mrb kızlar geçen günde yazmıştım basur sanırım diye ama acaba çatlakta olabilirmi diyede düşünmeden edemiyorum doğum sonrası lavmandanmı yoksa ıkınmaktanmı çatlakmı oldu basurmu oldu tam anlamıyorum ama canım çok yanıyor doktora gitmeye biraz çekiniyorum şimdilik sadece wc sonrası aşırı bi ağrı sızlama oluyor zeytinyağı sürüyorum geçiyor şişmede var 1-2 saat sürüyor ağrısı kanama yok sağlık ocağındaki doktora gittim fitil yazdı onu kullanıncada ağrı geçti ama ne yapmam gerekiyor tamamen geçmesi için bilmiyorum çatlak olanlarla basur olanlarda aynı şikayetmi oluyor acaba ?
O makat catlagi bendd de oldu bi hafta wc cikamadim en son agridan acile attim kendimi bana iki tane merhem yazdi 1 tne lavman birdr hastanede bi toz icirdiler. Simdi cok sukur iyiyim hemen gecti ihmal etmr dk git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktora gözükmeden bunu anlayabileceğinizi sanmıyorum. İkisinde de meme oluşabiliyor. İkiside tuvalete çıktığınızda ağrı ve kanama yapar. Doktorlar bile bazen iki rahatsızlığı birbiriyle karıştırabiliyor. En kısa zamanda doktora gidin. Erken teşhiste medikal tedavi iyileştirir. Ama geç kalındıysa cerrahi tedavi şart.
O makat catlagi bendd de oldu bi hafta wc cikamadim en son agridan acile attim kendimi bana iki tane merhem yazdi 1 tne lavman birdr hastanede bi toz icirdiler. Simdi cok sukur iyiyim hemen gecti ihmal etmr dk git
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doktora gözükmeden bunu anlayabileceğinizi sanmıyorum. İkisinde de meme oluşabiliyor. İkiside tuvalete çıktığınızda ağrı ve kanama yapar. Doktorlar bile bazen iki rahatsızlığı birbiriyle karıştırabiliyor. En kısa zamanda doktora gidin. Erken teşhiste medikal tedavi iyileştirir. Ama geç kalındıysa cerrahi tedavi şart.
hımm anladım cnm haklısın gitmem lazım sanırım ama 2 gündür şükür ağrı yok çok su içiyorum ve zeytinyağı sürüyorum bakalım 2 gün daha ağrı duymassam gitmem ama devam ederse gideceğim