Gebeliğe Hazırlık BAT 1-10 Ocak olanlar hadi gelin beraber bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba. Ben bata bir bir hafta varken belirti yaşamaya başladım. Önce göğüslerde şişlik ve hassasiyet oluştu. Sonra çok hafif kahverengi lekelenmem oldu. Erken gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm bat 10 ocak bu arada. Şuan kasık ve karın ağrım var. İnşallah sizin de gönlünüze göre olur

Benim genelde hep adete 10 gün kala falan bu belirtilerim başlıyor onun için pek ümitli değilim

Moralinizi bozmayın. Ben eylülden itibaren korunmayı bırakmıştım. İlk kez bu ay ovulas

Kusura bakmayın mesaj yarım kalmış. Sizde Moralinizi bozmayın. Ben eylülden itibaren korunmayı bırakmıştım. İlk kez bu ay ovulasyon testini kullandım. Hamile kalmamda en büyük etken oldu. Sizinde yumurtlamayı tespit etmeniz çok güzel. İnşallah güzel haberler alırsınız

İnşallah canım benim adetlerm düzensiz 3 aydır evliyim hiç korunmadık olmadı ben de ovulasyon testini denedim 1 hafta yumurtlama çatlayınca da bıraktım 1 hafta oldu belirtilerim bu şekilde 10 gün sonra test yapıcam bakalım

Merhaba benim de 10 Ocak bat çok heyecanlıyım bu ay için 31 Aralık ve 2 ocakta regl olacak gibi ağrım oldu hatta parol içtim ama hiçbir şey olmadı dün çok az kahverengi akıntım geldi bugün beyaza döndü yine boşa umutlanmak istemiyorum

aynıyız sizinle test yaptınız mı kahverengi akıntı belirti olabilir belki

Hayır yapmadım her ay o kadar üzüldüm ki.. birkaç gün daha bekleyip regle mi dönüşecek diye beklesem mi bilemedim
bat gününe cok az kaldı bilemedim yapsanız çıkar diye düşünüyorum mesela ben yarın test yapacağım galiba

Hangi testi kullanıyorsunuz ? Bir de herhangi bir belirtiniz var mı acaba çünkü ben tam bilemiyorum
canım ben tam 10 gün önce bir şeyler yaşadım pek anlamlandıramadım ama değişik kasık ağrıları diğerlerinden çok farklı ilk defa belim ağrıdı kasıklarım patlayacak gibi oldu bi süre korktum acaba neden diye şimdi gögüslerde de farklılıklar var ilk defa kontrol etmedim bu ay yumurtayı hiç bir belirtiyi tamamen istek üzerine devam ettik belirtiler yanıltıcı da olabilir ama işte umut

Bende aynı durumdayım inşallah güzel sonuçlarımız olur bu yıl güzel başlar

Kızlar bu topikte kimler hamile kaldı sonuçları neden yazmadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…