- Konu Sahibi agresifkiz
-
Kendi kendine geçmez mi acaba dikkat etsem yediklerime falanDoktora gidin bu illet bende var ve cerrahi gerekiyor geç kaldığım için, oof. Şu an doktorunuz gerekli bilgiyi verecektir hiç değilse ameliyat olmazsınız ben şimdi onu düşünüyorum kara kara
ayni dertten muzdariptim. saf zeytinyagini pamukla gunde o bolgeye uygulayin. cok etkili. ben duzeldim. :) gecmis olsunAşırı moralim bozuk. Bir iki haftadır aslında durumun farkındayım ama acaba mı diyordum. Biliyorum sağlık söz konusu ama çok utanıyorum. Afedersiniz bir iki haftadır makatımı peçeteyle silince kan gördüm. Zaten kaşıntı oluyor yanma oluyor hemen anlıyorum tuvalete gittiğimde görüyorum. Ama bu bir iki hafta içerisinde 3-4 kere oldu. Hastaneye gitmek hiç istemiyorum makattan muayene olamam bennasıl kurtulabilirim bu durumdan ne yapabilirim başına gelen var mı ne olur bir yardımcı olun
Bende de çatlak vardı kantaron yağı ile tamamen geçti ama basurda ne derece etkili olur bilemiyorum gerçekten zeytinyağı şifaayni dertten muzdariptim. saf zeytinyagini pamukla gunde o bolgeye uygulayin. cok etkili. ben duzeldim. :) gecmis olsun
Eger kabiz yada ishal olup arkasinda boyle bisey yasadysan korkma gecici bi durum ama durup dururken boyle bisey oldysa hic bekleme bi doktora gitAşırı moralim bozuk. Bir iki haftadır aslında durumun farkındayım ama acaba mı diyordum. Biliyorum sağlık söz konusu ama çok utanıyorum. Afedersiniz bir iki haftadır makatımı peçeteyle silince kan gördüm. Zaten kaşıntı oluyor yanma oluyor hemen anlıyorum tuvalete gittiğimde görüyorum. Ama bu bir iki hafta içerisinde 3-4 kere oldu. Hastaneye gitmek hiç istemiyorum makattan muayene olamam bennasıl kurtulabilirim bu durumdan ne yapabilirim başına gelen var mı ne olur bir yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?