Bastırmaya, dizginlemeye çabaladıklarınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İkinci kere sadece seni dovmeye gelebilirim. Takilmasana kim ne dedi niye msj atti

şu an bakıyorum tamamını okumamıştım, o katliam mesajını görünce direkt yazma ihtiyacı hissettim. ben sizi kastederek değil, genel olarak yaptım o yorumu. sizin tabi ki size bir şey dendiğinde cevap verme hakkınız var.

ben olayı size özelden yazdı, siz de doktor olduğunuzu söylediniz, o da ‘bir doktor nasıl intihar düşünüyorum diyen birine beğenmedim atıp durur’ diye kızıp yükseldi diye algılamıştım ama sanırım siz doktor olduğunuzu söylemeden bilmiş.

Ben de bi an “o kedi buraya gelecek” tadinda mesajlariyla sok olmadim degil

Biz de minnos minnos ozelden yaz derken kendimizi diplomamizi ararken bulduk nolur nolmaz
Çünkü o anda desteği vardı. Buna güvenerek otrera ya saldırdı. İstediğini alamayınca da gitti

Okumak önemli. Gördüğünüz son mesaja göre hareket edince böyle oluyor işte

Bir de tek tek etiket yapamıyorum, affedin.

Benden önce beni doğrulayan arkadaşlarım, çok teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum
Sana burdan tsk etme ve ozur dileme kotasi koyuyorum. Ayda 30’ar tane hakkin var, idareli kullan. Ayni seye 10 kez tsk edilir mi ya

Arkadaşlar konu sahibinin alâkasız, saçmasapan mesajları var, farklı konulara da yazdığını gördüm. Ya ağır troll ya yeni yetme ergen ya da dengesiz. İlk ikisinden biridir. Reçete istiyorsa, ülkesinde bir doktora gitsin, Otreta’nın yakasından düşsün; biz de kötü Türk kadınları olarak ne yapabiliriz ki? Daha iki kelimeyi doğru dürüst yan yana getirip, eli ayağı düzgün bir cümle bile kuramıyor; önüne gelene atar gider.

Hepimiz aynı isim oldugunu dusunduysek demek ki gercekten o

Ay ben bir yerde "çocuk isteyen üye" gibi bir mesaj okudum, kim yazdı emin değilim, siz de olabilirsiniz. Onu okuyunca dedim herhalde güney değil. Onun öyle bir durumu var mı bilmiyorum çünkü, bekar diye hatırlıyorum.
Ama atarları olsun, tek cümlelik satırları olsun, ona çok benzettim.

Eğer oysa cümleleri daha anlaşılır bir hal almış. Bu da bir ilerleme bence.

Çünkü kötü kalpliligin hastalıkla alakası yoktur, karakterle, kişilikle alakası vardır.. Bu yüzden bir insanin birini karalamasını hastalikla aklayamayız ve bağdaştıramayız..

Bu nedir ya? Üyeler burda gelip o kadar güzel,naif yorumlar yazmışlar ki (konu sahibinin akıl almaz tavırlarına rağmen) özenerek , hatta korkup kelimeleri seçerek...Peki sonuç? Bir üyeyi yalancılıkla suçlayıp ortalığı karıştırma çabası , insanların vakitlerini çalmak Hiiç adil değil hiiç

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…