- Konu Sahibi batilinanc
-
tamam hatırladım sımdıSürekli bebeğini kaybeden ve hamile olan üye
çok teşekkür ederimacaba mevzuya soyle mı baksanız
benım cevremde denk geldıklerım kotu bunlarla bas etmeyı beceremedım
ben olsam boyle dusunurdum turk kadınları kotu demek yerıne
ınsanları bırbırınden ayıran tek ozellık ıyı ve kotu olmaları ınsan olan her ortamda gecerlıdır 9 mılyar dunya nufusu ulkelere mal etmeyın ben sıze turk kadının kotu olmadıgını sadece dunyada kotu ınsanlar olabılecegını ıspatlarım ama suan ıkna olacak gıbı durmuyorsunuz
begenmedım butonunu neden yaptıklarını sormadan begenmedım yapmayın bakın cıkın ugrasamam kaldıramam dedınız
bır derın nefes alın bu ne sıddet bu celal sakin ya suan bu sekılde dusunmenız sıze fayda saglıyor mu yok ?
konuyu acarken durtulerı olanlar yazsın demıssınız aglamak gulmek baska ortamı bırden temızlemek gıbı demıssınız
bunların hepsı hepımızde var zaten ve normal hepımız aglarız gulerız ve bızı sok eden ya da yasadıgımız seyın agırlıgına gore kafamızı dagıtmak ıcın sacma davranabılırız ısı normalın dısına tasıyan sey bu konuda ısrar etmek
ısrarla mutsuz olmak ,ısrarla yolun sonuna gıtmek, ısrarla dıpde beklemek acıyı sevmek . hah ıste o noktada bır durulmanız gerekıyor
yardıra yardıra dalıyorsunuz farkında degılsınız hepımızın kusuru var hepımızın hayatında berbat donemlerımız oldu hepımızın yasadıgı zorluklar var. sız yasadıgınız sıkıntıdan gercekten kurtulmak ıstıyorsanız kendınıze yardım edeceksınız
yolun sonundayım ıntıharın esıgındeyım ne demek ? ölünce ne olacak allah askına bır soylermısınız bakalım faydası olacak mı merak edıyorum
Anlıyorum sizi. Burada çok bipolar tatlıs, güzel kadın üyelerimiz var.teşhis bipolar
dep dönem
evet intihar var, bunu ben kararlaştırdım zamanı var
Ben burda ne umdum ne buldum
resmen şaşkına döndüm
kızgın öfkeli değilim
sadece yazmakta bile zorlanıyorum
az kelime kullanıyorum
Ben çıkmazda olduğumu hissettim mi kulaklığı takar hunharca gezerim. İyi gelir denedinizmi hiçteşhis bipolar
dep dönem
evet intihar var, bunu ben kararlaştırdım zamanı var
Ben burda ne umdum ne buldum
resmen şaşkına döndüm
kızgın öfkeli değilim
sadece yazmakta bile zorlanıyorum
az kelime kullanıyorum
ama son sorumu cevaplamadınızçok teşekkür ederim
beni ciddiye alıp uzunca yazdınız
bunu yıldızladım tekrar okuyacağım
teşekkür ederim
iyi bir insansınız bilin bunu
Yaşıyorummadem yazip anlatmayacaksiniz, neden burda konu aciyorsunuz ki?
Hicbir ayrinti vermemissiniz ki durtu asagi, durtu yukari ne durtusu kendine mi zarar verme, baskasina mi zarar verme baska bir sey mi bari onu yazsaydiniz
Psikolojik bir rahatsizlik yasiyorsunuz sanirim, ne oldugunu soylerseniz en azindan basindan gecmis olanlar yorum yapar. Ona yok diyorsunuz, buna yok diyorsunuz bizden ne istiyorsunuz anlamadik ki
evet, çok soğuk burasıBen çıkmazda olduğumu hissettim mi kulaklığı takar hunharca gezerim. İyi gelir denedinizmi hiç
ölüm ceza değil kiama son sorumu cevaplamadınız
ölümünüzün fayda saglayacagını mı dusunuyorsunuz ? neden ölmek ıstıyorsunuz kendınızı neden bu sekılde cezalandırıyorsunuz
kendınızı neden suclu hıssedıyorsunuz
İyi geliyor en azından nefes alıyorum. Buradaki çoğu kadının çıkmazda olduğu anlar olmuştur. Ben Sağlıkta yım okadar çeşit insan varki. Hastalık psikolojisi dışında değişikler. Dünyada her çeşit insan var. Ama bir okadar da mükemmel insanlar. Hiçmi çevrenizde sarılacağınız birileri yokevet, çok soğuk burası
üşüyorum yine geziyorum
gidiyor mu akımızdan olumsuz düşümceler
benim çıkmıuor
yürürken plan yapıyorum
yazdım işte amaAnlıyorum sizi. Burada çok bipolar tatlıs, güzel kadın üyelerimiz var.
Sizinkisi manikten çıkmış, depresif döneme gecis yapmıs. Sakin olun ilaclarınızı düzenli kullanıyor musunuz?
Yazmakta zorlanmayın bence, uzun uzun yazın dökün en azından rahatlarsınız.
ayinDürtüleri olanları sormuşsunuz da
Dürtüleri olanlar toplanıp ne yapacaksınız sonra?
Biraz daha detay verirseniz ona göre katılıp katılmayacağıma karar vereceğim
yokgerçekten yokİyi geliyor en azından nefes alıyorum. Buradaki çoğu kadının çıkmazda olduğu anlar olmuştur. Ben Sağlıkta yım okadar çeşit insan varki. Hastalık psikolojisi dışında değişikler. Dünyada her çeşit insan var. Ama bir okadar da mükemmel insanlar. Hiçmi çevrenizde sarılacağınız birileri yok
ben anlatacaklarım varsa da hamile kadına iyi gelmeyenini düşünüyorumBiraz daha detay verirseniz ona göre katılıp katılmayacağıma karar vereceğim
Valla iş basit bı dürtü gibi gözükmüyor korktum açıkcasiDürtüleri olanları sormuşsunuz da
Dürtüleri olanlar toplanıp ne yapacaksınız sonra?
bir adım attımOncelikle sakin olun, eski konularini bilmiyorum sizi de tanimiyorum. Sadece sakin olun ve herkes gibi sizin de cok ozel oldugunuzu unutmayin. Henuz bilmeseniz de yasamanizin varliginizin bir sebebi var. Belki bir evsizi kurtarmak, belki evsiz bir hayvani kurtarmak ya da belki henuz dogmamis bir cocugun annesi olmak. O yuzden dunya uzerindeki misyonunuzu bekleyin ve o gerceklesince hayatinizin asla eskisi gibi olmayacagina emin olun
haklısınız korkmaktaValla iş basit bı dürtü gibi gözükmüyor korktum açıkcasi
Ben neyi anlatmamızı tistediğinizi bile anlamadım vallaben anlatacaklarım varsa da hamile kadına iyi gelmeyenini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?