsin, Otreta’nın yakasından düşsün; biz de kötü Türk kadınları olarak ne yapabiliriz ki? Daha iki kelimeyi doğru dürüst yan yana getirip, eli ayağı düzgün bir cümle bile kuramıyor; önüne gelene atar gider.
Burda isi ne ozaman? Gitsin akil hastanesine yatsin. Burada insanlara iftira atarak, alakasiz sacma konusarak ne elde edebilir, ona ne kazandirir burasi?Kadın sıkıntılı döneminde tecrübeli olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istemiş.Hastalığı hastaneye yatacak boyutta ilerlemiş birisinde mantıklı tepkiler vermesini bekliyorsunuz.İntiharı düşünen birinin üzerine bu kadar gidiyorsanız bence kötülük kavramını bir daha düşünün
öyle mi )Burda isi ne ozaman? Gitsin akil hastanesine yatsin. Burada insanlara iftira atarak, alakasiz sacma konusarak ne elde edebilir, ona ne kazandirir burasi?
Siz katliam yapmadan once bi gidin de, beni sonra düşünürüz.öyle mi )
ya çok yürekten umarım bir gün akıl hastanesine yolun düşer :))
gerizekalı yeni çıktım dedim zaten diğer yazımdaSiz katliam yapmadan once bi gidin de, beni sonra düşünürüz.
katliam yapmaktansa, evet ömür boyu orda kalmaniz gerek. Üzgünüm.gerizekalı yeni çıktım dedim zaten diğer yazımda
ne bekliyorsun ömür boyu mu orda kalayım
uyku problemin var bence sen de normal değilsin
Nerden biliyosunuz dogru oldugunuKadın sıkıntılı döneminde tecrübeli olanlardan tecrübelerini paylaşmalarını istemiş.Hastalığı hastaneye yatacak boyutta ilerlemiş birisinde mantıklı tepkiler vermesini bekliyorsunuz.İntiharı düşünen birinin üzerine bu kadar gidiyorsanız bence kötülük kavramını bir daha düşünün
intihar edeceğim ve yanimda birilerini de goturecegim, katliam yapmak istiyorum diyor, bu hanfendi de şaka gibi ama "Allah iyi insanlarla karsilastirsin seni" diyor. Ne nedir ki bilemedim valla.Nerden biliyosunuz dogru oldugunu
Belki alay ediyor
Buraya her intihar edecem diye gelene yada yardim edecegim diyene nekadar inanilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?