Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepimiz aynı isim oldugunu dusunduysek demek ki gercekten o

Burada bir üyeyi hedef alıp buraya gel doktor değişsin deyip kendini ifşa etmesini istedi ve aşağıladı. Türk kadınları kötü dedi ve ego mastürbasyonu yapıyorsunuz dedi
dediğim gibi zaten depresyondaki biri mantıklı düşünemez, genelde düşünceleri çarpık oluyor, düşünce hataları içeriyor ve bunun sonucunda o duruma düşüyor. ağır depresyondaki kişilerin genelleme yapıp herkesi kötü görmesi de bence normal. kendim de geçirdiğim için biliyorum, herkes kötü gibi geliyor, kendini ve çevrendekileri suçlama eğiliminde oluyorsun.

Burada arkadaşlar yardımcı oldu yeterince. Rahatsız olmanız tanımadığınız birine hakaret etme hakkı vermiyor size. Dava açsa arkadaşa ceza alır.

bilmiyorum artık, bana sözleri gerçek geliyor. geridekileri üzmemek için onlara da katliam yapacak ya da artık intikam için mi bilmiyorum, katliam düşünüyorum yazmış. o mesajı da görünce baya korkup yazdım direkt tüm mesajları okumadan. troll olsa bu detayları yazmazdı bence.

Konu gerçek miydi? Yoksa hedef otrera miydi? kim hangi ara kim kimin doktor olduğunu özelden yazdı? aklımda deli sorular.
Eger kımse bana salak demeyecekse... ıcımızden ıyı niyetle bir arkadasımız belki de konu sahibine bir durulsun dıye begenmedım yapan kısı doktor hanı o bile begenmedım yapıyorsa uslubuna gercekten dikkat etmen gerekiyor demıstir Belkı
Hanı bız anlamıyoruz seni ama o doktor olarak bıle konuşma sekline tepkili kendini yumusat mı dedi acaba

Bu konuda 1 haftalık uyeyle de insanların meslegını kim nıye konussun diyorum ama yıne de kendi yazdığım benım aklıma yatmıyor bak sımdı...

ozelden yazan kimse ben yazdım niyetim ıyı derse ne ala yoksa ortaya kotu sekılde cıkabılır

Bu konu beni çok korkuttu ve endişelendirdi. Uyuyamıyorum. Özellikle Otrera için endişelendim. Bir yandan da konu sahibinin yazdıkları, yapabilecekleri... Çok tedirgin oldum gerçekten.

Bu konu beni çok korkuttu ve endişelendirdi. Uyuyamıyorum. Özellikle Otrera için endişelendim. Bir yandan da konu sahibinin yazdıkları, yapabilecekleri... Çok tedirgin oldum gerçekten.
Katliyam kelimesi ciddiye alınmalı ozellıkle

Konusuyorduk sakin sakin gidiyordu bir anda o doktor cıksın ortaya dedı ben şok oldum
Ben asıl ozelden mesaj atanı merak ettım

Sakinlesen konu sahibi Bı anda degıstı

Üzdü.
Ben de bi an “o kedi buraya gelecek” tadinda mesajlariyla sok olmadim degil
Biz de minnos minnos ozelden yaz derken kendimizi diplomamizi ararken bulduk nolur nolmaz

Bahsi geçen üye bana iftira attı, çok alakasız bir şekilde konuyu bana çevirdi, benimle uğraştı, en başta başka konularda bize ettiği hakaretleri de paylaştım. Koyduğum bağlantıdan yola çıkarak hepsini bulabilirsiniz. Yani ettiği tüm hakaretleri.

Durup dururken burada doktor varmış kimmiş o diyip efelendi, birisinin ona özel mesaj attığını söyledi, benimle uğraştı. Lütfen birine kızmadan önce tüm yorumları okuyun.

Şu an çok şaşkınım. Sizinle hiç denk geldik mi bilmiyorum ama, illa ki beni az çok tanıyan insanlar var burada.

Ben kimsenin acısıyla dalga geçen, üstüne giden birisi olmadım. Kimsenin özel alanına müdahele etmedim.

Ben dürüst bir insanım. Ve benim kişiliğime dil uzatıldı ve hakaret edildi.

Kaç senelik üyeyim ilk defa başıma geliyor bu durum.

Doktor doktor diyip durdunuz ya, ben sesimi çıkarmasam da az buçuk o kişinin hasta olup olmadığını anlıyorum merak etmeyin. Ben bu bilimin okulunu okudum.

Ve bu hanımın psikolojik sıkıntıları var kesinlikle ama aklı başında. İntihar etme düşüncesi varsa da benimle uğraşırken yoktu.

Ben bu kadarını görebilecek durumdayım.

Çok şaşkın ve kırgınım.

Ömrüm boyunca onurum ve vicdanım için yaşadım ben.

Kimse benim tırnaklarımla kazıya kazıya geldiğim yere laf edip iftira atamaz.

Ben kalbimi verdim bu işe, severek yapıyorum.

Bugüne kadar da hiçbir üyeye yalan söylemedim burada. Haliyle kulis çevirip hedef haline getirilmek canımı yaktı.

Dediğim gibi çok şaşkınım. Baştan sona okursanız konuyu, konunun nasıl kasıtlı bir şekilde bana getirildiğini görürsünüz.

Ben şunu da anlamadım aralarda ben psikoloğum gibi bir şey söyledi sanki. Kimse mesleğini de sormamışti oysa. Birden katliam yapmaktan korkuyorum, giderken yanımdakileri de götüreceğim yazdı ben okuyunca korktum. Sonra birden ne ara burda doktor olduğunu öğrendi? Bu yazdıklarından sonra kim hangi iyi niyetle otrera doktor diye kendisine yazdı? Ben okurken korktum mesela o doktor diye yazan kişi korkmadı mi ki otrera doktor diye özelden yazdı? Otrera ben doktorum arkadaşlar intihar eğilimi olanlar bana yazsın 7/24 hizmet veriyorum dedi de ben mi kaçırdım :)

Eger konu sahibi doktorsa gercekten bence cok buyuk sıkıntı.

Ya eski bir üye, zaten biliyordu, ya da birisi ona mesaj attı ve dedikodu yapıldı.

Eğer ikincisiyse diyecek bir şey bulamıyorum. Çok kırgınım.

Olayı dramatize etmek değil amacım, sadece ağrıma gitti.

Eğer gerçekten birisi mesaj attıysa rica ediyorum o kişi benimle ne sorunu olduğunu söylesin.

Kazen bey, beni tanıyorsunuz. Sahteysem silin hesabımı. Ama sizden ricam, cidden böyle bir kulis çevrildi mi konu sahibi ile, bana söyleyin. Hangi üye gerçekten bilmek istiyorum …

Ya bir de psikiyatristim dedikten sonra ilerleyen mesajlarında ben alanımı söyleyemem gizlilik var dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…