- Konu Sahibi batilinanc
-
Hepimiz aynı isim oldugunu dusunduysek demek ki gercekten oSiz güneyyarımküre nickli üye misiniz?
O değilseniz ciddiye almayın ama o iseniz kendinizi ifade etme şeklinizde bile ciddi ilerleme var.
Ama yine de içerik, üslup kötü. Belli ki zor bir süreçten geçiyorsunuz, bipolarmışsınız. Burası insanlara atarlanıp stres atma yeri değil diyecektim ki katliam düşüncenizi okudum. Umarım psikiyatristinize anlatıyorsunuzdur bunları.
Yatarak tedavi olmanız gerekiyorsa da öyle yapın lütfen. Hem kendiniz hem çevrenizdeki insanlar için.
Bipolar olup bu durumu kontrol etmeyi öğrenmiş bir sürü insan var. Siz de yapabilirsiniz bunu. Ama önce şu kafadan çıkmanız, kendinize ve başkalarına acımayı bırakmanız lazım.
dediğim gibi zaten depresyondaki biri mantıklı düşünemez, genelde düşünceleri çarpık oluyor, düşünce hataları içeriyor ve bunun sonucunda o duruma düşüyor. ağır depresyondaki kişilerin genelleme yapıp herkesi kötü görmesi de bence normal. kendim de geçirdiğim için biliyorum, herkes kötü gibi geliyor, kendini ve çevrendekileri suçlama eğiliminde oluyorsun.Burada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dedi
Burada arkadaşlar yardımcı oldu yeterince. Rahatsız olmanız tanımadığınız birine hakaret etme hakkı vermiyor size. Dava açsa arkadaşa ceza alır.dediğim gibi zaten depresyondaki biri mantıklı düşünemez, genelde düşünceleri çarpık oluyor, düşünce hataları içeriyor ve bunun sonucunda o duruma düşüyor. ağır depresyondaki kişilerin genelleme yapıp herkesi kötü görmesi de bence normal. kendim de geçirdiğim için biliyorum, herkes kötü gibi geliyor, kendini ve çevrendekileri suçlama eğiliminde oluyorsun.
hakaret ettiği kısmı görmedimBurada arkadaşlar yardımcı oldu yeterince. Rahatsız olmanız tanımadığınız birine hakaret etme hakkı vermiyor size. Dava açsa arkadaşa ceza alır.
Biz gördükhakaret ettiği kısmı görmedim
bilmiyorum artık, bana sözleri gerçek geliyor. geridekileri üzmemek için onlara da katliam yapacak ya da artık intikam için mi bilmiyorum, katliam düşünüyorum yazmış. o mesajı da görünce baya korkup yazdım direkt tüm mesajları okumadan. troll olsa bu detayları yazmazdı bence.İyi de kimse üzerine gitmedi ki. İlk sayfaları okursan eğer onca asagılamaya, hakarete ragmen sakin olun dedik, yazmak isterseniz kutumuz açık dedik yazdık çizdik. Hepimizi kısa kısa kesti attı baska bir üyeye yönlenerek beğenmedimden girdi, dip no at cart curt zırvaladı. Yalnız depresif dönemindeki bipolar oturup burdan birinin dip nosunu ne diye akıl etsin. Diğer konusunda tecrübeli üyeler yazmıs uzun uzun zaten. Konusurken bi üyeyi hedef alıyosa altında bi bit yeniği vardır zaten.
Pffffff uçurumdan atlıyo sanarak oturdum narin narin yazdık kedi açlıktan öldü, antibiyotik saatim geçti valla bu konu açığa kavuşmadan uyku yok bana
Eger kımse bana salak demeyecekse... ıcımızden ıyı niyetle bir arkadasımız belki de konu sahibine bir durulsun dıye begenmedım yapan kısı doktor hanı o bile begenmedım yapıyorsa uslubuna gercekten dikkat etmen gerekiyor demıstir BelkıKonu gerçek miydi? Yoksa hedef otrera miydi? kim hangi ara kim kimin doktor olduğunu özelden yazdı? aklımda deli sorular.
Bu konu beni çok korkuttu ve endişelendirdi. Uyuyamıyorum. Özellikle Otrera için endişelendim. Bir yandan da konu sahibinin yazdıkları, yapabilecekleri... Çok tedirgin oldum gerçekten.Eger kımse bana salak demeyecekse... ıcımızden ıyı niyetle bir arkadasımız belki de konu sahibine bir durulsun dıye begenmedım yapan kısı doktor hanı o bile begenmedım yapıyorsa uslubuna gercekten dikkat etmen gerekiyor demıstir Belkı
Hanı bız anlamıyoruz seni ama o doktor olarak bıle konuşma sekline tepkili kendini yumusat mı dedi acaba
Bu konuda 1 haftalık uyeyle de insanların meslegını kim nıye konussun diyorum ama yıne de kendi yazdığım benım aklıma yatmıyor bak sımdı...
ozelden yazan kimse ben yazdım niyetim ıyı derse ne ala yoksa ortaya kotu sekılde cıkabılır
Katliyam kelimesi ciddiye alınmalı ozellıkleBu konu beni çok korkuttu ve endişelendirdi. Uyuyamıyorum. Özellikle Otrera için endişelendim. Bir yandan da konu sahibinin yazdıkları, yapabilecekleri... Çok tedirgin oldum gerçekten.
Ben de bi an “o kedi buraya gelecek” tadinda mesajlariyla sok olmadim degilKonusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldum
Ben asıl ozelden mesaj atanı merak ettım
Sakinlesen konu sahibi Bı anda degıstı
Üzdü.
Biz de minnos minnos ozelden yaz derken kendimizi diplomamizi ararken bulduk nolur nolmazİyi de kimse üzerine gitmedi ki. İlk sayfaları okursan eğer onca asagılamaya, hakarete ragmen sakin olun dedik, yazmak isterseniz kutumuz açık dedik yazdık çizdik. Hepimizi kısa kısa kesti attı baska bir üyeye yönlenerek beğenmedimden girdi, dip no at cart curt zırvaladı. Yalnız depresif dönemindeki bipolar oturup burdan birinin dip nosunu ne diye akıl etsin. Diğer konusunda tecrübeli üyeler yazmıs uzun uzun zaten. Konusurken bi üyeyi hedef alıyosa altında bi bit yeniği vardır zaten.
Pffffff uçurumdan atlıyo sanarak oturdum narin narin yazdık kedi açlıktan öldü, antibiyotik saatim geçti valla bu konu açığa kavuşmadan uyku yok bana
Bahsi geçen üye bana iftira attı, çok alakasız bir şekilde konuyu bana çevirdi, benimle uğraştı, en başta başka konularda bize ettiği hakaretleri de paylaştım. Koyduğum bağlantıdan yola çıkarak hepsini bulabilirsiniz. Yani ettiği tüm hakaretleri.intihar düşünen bir üyenin neden bu kadar üzerine gidildi ki cidden anlamıyorum. zaten bipolarım, depresyon dönemindeyim diyor, o dönemde mantıklı düşünememesi çok normal. onu demiş bunu demiş ne önemi var ki? hayatını sonlandırmak isteyecek kadar dipte ve hassas bir anda zaten. umarım kendine bir şey yapmazsın çok üzüldüm gerçekten
Otrera’ya hicbir sey olmaz endiselenmeBu konu beni çok korkuttu ve endişelendirdi. Uyuyamıyorum. Özellikle Otrera için endişelendim. Bir yandan da konu sahibinin yazdıkları, yapabilecekleri... Çok tedirgin oldum gerçekten.
Sabah ki üyeler temcit pilavı gibi toplanıp halimize güleceklerBen de bi an “o kedi buraya gelecek” tadinda mesajlariyla sok olmadim degil
Biz de minnos minnos ozelden yaz derken kendimizi diplomamizi ararken bulduk nolur nolmaz
Eger kımse bana salak demeyecekse... ıcımızden ıyı niyetle bir arkadasımız belki de konu sahibine bir durulsun dıye begenmedım yapan kısı doktor hanı o bile begenmedım yapıyorsa uslubuna gercekten dikkat etmen gerekiyor demıstir Belkı
Hanı bız anlamıyoruz seni ama o doktor olarak bıle konuşma sekline tepkili kendini yumusat mı dedi acaba
Bu konuda 1 haftalık uyeyle de insanların meslegını kim nıye konussun diyorum ama yıne de kendi yazdığım benım aklıma yatmıyor bak sımdı...
ozelden yazan kimse ben yazdım niyetim ıyı derse ne ala yoksa ortaya kotu sekılde cıkabılır
Ben bipolar olmadigim halde konu sahibinden daha fazla duygu degisimi yasadim bu konudaSabah ki üyeler temcit pilavı gibi toplanıp halimize gülecekler
Eger konu sahibi doktorsa gercekten bence cok buyuk sıkıntı.Ben şunu da anlamadım aralarda ben psikoloğum gibi bir şey söyledi sanki. Kimse mesleğini de sormamışti oysa. Birden katliam yapmaktan korkuyorum, giderken yanımdakileri de götüreceğim yazdı ben okuyunca korktum. Sonra birden ne ara burda doktor olduğunu öğrendi? Bu yazdıklarından sonra kim hangi iyi niyetle otrera doktor diye kendisine yazdı? Ben okurken korktum mesela o doktor diye yazan kişi korkmadı mi ki otrera doktor diye özelden yazdı? Otrera ben doktorum arkadaşlar intihar eğilimi olanlar bana yazsın 7/24 hizmet veriyorum dedi de ben mi kaçırdım :)
Ya eski bir üye, zaten biliyordu, ya da birisi ona mesaj attı ve dedikodu yapıldı.Ben şunu da anlamadım aralarda ben psikoloğum gibi bir şey söyledi sanki. Kimse mesleğini de sormamışti oysa. Birden katliam yapmaktan korkuyorum, giderken yanımdakileri de götüreceğim yazdı ben okuyunca korktum. Sonra birden ne ara burda doktor olduğunu öğrendi? Bu yazdıklarından sonra kim hangi iyi niyetle otrera doktor diye kendisine yazdı? Ben okurken korktum mesela o doktor diye yazan kişi korkmadı mi ki otrera doktor diye özelden yazdı? Otrera ben doktorum arkadaşlar intihar eğilimi olanlar bana yazsın 7/24 hizmet veriyorum dedi de ben mi kaçırdım :)
Ya bir de psikiyatristim dedikten sonra ilerleyen mesajlarında ben alanımı söyleyemem gizlilik var dediBen şunu da anlamadım aralarda ben psikoloğum gibi bir şey söyledi sanki. Kimse mesleğini de sormamışti oysa. Birden katliam yapmaktan korkuyorum, giderken yanımdakileri de götüreceğim yazdı ben okuyunca korktum. Sonra birden ne ara burda doktor olduğunu öğrendi? Bu yazdıklarından sonra kim hangi iyi niyetle otrera doktor diye kendisine yazdı? Ben okurken korktum mesela o doktor diye yazan kişi korkmadı mi ki otrera doktor diye özelden yazdı? Otrera ben doktorum arkadaşlar intihar eğilimi olanlar bana yazsın 7/24 hizmet veriyorum dedi de ben mi kaçırdım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?